xamaiLeaina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, κουνησα τον υπολογιστη μου για να τον ανοιξω να του βάλω μια μνήμη και τι το θελα, κατι κουνήθηκε και μετά δεν έπαιρνε σήμα η οθόνη, έλεγξα οθόνη,άλλαξα καλώδια, άλλαξα οθόνη αλλα ούτε η άλλη λειτουργούσε και οι δυο ρευμα περναν. Είχα ενα παλιο υπολογιστή, οπότε πήρα το σκληρό και τον έβαλα, ετσι όταν φορτωσαν τα windows xp pro μου ζήτησε ενεργοποίηση γιατί είχαν γίνει σημαντικές αλλαγές, την οποια και έκανα τηλεφωνικά. Ο υπολογιστής αυτός είναι μέρος δικτύου, η κάρτα δικτύου φαινόταν ενεργοποιημένη αλλά μου εμφάνιζε μήνυμα ότι είναι αποσυνδεδεμένο το καλώδιο δικτύου, οπότε είπα να ελεγξω τις ρυθμίσεις και πηγα στις ιδιοτητες του υπολογιστη, στη καρτελα ονομα οι ρυθμισεις στον τομεα, ονομα κτλ ηταν σωστα και πηγα μετα εκει που λεει για ανανγωριστικο δικτυου, επελεξα οτι ειναι μερος δικτυου και στο επομενο εβαλα χρηση δικτυου χωρις τομεα (δεν ξερω τι σκεφτομουν).Κανω επανεκκινηση για να ισχυσουν οι υπεροχεσ ρυθμισεις μου,φορτωνουν windows, παταω ctrl+alt+del και ο κωδικος μου δεν με βαζει, επισης σε αυτο το παραθυρο διαλόγου εμφανίζεται πλαισιο για το ονομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης αλλά φυσικά όχι επιλογή τομέα. Δοκιμασα να βαλω administrator/κενο, συνδυασμους ονοματος/κενο δεν εγινε κατι.Προσπαθησα να μπω σε safe mode αλλα και εκει που βγαινει το παραθυρο διαλόγου για εισαγωγή κωδικού δεν με βάζει κάποιος συνδυασμός. Πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζ χελπ. Πως μπορω να μπω στα windows?
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 (Αν και όλα αυτά που λες είναι αρκετά μπερδεμένα) Δοκίμασε να μπεις με Ασφαλή λειτουργία windows 7 χωρίς δίκτυο για αρχή, το ίδιο είναι και για XP. Τώρα αν και πως θα καταφέρεις να φτιάξεις της ρυθμίσεις .....
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Για να καταλάβω το κύριο πρόβλημα είναι να μπεις στα windows; Δηλαδή ο κωδικός για είσοδο στα windows;
xamaiLeaina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ναι, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στα windows. Ο κωδικος που ειχα δεν με βαζει πλεον. Αυτο με απασχολει να λυσω, τις ρυθμισεις για το δικτυο τις φτιαχνω αργοτερα, αρκει να μπω στα windows
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 έχεις xp pro έτσι; Πάτα 2 φορές ctrl+alt+delete και στην εναλλακτική οθόνη πάτα για Username Administrator και password κενό. Αν δεν πιάσει κατεβασε το hiren's boot cd και βγάλε το κωδικό
xamaiLeaina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το χω κανει το ctrl+alt+del 2 φορες αλλα δεν ανοιγει αλλο παραθυρο. Θα ψαξω να βρω το προγραμμα που ειπες. Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν μπορω με καποιο τροπο σε αυτο το παραθυρο να επιλεξω τομεα, παροτι δεν το βγαζει αυτο ως επιλογη. Γιατί ο κωδικός σίγουρα δεν είναι λάθος, οπότε η βλακεια έγινε στον τομέα. Τι λες;
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν έχω καταλάβει και πολλά από το πρώτο σου ποστ. Είναι αρκετά μπερδεμένο. Τι εννοείς τομέα;
xamaiLeaina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τα windows απο προεπιλογη, οταν κανεις την εγκατασταση του λειτουργικου σε βαζουν σε εναν τομεα με το ονομα WORKGROUP, αυτο το βλεπεις αν πας ιδιοτητες υπολογιστη, εκει που σου λεει το ονομα υπολογιστη σου λεει και τον τομεα, αν εισαι σε τοπικο δικτυο βάζεις στον τομεα το ονομα του δικτυου. Αν ολα πανε καλα κατα τη φορτωση των windows στο παραθυρο διαλογου εμφανιζονται 3 πεδια να εκχωρησεις, ονομα υπολογιστη, κωδικος προσβασης και επιλογη τομεα, οπου επιλεγεις τον τομεα που θες να συνδεθεις. Εμενα λοιπον με την ηλιθια ρυθμιση που εκανα "χρήση δικτύου χωρίς τομέα" δεν μου εμφανιζει στο παραθυρο διαλόγου το να επιλέξω τομέα. Ελπίζω να ηταν λιγότερο μπερδεμένα αυτή τη φορά.
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μάλιστα. Αν και δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω πως μπορεί να επηρέασε το όλο σκηνικό με το hiren's θα κάνεις δουλειά. Πιστεύω... Δεν μπορώ να σου δώσω Link με το hiren's από εδώ. Αν δεν το βρεις στείλε μου πμ edit: Δοκίμασες με κενό σε Username και Paswword μπας και;
xamaiLeaina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το κατεβαζω ηδη, ελπιζω να δουλεψει.Οπως και να χει σε ευχαριστω που ασχοληθηκες.
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 οκ αναλυτικές οδηγίες για το hiren's είχε γράψει ένας πολύ υπομονετικός κύριος εδώ http://www.insomnia.gr/topic/388206-%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-password-%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__view__findpost__p__3702478 Θα σε βοηθήσει σίγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.