vaggelis_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπερα,εχω μια απορια- αναγκη να μαθω πως δημιουργουν οι εταιριες (toshiba-dell-hp) to dvd αποκαταστασης λειτουργικου συστηματος με ολες τις εφαρμογεσ προεγκατεστημενες...ειναι εφικτο καπως να το δημιουργισω κ εγω για το στα8ερο μου υπολογιστη???
Tmark Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θέλεις Norton Ghost ή το Acronis True Image, έτσι ώστε να πάρεις την λεγόμενη μήτρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Νομιζω αυτο γινεται με το n lite http://www.nliteos.com/download.html Με το ghost (το χρησιμοπιω κι εγω) παιρνουμε στον δισκο μας ή σε dvd image του λειτουργικου οπως ειναι εκεινη την στιγμη.Κατι που το θεωρω πιο σημαντικο.
vaggelis_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εχω δοκιμασει to acronis αλλα η κατι δεν κανω καλα η κατι δεν παει καλα λογω προγραματος(οχι αγορασμενο)καταφερνω να κανω backup σε αλλον σκληρο αλλα οχι σε dvd θα δοκιμασω κ το νορτον κ ενημερωνω ,,,σας ευχαριστω ολους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.