disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτο το Live που λες οφειλεται κυριως στα 100Ηz οταν λειτουργει οπως πρεπει
ithan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μένω σε διαμέρισμα αρκετά σκοτεινό και καλά καλά δεν το πιάνει ο ήλιος το πρωί,οπότε δεν έχω θέμα με αντανακλάσεις.
vrodinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με τίποτα δεν παίρνω Plasma,γιατί εκτός από τεράστιες,υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο του burn in και δεν είμαι διατεθιμένος να κάθομαι να την στρώνω για 3 μήνες,λές και είναι μηχανή ή αυτοκίνητο.Αν δεν κάνω εγώ την μαλακία θα την κάνει η κοπέλα μου σίγουρα,κάποια στιγμή που θα λείπω από το σπίτι για αρκετές ώρες..... Μένω σε διαμέρισμα αρκετά σκοτεινό και καλά καλά δεν το πιάνει ο ήλιος το πρωί,οπότε δεν έχω θέμα με αντανακλάσεις. Οσο αφορα τη tv υπαρχει και το zoom ετσι ωστε να μην φαινεται το λογοτυπο του εκαστοτε καναλιου οσο την στρωνεις, και να μην φοβασαι το burn in ,οσο για το διαμερισμα που λες φωναζει για plasma. Βεβαια η αποφαση δικη σου.Φιλικα.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το Burn In και το στρώσιμο είναι κάποια πράγματα που αν θες τα προσέχεις. Αν όχι ok. Το Manual της TV μου, δεν αναφέρει κάπου για ώρες στρωσίματος. Αναφέρει απλά να μην αφήνουμε στατικές εικόνες. Με λίγα λόγια όταν βλέπεις κάποια φωτογραφία στη TV μην την αφήνεις και πηγαίνεις βόλτα. Επειδή είχα τη δυνατότητα να τη στρώσω το έκανα. Όσο καθόμουν στο PC, έβαζα τη TV σε κάποιο κανάλι με Μεγέθυνση στο 3 (Max)και στρωνόταν, αφού παράλληλα μου έκανε και παρέα. Μερικά βράδια έβαλα και το Break In DVD για το στρώσιμο, ώστε να περάσω γρήγορα τις πρώτες 200 "δύσκολες" ώρες. Δεν τρελάθηκα παρόλα αυτά με το στρώσιμο και τα παιχνίδια μου έπαιζα και της ταινίες μου με μαύρες μπάρες πάνω κάτω τις είδα και όλα ok. Κανένα πρόβλημα δεν έμεινε. Ρίσκαρα λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι αγόρασα μία καλή TV, έδωσα κάποια λεφτά και θέλω να δουλέψει για εμένα και όχι εγώ για εκείνη. Με λίγο πιο προσεκτική μεταχείριση όλα πήγαν καλά. Παράδειγμα προσεκτικής μεταχείρισης είναι, όταν κάνει Install κάποιο παιχνίδι του PS3, να βάζεις να βλέπεις TV μέχρι να ολοκληρωθεί. Όταν βάζεις τη TV να παίζει και πας για φαγητό χωρίς να την απενεργοποιήσεις, βάζεις μεγέθυνση.
Tony_Montana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Γενικώς οι μπαρουφες που ακούγονται για τις τηλεοράσεις σε αυτο το section του φόρουμ είναι άλλο πράγμα. Καλυτερα να λαβεις υπόψιν σου μόνο τα posts του heatspreeder και του Chios . Ίσως να έχουν γράψει και άλλοι κάτι σωστό
ithan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βρε παιδιά ok όλα αυτα που λέτε,έχω δει την lg pk350 live και είναι super,όμως δε μένω μόνος μου.Μένω μαζί με την κοπέλα μου η οποία είναι επιρεπης σε αυτου του είδους τις καταστάσεις,π.χ ξεχνάει πολλές φορές το boiler ανοιχτό για ώρες,ενώ της το έχω τονίσει να το κλέινει.Φανταστείτε τι έχει να γίνει με την Plasma,όταν θα δουλεύω ή για κάποιο λόγο θα λείπω από το σπίτι,π.χ βάζει Mad για να ακούει τραγούδια,όταν καθαρίζει ή αφήνει την τηλεόραση ανοικτή και πηγαίνει στο super market για κανά μισάωρο.Ότι και να της πω,επειδή οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν,είμαι σίγουρος,ότι θα κάνει τα ίδια,όχι επίτιδες,απλά επειδή δεν θα δώσει βάση στα3-5 πράγματα που θα πρέπει να κάνει τους 3 πρώτους μήνες.Έιναι μεγάλο το διάστημα,οπότε μεγάλη και η πιθανότητα!Όλα αυτά περί burn in,δεν τα διάβασα εδώ μέσα,άλλα στο AV SITE και σε άλλα ξένα site.Ναι μεν έχει μειωθεί το φαινόμενο,αλλά δεν έχει εξαληφθεί και βεβαίως οι εταιρίες ,δεν το αναγνωρίζουν σαν ελάττωμα της TV.Γιατί λοιπόν να μπώ στη διαδικασία του άγχους?Ok παίρνω κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες και με πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας,αλλά τονίζω ότι τα 2 παραπάνω μοντέλα τα έχω δει να παίζουν και με καλύπτουν ποιοτικά,το θέμα μου είναι 37 ή 40-42,50hrz ή 100 ?
chios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40%27%27.html ¨ωραία πήγαινε σε αυτήν τότε, από τα καλύτερα μοντέλα του 2010, έχει και πολύ καλό media player
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν έχεις φίλε ithan τέτοια θέματα ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως διάβαζα πριν αγοράσω Plasma ότι κάποιος είχε Plasma και γυναίκα στο σπίτι και ότι η κοπέλα, απλά έβλεπε κανάλια σε 4:3 και όταν γύρναγε αυτός από τη δουλειά και υπήρχε είδωλο, αλλάζοντας κανάλι σε Full Screen σε μερικά λεπτά είχε φύγει. Και μιας που μιλάμε για Plasma, χθες το βράδυ πάω να κλείσω τη Tv μου, μετά από σχεδόν όλη την ημέρα που έπαιζε (την αφήνω αν και έχω περάσει τις 200ώρες), την κλείνω και ακόμα έδειχνε! Όταν λέω έδειχνε, έβλεπες ότι ο φώσφορος αργούσε να σβήσει! Πάντως δεν λέει να έχεις δει καμιά τσόντα να έχεις πατήσει Pause ξαφνικά να μπει η κοπέλα σου μέσα, να αλλάξεις κανάλι και να σου πει η TV "πάρτα ***** μου", καρφώθηκες! Εμένα έμενε ένας κώλος που είχα για Desktop στο PC και επειδή ήταν το πάνω μέρος, όταν έβαζα ταινία στη πάνω μαύρη μπάρα φαινόταν για λίγα λεπτά! :
ithan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Για φαντάσου λοιπόν να γίνει κάτι τέτοιο και μετά να τρέχουμε................χαχαχαχαχαχαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.