Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα πολυβιταμίνες καλές,φτηνές,λίγων ταμπλέτων που να πάνε για 10-15 μέρες ΄ώσπου να μου φέρει η αδερφή μου τις βιολογικές από την Αγγλία.Τι προτείνεται;Centrum;
salliara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τις θελεις για συγκεκριμενο σκοπο πχ να συμπληρωσεις συγκεκριμενα στοιχεια κ βιταμινες? η απλα ενισχυση αμυνας οργανισμου?
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παραπάνω για ενέργεια,να κοιμάμαι καλά.αλλά προσωρίνες θέλω και φτηνές.8-9 ευρώ δηλαδή.
salliara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Για ενεργεια εγω επαιρνα την ντοπα την pharmaton geriatric, αλλα αυτο ηταν επειδη δεν ειχα χρονο να κοιμηθω καλα. Δεν καταλαβα αν αυτο θες. (ειναι κ ακριβες αυτες κανα 20ρικο.) Για να στεκεσαι στα ποδια σου και μινι ενισχυση σε περιπτωση αδυναμιας πολυ καλη ειναι η C. Cal-c-vita αναβραζοντα - γυρω στο 5ευρο- ή ενα διαλυμα βιταμινης C σε σταγονες (citricidal λεγεται αλλα πρεπει να ναι λιγο δυσευρετο) εχω δοκιμασει και αυτες τις centrum που ανεφερες, αλλα 1) πολλη φαρμακιλα, κ 2 )δεν με βοηθησαν σε κατι
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όχι,έχω χρόνο απλά δεν κοιμάμαι καλά και οι πολυβιταμίνες βοηθούν.
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όχι,έχω χρόνο απλά δεν κοιμάμαι καλά και οι πολυβιταμίνες βοηθούν. μαγνησιο. πλακωσου στις μπανανες.
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Κάνω δίαιτα/διατροφή. ε παρε χαπια μαγνησιου. αυτες οι διαιτες ειναι καταστροφη σκετη ωρες ωρες.
freedubus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα πολυβιταμίνες καλές,φτηνές,λίγων ταμπλέτων που να πάνε για 10-15 μέρες ΄ώσπου να μου φέρει η αδερφή μου τις βιολογικές από την Αγγλία.Τι προτείνεται;Centrum; Εκτός θέματος, αλλά έχω μια τεράστια απορία καιρό τώρα: ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ;
astak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Όχι,έχω χρόνο απλά δεν κοιμάμαι καλά και οι πολυβιταμίνες βοηθούν. τραβα καμια παχια το βραδυ και ασε τις βιταμινες.... υγ.φιλικα
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν γυμνάζομαι.Γενικά έχω πρόβλημα με ύπνο,να πάω παθολόγο;
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τοσα πραματα σου ειπα να παρεις μαγνησιο, να τραβηξες παχιες κι εσυ λες για παθολογους; υπαρχουν πιο εξειδικευμενοι γιατροι για τον υπνο. η γυμναστικη παντως βοηθαει παρα πολυ στον υπνο.
freedubus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν γυμνάζομαι. Δεν ξεκινάς λέω εγώ; Θα σου φύγει το 80% των σωματικών προβλημάτων που έχεις.
salliara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ποιο ακριβως ειναι το προβλημα? δεν μπορεις να κοιμηθεις ενω εισαι κουρασμενος? ή εχεις ανυσηχο υπνο/δυσκολευεσαι/πεταγεσαι κλπ?
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αντρέα, επειδή βλέπω ότι όλο ρωτάς για βιολογικά, εναλλακτικές θεραπείες, βιταμίνες, διατροφές κτλ, έχω να σου προτείνω κάτι. Αντί να αγχώνεσαι με τις χιλιάδες λεπτομέρειες και τα διάφορα μικροπροβλήματα που έχεις, κάνε το εξής για 3 μήνες και αν αποτύχει, το ξανασυζητάμε. Λοιπόν, κόψε το τσιγάρο, ξεκίνα γυμναστική και από φαγητό, κόψε όλα τα συμπληρώματα και τα βότανα. Αντίθετα, τρώγε πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αρκετό ψάρι και όσπρια και λίγο κόκκινο κρέας. Εννοείται να μαγειρεύεις, όχι να τρως πίτσες και σουβλάκια, ε; Αν τα κάνεις αυτά και δεν νιώθεις 100 φορές καλύτερα από τώρα, να μη με λένε FilippoMD. Τα βότανα και τα χάπια βιταμινών, τα βιολογικά και όλα τα σχετικά μπορεί πες να σου βελτιώνουν την υγεία κατά 5%. Τα άλλα που σου λέω στη βελτιώνουν κατά 50% και αποδεδειγμένα με τεράστιες μελέτες, όχι επειδή το λέει ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο δάσκαλος του καράτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.