Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ένας λόγος που νιώθω τόσο κόπωση σήμερα μάλλον είναι επειδή δεν είπια αρκετό νερό.Μην γελάτε,το νερό κάνει θαύματα.
tsifotis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Andreas2 .... Νομιζα οτι ισως μας δουλευεις γενικοτερα (το ειχα δηλαδη 50/50 μεχρι που ειδα την λιστα με τα ψωνια. Τωρα πια μαλλον δεν ειμαι σιγουρος και το ποσοστο αναστραφηκε. Δεν ξερω αν εισαι εσυ ή μια περιπτωση Larry David (curb your enthusiasm) ή Stephen Colbert (colbert report). "he stars as a fictionalized version of himself" (λυπαμαι αν δεν βοηθησα, αλλα *ειλικρινα* ειμαι μαζι σου)
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όχι δεν σας δουλεύω.Αυτή είναι η λίστα,τώρα αν μου τα φέρει,δεν ξέρω,όλα εννοώ,γιατί βγαίνουν πολλά.
The_Judas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ψυχολογικός παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση; Συνήθως αυτό ισχύει σε περιπτώσεις αϋπνίας-ανήσυχου ύπνου, ειδικά αν μιλάμε για άνθρωπο που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας.
greenmachine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Oκ, παιδιά, είναι γεγονός, μας δουλευει κανονικά CASE & THREAD closed (κατά την αποψη μου)
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το Άσπεργκερ πάει; Με τι να πάει;Είναι γνωστό ότι τα πέργκερς πάνε με κέτσαπ και πατάτες.Και το Ασπεργκερ είναι το καλύτερο πέργκερ. Oκ, παιδιά, είναι γεγονός, μας δουλευει κανονικά CASE & THREAD closed (κατά την αποψη μου) Δεν δουλεύω τίποτε.Το ότι δίναω μερικές ίσως σαρκαστικές-χιουμοριστικές απαντήσεις είναι λόγω το τι λένε οι άλλοι.Αλλά ναι έχω ήπια κατάθλιψη και εμμονές.Ήπια.Όχι μόνιμη/συνεχόμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.