maik42 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 οταν ανοιγω τον υπολογιστη η οθονη (viewsonic 19inc) βγαζει ενα σφυριγμα τυπου τζζζιιιζζζ τα πρωτα 5 λεπτα και μετα σταματαει. φανταζομαι οτι σταματαει μολις "ζεσταθει". εχει κανα 2-3 μερες που το ξεκινησε.ποια ειναι η γνωμη σας;ετοιμαζετε να παραδωσει πνευμα; ή συμβαινει κατι αλλο;
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από κάποιον πυκνωτή ή το τροφοδοτικό της θα προέρχεται λογικά. Μπορεί να 'ρχεται η ώρα της, μπορεί και όχι. Μπορεί με μια αλλαγή πυκνωτή να είναι κομπλέ.
dewn735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Από το τζζζιιιζζζ και μόνο δε μπορώ να πω και πολλά , αλλά συνήθως τέτοια φαινόμενα δείχνουν ότι κάποιος πυκνωτής στο τροφοδοτικό είναι στα τελευταία του...
maik42 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τελικα πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν για αμεση αντικατασταση. φυσικα ουτε που μπηκα στον κοπο να ρωτησω για την φυση του προβληματος,οποτε ολα o.k.
maik42 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Φάνη 3 χρονια εχει εγγυηση και εγω την εχω γυρω στα 2,5 χρονια.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μαπς και το τζτζτζτζ ειναι οτι δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο τροφοδοσιας?????για δοκιμασε το εαν εχεις ακομη την οθονη ετσι για την ιστορια.
FasTaker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μην κανεις αλλαγη πυκνωτη αν δεν το κατεχεις. ενα φιλαρακι ηθελε να αλλαξει πυκνωτη σε τροφοδοτικο κ επειδ η δεν βρικε 2nF εβαλε 2pF. Φανταζομαι εχετε ακουσει πως κανει πυκνωτης οταν σκαει ε? περιτο να πω οτι μετα αλλαξε τροφοδοτικο.
dewn735 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μην κανεις αλλαγη πυκνωτη αν δεν το κατεχεις. ενα φιλαρακι ηθελε να αλλαξει πυκνωτη σε τροφοδοτικο κ επειδ η δεν βρικε 2nF εβαλε 2pF. Φανταζομαι εχετε ακουσει πως κανει πυκνωτης οταν σκαει ε? περιτο να πω οτι μετα αλλαξε τροφοδοτικο. Καλά, εντάξει, είπαμε, ακόμα κι αν δεν το κατέχεις εξακολουθεί και ισχύει ο χρυσός κανόνας "βάλε ό,τι έβγαλες!" (και όχι κάτι που είναι 1000 φορές μικρότερο!)
maik42 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Thanos1972 τις επαφες τις τσεκαρα απο την πρωτη στιγμη δυστηχως δεν παιζει κατι τετοιο. FasTaker ενταξη δεν το κατεχω αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι και πανεπιστημων για να αλλαξεις ενα πυκνωτακι. η φαση ειναι οτι ημουν με το κατσαβιδι στο χερι κυριολεκτικα αλλα με φωτησε ο Θεος και λεω ας παρω πρωτα ενα τηλεφωνο. ..........και με ρωταει η κοπελα "μηπως ανοιξατε μονος σας την οθονη;γιατι τοτε δεν θα ισχυσει η εγγυηση" ουφ ανασανα. σημερα το απογευμα που τον ανοιξα,εκτος του οτι ενταθηκε και ο θορυβος αλλα και η διαρκεια του,ειχα και οριζοντιες γραμμες. http://rapidshare.com/files/454017142/23032011001.rar ο θορυβος στο τελος ειναι του γιου μου μη τον περνεται υπ΄οψιν
nikster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εγω η οθονη που εχω το εκανε αυτο σχεδον συνεχεια ολη την ωρα που την ειχα ανοιχτη μολισ την κουνουσα λιγο εφτιαχνε και μετα απο κανα 20λεπτο τα ιδια! μετα απο ενα μηνα σταματησε να το κανει!! απο αυτα που ανφερετε μαλλον ητανε απο το καλωδιο το οποιο λογικα δεν ειχα βαλει καλα!!
maik42 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ενταξη παιδια ηρθε και η καινουργια οθονη σημερα....... μεσα σε 5 ημερολογιακες ημερες απο την στιγμη αποστολης της αποδειξης αγορας της πρωτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.