Προς το περιεχόμενο

Πολυβιταμίνες

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα πολυβιταμίνες καλές,φτηνές,λίγων ταμπλέτων που να πάνε για 10-15 μέρες ΄ώσπου να μου φέρει η αδερφή μου τις βιολογικές από την Αγγλία.Τι προτείνεται;Centrum;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τις θελεις για συγκεκριμενο σκοπο πχ να συμπληρωσεις συγκεκριμενα στοιχεια κ βιταμινες?

η απλα ενισχυση αμυνας οργανισμου?

Δημοσ.

Για ενεργεια εγω επαιρνα την ντοπα την pharmaton geriatric, αλλα αυτο ηταν επειδη δεν ειχα χρονο να κοιμηθω καλα. Δεν καταλαβα αν αυτο θες. (ειναι κ ακριβες αυτες κανα 20ρικο.)

Για να στεκεσαι στα ποδια σου και μινι ενισχυση σε περιπτωση αδυναμιας πολυ καλη ειναι η C.

Cal-c-vita αναβραζοντα - γυρω στο 5ευρο- ή ενα διαλυμα βιταμινης C σε σταγονες (citricidal λεγεται αλλα πρεπει να ναι λιγο δυσευρετο)

εχω δοκιμασει και αυτες τις centrum που ανεφερες, αλλα 1) πολλη φαρμακιλα, κ 2 )δεν με βοηθησαν σε κατι

Δημοσ.

Όχι,έχω χρόνο απλά δεν κοιμάμαι καλά και οι πολυβιταμίνες βοηθούν.

μαγνησιο. πλακωσου στις μπανανες.

Δημοσ.

Κάνω δίαιτα/διατροφή.

ε παρε χαπια μαγνησιου. αυτες οι διαιτες ειναι καταστροφη σκετη ωρες ωρες.

Δημοσ.

Θα ήθελα πολυβιταμίνες καλές,φτηνές,λίγων ταμπλέτων που να πάνε για 10-15 μέρες ΄ώσπου να μου φέρει η αδερφή μου τις βιολογικές από την Αγγλία.Τι προτείνεται;Centrum;

Εκτός θέματος, αλλά έχω μια τεράστια απορία καιρό τώρα: ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ;

Δημοσ.

Όχι,έχω χρόνο απλά δεν κοιμάμαι καλά και οι πολυβιταμίνες βοηθούν.

τραβα καμια παχια το βραδυ και ασε τις βιταμινες....

υγ.φιλικα

Δημοσ.

τοσα πραματα σου ειπα να παρεις μαγνησιο, να τραβηξες παχιες κι εσυ λες για παθολογους; υπαρχουν πιο εξειδικευμενοι γιατροι για τον υπνο.

η γυμναστικη παντως βοηθαει παρα πολυ στον υπνο.

Δημοσ.

ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?

δεν μπορεις να κοιμηθεις ενω εισαι κουρασμενος? ή εχεις ανυσηχο υπνο/δυσκολευεσαι/πεταγεσαι κλπ?

Δημοσ.

Αντρέα, επειδή βλέπω ότι όλο ρωτάς για βιολογικά, εναλλακτικές θεραπείες, βιταμίνες, διατροφές κτλ, έχω να σου προτείνω κάτι.

Αντί να αγχώνεσαι με τις χιλιάδες λεπτομέρειες και τα διάφορα μικροπροβλήματα που έχεις, κάνε το εξής για 3 μήνες και αν αποτύχει, το ξανασυζητάμε.

Λοιπόν, κόψε το τσιγάρο, ξεκίνα γυμναστική και από φαγητό, κόψε όλα τα συμπληρώματα και τα βότανα. Αντίθετα, τρώγε πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αρκετό ψάρι και όσπρια και λίγο κόκκινο κρέας. Εννοείται να μαγειρεύεις, όχι να τρως πίτσες και σουβλάκια, ε; Αν τα κάνεις αυτά και δεν νιώθεις 100 φορές καλύτερα από τώρα, να μη με λένε FilippoMD. Τα βότανα και τα χάπια βιταμινών, τα βιολογικά και όλα τα σχετικά μπορεί πες να σου βελτιώνουν την υγεία κατά 5%. Τα άλλα που σου λέω στη βελτιώνουν κατά 50% και αποδεδειγμένα με τεράστιες μελέτες, όχι επειδή το λέει ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο δάσκαλος του καράτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...