Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για AM3

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καταστροφή να μην κάνει (που ΔΕΝ το νομίζω) τι θα κάνει στην περίπτωση που θέλει να αλλάξει cpu πουχου; ε;;;

γιατί κάθε φορά που οι γυναίκες θα βάλουν κάπου το χεράκι τους κατι παθαίνει το θέμα? (πηγαίνει προς το καλύτερο :mrgreen: :mrgreen: )(

Έχουμε άλλη φιλοσοφία :P

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και καταστροφή να μην κάνει (που ΔΕΝ το νομίζω) τι θα κάνει στην περίπτωση που θέλει να αλλάξει cpu πουχου; ε;;;

θα έχουμε κολλημένους τους επεξεργαστές πάνω στην ψηκτρα. όταν είναι να αλλάζουμε επεξεργαστές θα πάει πακέτο με την ψηκτρα, απλά θα βγάζουμε και θα βάζουμε :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ψήκτρα με κόλλα στιγμής για σόκετ επεξεργαστή δεν ξέρω πως μπορείς να γίνει χωρίς να κάνεις κάποια ζημιά, το να δωσεις λεφτά για ψηκτρακι με 80άρη ανεμιστήρα επίσης μου φάινεται παράλογο, η παλιά σου ψήκτρα δε μπαίνει σε σύγχρονο σόκετ γιατί τότε που βγήκε αυτή, το σόκετ ΑΜ3 προφανώς δεν υπήρχε.

Πάρε μία Hyper 212 (ξεφτίλα λεφτά για αυτά που προσφέρει) και άσε τα πειράματα με τις κόλλες, τη μικρή αδερφή και όλες τις άλλες παραφιλολογίες.

Δημοσ.

Ψήκτρα με κόλλα στιγμής για σόκετ επεξεργαστή δεν ξέρω πως μπορείς να γίνει χωρίς να κάνεις κάποια ζημιά, το να δωσεις λεφτά για ψηκτρακι με 80άρη ανεμιστήρα επίσης μου φάινεται παράλογο, η παλιά σου ψήκτρα δε μπαίνει σε σύγχρονο σόκετ γιατί τότε που βγήκε το ΑΜ3 δεν υπήρχε.

Πάρε μία 212 και άσε τα πειράματα με τις κόλλες, τη μικρή αδερφή και όλες τις άλλες παραφιλολογίες.

για τον επεξεργαστή και για την χρίση που το θέλεις και χαμιλό buget δεν θα του κάνει αυτός με τα 13 ευρώ??? :shock: :shock: :shock: :shock:

μια χαρά θα του κανει και θα του περισσέψει κιόλας....

Δημοσ.

για τον επεξεργαστή και για την χρίση που το θέλεις και χαμιλό buget δεν θα του κάνει αυτός με τα 13 ευρώ??? :shock: :shock: :shock: :shock:

μια χαρά θα του κανει και θα του περισσέψει κιόλας....

Άμα είναι να δώσω 13€ για ψήκτρα-μισοριξιά, κρατάω και τη μαμά ψήκτρα του επεξεργαστή (υποθέτω ότι ήρθε με ψήκτρα...).

Δημοσ.

για την μαμα ψηκτρα δεν ξέρω (μα΄΄ον δε υπάρχει)

επειδή είναι 13 ευρώ δηλαδή θα σημαίνει πως δεν είναι καλή????? για HTPC μια χαρά είναι.

επίσης επο την 212 εγω δεν πιστεύω να δεί παραπάνω απο 5 βαθμούς διαφορά στην χρίση του

καλά καλά κάντε όνειρα εσείς για ψύχτρες, ενώ εγώ προβλέπω logo,uhu κοκτέιλ :P

λες να υπάρχει θερμοαγωγιμη κόλλα? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Από όσο ξέρω τέτοιο δεν βάζουμε στον επεξεργαστή

καλλίτερο απο το να κάνεις ανακάτεμα κόλλας και πάστας

Δημοσ.

καλλίτερο απο το να κάνεις ανακάτεμα κόλλας και πάστας

Φυσικά εννοείτε αλλά δεν νομίζω να έχει καλό αποτέλεσμα .Ας πάρει μια παστά να τελειώνει τόσο δύσκολο είναι να την βάλει .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...