Προς το περιεχόμενο

Πολυβιταμίνες

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυμναστική δεν κάνω λόγω της νύστας και όγω του ότι θέλω να χάσω αλλό 5-6 και μετά να αχίσω.Τσιγάρο το έκοψα,θα πιω ξανά μόνο τα βιολογικά μετά από 1 βδομάδα.Κάνω συγκεκριμενη διατροφή,του Σήαρς και δεν μπορώ να πέρνω ότι θέλω.Γενικά είμαι της φύσης και πέρνω βιολογικά.Κόκκινο κρέας δεν πολυτρώω,δεν ξέρω αν θα με θεωρήσεται παράξενο,αλλά είμαι των όσπριων,δημητριακών,ψαριών/θαλασσινων παραπάνω.Εγώ λέω για μίνι football,κάνει;Ή μπάσκετ.Ή λες να πιάσω κανένα ποδήλατο;

ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?

δεν μπορεις να κοιμηθεις ενω εισαι κουρασμενος? ή εχεις ανυσηχο υπνο/δυσκολευεσαι/πεταγεσαι κλπ?

& τα 2.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ Αντρέα, τι βιολογικά τσιγάρα; Δηλαδή να σε μαχαιρώνουν, αλλά να μην είναι σκουριασμένο το μαχαίρι; Της φύσης δεν είσαι όταν παίρνεις βιολογικές μπανάνες και πολυβιταμίνες. Της φύσης είσαι όταν ζεις όπως ζούσαν οι άνθρωποι επί χιλιάδες χρόνια. Δηλαδή όταν τρέχεις χιλιόμετρα κάθε μέρα και παίρνεις τις τροφές που χρειάζεσαι από τα τρόφιμα. Ούτε με χάπια βιταμινών, ούτε με χάπια αδυνατίσματος και φυσικά ούτε με τσιγάρα, βιολογικά ή μη.

Επί του θέματος, οι βιταμίνες σε χάπια, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν σε τίποτα. Όποιος τρώει ισορροπημένα δεν τις χρειάζεται. Αν είσαι ναύτης σε εμπορικό πλοίο, αλλάζει το θέμα. Δυστυχώς μαγικά χαπάκια δεν υπάρχουν. Αν θες ισορροπία στον οργανισμό σου, πρέπει να προσέχεις τι τρως. Αν τρως απ'όλα, θα έχεις όσες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία χρειάζεσαι. Επίσης, ένας παχουλός που ασκείται τακτικά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να ασθενήσει από έναν αδύνατο που δεν ασκείται. Αλλά αυτές οι οδηγίες δεν είναι εύκολες. Πρέπει κανείς να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Ενώ ο άλλος που θα σου πει "πάρε την βιταμινούλα σου" ή "το χάπι για να αδυνατίσεις" σου παρέχει μια εύκολη "λύση". Συμπτωματικά, όλοι αυτοί που δίνουν τέτοιες οδηγίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βγάζουν και λεφτά από αυτήν την υπόθεση. Είτε εισάγουν τις βιταμίνες και τα χάπια, είτε χρυσοπληρώνονται για να σου δώσουν αυτές τις... σούπερ συμβουλές. Όταν κάνουν τα ίδια οι φαρμακευτικές, τις κράζουμε. Όταν τα κάνουν οι εναλλακτικοί θεραπευτές (τρομάρα τους) το βρίσκουμε λογικό...

Δημοσ.

Μα φίλτατε,οι αρχαίοι βιολογικά έτρωγαν.¨ολα βιολογικά ήταν παλία.Απλά όχι ονομαστικά.Θα πιω βιολογικά τσιγάρα 1 πακέτο μία μόνο φορά από περιέργεια.Οι βιταμίνες,συμπληρώματα,μπορείς να πεις είναι και για ευκολία και επείδη κάποιος δεν μπορεί να κάνει αλλιώς-θέλει παραπάνω βιταμίνες,ή επειδή κάτι έχει άσχημη γεύση/μυρίζει και θα το ήθελες σε καψούλα,είε επειδή θέλεις ιχθυέλαιο χωρίς τοξίνες για ωμέγα,τα ψάρια του εμπορίου έχουν τοξίνες.

