johnyb98 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Θέτω τις δύο παρακάτω περιπτώσεις στο site της rapidshare: περίπτωση [α] Τέλος περίπτωσης [α] περίπτωση [β] Τέλος περίπτωσης [β] Επειδή ακόμη δεν τα έχω ξεμπερδέψει, μπορείτε να με βοηθήσετε, σε κάθε περίπτωση, η επιλογή αν είναι στο on ή στο off; Θα έλεγα ότι η φωτεινή ένδειξη-button είναι και η αντίστοιχη επιλογή, αλλά, από διάφορες συμπεριφορές στο site, μάλλον το αχνό (σαν απενεργοποιημένο) είναι αυτό που λειτουργεί. Θα ήθελα, επιτέλους , να τα ξεμπερδέψω. Μία βοήθεια, παρακαλώ;
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το Α είναι off και το B on. Μπορεί εύκολα να το διαπιστώσεις αν δοκιμάσεις να πατήσεις πάνω σ αυτά. Αν πατήσεις το ενεργό κουμπί δεν αλλάζει κάτι. Αρωγή κι ευδοκίμηση; :Ρ
dewn735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το Α είναι off και το B on. Μπορεί εύκολα να το διαπιστώσεις αν δοκιμάσεις να πατήσεις πάνω σ αυτά. Αν πατήσεις το ενεργό κουμπί δεν αλλάζει κάτι. Μάλλον ανάποδα τα είπες... Το Α είναι on και το Β off. Αυτό που είναι ήδη ενεργοποιημένο είναι disabled και γι' αυτό φαίνεται γκρίζο
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μάλλον ανάποδα τα είπες... Το Α είναι on και το Β off. Αυτό που είναι ήδη ενεργοποιημένο είναι disabled και γι' αυτό φαίνεται γκρίζο Έχω την εντύπωση ότι σωστά τα είπα. Ας τσεκάρει και κάποιος άλλος το rapidshare του για επιβεβαίωση.
johnyb98 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως ο dewn735 έχει δίκιο. Αυτό είναι και το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ιδιόρρυθμο σημείο που μπερδεύει πολλούς χρήστες. Το αχνό-γκρι-disabled (όπως και να το ονομάσει κανείς) είναι αυτό που λειτουργεί.
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως ο dewn735 έχει δίκιο. Αυτό είναι και το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ιδιόρρυθμο σημείο που μπερδεύει πολλούς χρήστες. Το αχνό-γκρι-disabled (όπως και να το ονομάσει κανείς) είναι αυτό που λειτουργεί. Μα αυτό νομίζω πως είπα. Στο Α λειτουργεί το «αχνό», που είναι το On. Δηλ. αν το πατήσεις, γίνεται On. Δηλαδή τώρα (που δεν το χεις πατήσει), είναι στο Off. Δεν κατάλαβα κάτι καλά; :/
johnyb98 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 antoni, αν κοιτάξεις την πρώτη σου απάντηση λες ότι η [α] περίπτωση είναι στο on και τώρα λες ότι αν πατήσεις στο "on" γίνεται ον. Δηλαδή τώρα την λες off. Δύο διαφορετικές απαντήσεις. Η δική μου ερώτηση δεν αναφέρει πουθενά να πατήσεις κάτι. Ας πούμε ότι έχεις στην οθόνη σου το [α] και έρχεται εκείνη τη στιγμή δίπλα σου ένας φίλος σου και σε ρωτάει:Αυτό που αναφέρει το [α], τί είναι:on ή off; Τί θα του απαντούσες (εννοείται τελικά χωρίς να πατήσεις κάπου); Υ.Γ. Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε (πάντα για το [α]) να του πεις ότι είναι στο on.
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το Α είναι off και το B on. Μπορεί εύκολα να το διαπιστώσεις αν δοκιμάσεις να πατήσεις πάνω σ αυτά. Αν πατήσεις το ενεργό κουμπί δεν αλλάζει κάτι. [...] antoni, αν κοιτάξεις την πρώτη σου απάντηση λες ότι η [α] περίπτωση είναι στο on και τώρα λες ότι αν πατήσεις στο "on" γίνεται ον. Δηλαδή τώρα την λες off. Δύο διαφορετικές απαντήσεις. [...] Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις Δες πάλι τι είπα στην πρώτη μου απάντηση. Το Α είναι off. Το Β είναι on. Αυτό λέω απ την αρχή...
dewn735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ...και κάνοντας τη σούμα... στη πρώτη περίπτωση το on είναι off επομένως η επιλογή που περιγράφει το κουμπί είναι on, ενώ στη δεύτερη περίπτωση το on είναι on οπότε έχουμε επιλέξει το off!!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.