Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα,εχω βαλει το adblock για τις διαφημισεις αλλα καποια μικρα πλαισια με ενα μικρο x εξω απο αυτα συνεχιζουν να βγαινουν χωρις εικονα (διαφανα ) αλλα δεν μου επιτρεπουν να πατησω οτι ειναι πισω απο αυτα. Δηλαδη οτι ειναι κατω στην αριστερη γωνια της οθονης σε πολλα site ο κερσορας γινεται απο βελακι χερακι και ενω δε φενεται τιποτα εκει (λογω adblock) δε μπορω να επιλεξω τιποτα σε αυτο το σημειο. Εννοειτε χωρις adblock βγαινουν εικονες. Εκανα και απεγκατασταση (ολικη) του firefox και του adblock αλλα τιποτα. εκανα και scan με διαφορα malware κτλ. Μου εχει σπασει τα νευρα,μεχρι και format σκεφτομαι να κανω!

παραδειγμα

foto

Επεξ/σία από giannisgokus
Δημοσ.

παιδια εχω ενα απτα πιο περιεργα προβληματα πουμουχει τυχει ποτε. εντελως ξαφνικα ο firefox δε μαφηνει να γραψω εκει που γραφεις το μηνυμα σε φορουμς σαν το ινσομνια.

δτωρα σας γραφω απο ταμπλετ.

ενα εκει που γραφεις το θεμα γραφω κανονικα οταν κλικαρω κατω να γραψω το μηνυμα δε γραφει.σα να μη κλικαρα εκεο.

δοκιμασα με inrernet expolerer και αποκει γραφω κανονικα,αρα κολημα της αλεπους ειναι. καμια ιδεα?

Δημοσ.

παιδια εχω ενα απτα πιο περιεργα προβληματα πουμουχει τυχει ποτε. εντελως ξαφνικα ο firefox δε μαφηνει να γραψω εκει που γραφεις το μηνυμα σε φορουμς σαν το ινσομνια.

δτωρα σας γραφω απο ταμπλετ.

ενα εκει που γραφεις το θεμα γραφω κανονικα οταν κλικαρω κατω να γραψω το μηνυμα δε γραφει.σα να μη κλικαρα εκεο.

δοκιμασα με inrernet expolerer και αποκει γραφω κανονικα,αρα κολημα της αλεπους ειναι. καμια ιδεα?

Καθάρισε cache και cookies και δοκίμασε ξανά.
Δημοσ.

Σιγουρεψου πως εχεις ανοιχτο το javascript για αρχη (ρυθμισεις > περιεχομενο > [v] ενεργοποιηση javascript), μιας και ολα αυτα τα κουτακια ειναι σε js.

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα,εχω βαλει το adblock για τις διαφημισεις αλλα καποια μικρα πλαισια με ενα μικρο x εξω απο αυτα συνεχιζουν να βγαινουν χωρις εικονα (διαφανα ) αλλα δεν μου επιτρεπουν να πατησω οτι ειναι πισω απο αυτα. Δηλαδη οτι ειναι κατω στην αριστερη γωνια της οθονης σε πολλα site ο κερσορας γινεται απο βελακι χερακι και ενω δε φενεται τιποτα εκει (λογω adblock) δε μπορω να επιλεξω τιποτα σε αυτο το σημειο. Εννοειτε χωρις adblock βγαινουν εικονες. Εκανα και απεγκατασταση (ολικη) του firefox και του adblock αλλα τιποτα. εκανα και scan με διαφορα malware κτλ. Μου εχει σπασει τα νευρα,μεχρι και format σκεφτομαι να κανω!

παραδειγμα

foto

στις ρυθμίσεις του adblock plus έχεις ενεργοποιημένο το "Hide placeholders of blocked elements" ;

Επίσης έχεις διαλέξει κάποιο subscription;

Δημοσ.

Εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα και αυτό αλλαξε την κεντρική μου σελίδα στον Firefox. Όταν την άλλαξα ξανά, έμεινε η αλλαγή αλλά μετά απο restart στον Firefox η αλλαγή δεν αποθηκεύεται. Τί να κάνω;

Δημοσ.

Εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα και αυτό αλλαξε την κεντρική μου σελίδα στον Firefox. Όταν την άλλαξα ξανά, έμεινε η αλλαγή αλλά μετά απο restart στον Firefox η αλλαγή δεν αποθηκεύεται. Τί να κάνω;

Κάνε εγκατάσταση αυτό το addon https://addons.mozil...on/searchreset/ και θα κάνει αυτόματα reset την home page.

>
This add-on is very simple: on installation, it backs up and then resets your search preferences and home
page to their default values, and then uninstalls itself. This affects the search bar, URL bar searches,
and the home page.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...