Δημοσ.

Γυμναστική δεν κάνω λόγω της νύστας και όγω του ότι θέλω να χάσω αλλό 5-6 και μετά να αχίσω.Τσιγάρο το έκοψα,θα πιω ξανά μόνο τα βιολογικά μετά από 1 βδομάδα.Κάνω συγκεκριμενη διατροφή,του Σήαρς και δεν μπορώ να πέρνω ότι θέλω.Γενικά είμαι της φύσης και πέρνω βιολογικά.Κόκκινο κρέας δεν πολυτρώω,δεν ξέρω αν θα με θεωρήσεται παράξενο,αλλά είμαι των όσπριων,δημητριακών,ψαριών/θαλασσινων παραπάνω.Εγώ λέω για μίνι football,κάνει;Ή μπάσκετ.Ή λες να πιάσω κανένα ποδήλατο;

& τα 2.

επειδη δεν πολυτρως κοκκινο κρεας, πηγαινε κανε μια εξεταση αιματος να δεις που βρισκεται ο σιδηρος σου και τα υπολοιπα ιχνοστοιχεια και χολιστερινες κτλ. αν πινεις καφε και νυσταζεις πιο πολυ απο πριν εχεις ελλειψη σιδηρου να το ξερεις.

Δημοσ.

Μα φίλτατε,οι αρχαίοι βιολογικά έτρωγαν.

Οι "αρχαίοι" (Έλληνες φαντάζομαι εννοείς) θεωρούσαν και τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όμως.

Δημοσ.

Αντρέα καλύτερα να αναθεωρήσεις όλα όσα νομίζεις ότι ξέρεις γύρω από το θέμα υγεία/διατροφή. Πραγματικά σε συμβουλεύω να βρεις μια αντικειμενική πηγή γνώσης. Όλα όσα αναφέρεις περί "βιολογικών" τσιγάρων, χαπιών, διατροφής και γυμναστικής (το ότι δεν γυμνάζεσαι επειδή.. δεν μπορείς να κοιμηθείς) είναι το λιγότερο εκνευριστικά. Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν μας δουλεύεις.

Δημοσ.
Δημοσ.

Για να μην ξαναγράφονται, μπορείς απλά να διαβάσεις αυτά που σου λέει ο Φίλιππος; Να τα κατανοήσεις και να τα υιοθετήσεις; Please. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε, αλλά αν θέλεις έχε μου εμπιστοσύνη σε αυτό. Και μείνε μακριά από τσαρλατάνους μπρουσλήδες.

Δημοσ.

Φίλε η νύστα που έχω με κάνει να μην έχω όρεξη.Ούτε το να πάρω τον σκύλο μου περίπατο.Δεν νομίζω να είπα κάτι παράλογο.

Δεν είναι παράλογο. Κι εγώ σε περιόδους που σαπίζω στο σπίτι, σε διάβασμα και pc, νιώθω κουρασμένος και σάπιος απ τη στιγμή που ξυπνάω, αλλά και ανήσυχος την ώρα του ύπνου.

Ο αθλητισμός βοηθάει σε απίστευτα μεγάλο βαθμό για να ξεφύγεις από αυτή τη σαπίλα, οποιοσδήποτε γιατρός αυτό θα σου πει. Γενικά χρειάζεσαι αδρεναλίνη. Τόσα αθλήματα υπάρχουν, πάρε και διάλεξε. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα απ το να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Όσο περισσότερο "κοιμάσαι" τόσο πιο πολύ θα "νυστάζεις". Ψψψσσσ, έκανα και παρομοίωση :P

Θέλω να πω, πως όσο αδρανείς, τόσο θα νοιώθεις κόπωση και εξάντληση. Την ευεξία που μπορεί να σου δώσει ένα καλό training session, δε θα την πάρεις ποτε απο κανένα συμπλήρωμα και βότανο. Αυτά πρεπει να χρησιμοποιούνται συνεπικουρικά και με μέτρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...