jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μπορουσες να βαλεις την τελευταια 3.6.x πχ, αλλα η mozilla δεν την υποστηριζει πλεον με security updates (απο το Μαρτιο), οποτε αναγκαστικα πας στην τελευταια stable μην κολλησεις τιποτα ... ή αλλαζεις browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά και τα βλέπω όλα όπως στην εικόνα με τον waterfox 15? Mε άλλους browsers δεν το κάνει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το έλυσα τελικά κάνοντας clear recent history. Κουλό αλλά έπιασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλιστα. Απο ποια εκδοση και κατω ειναι πιο ελαφρυς ο mozilla; Θα παω να βρω καποια παλιοτερη κ θα την βαλω κ θα απενργοποιησω τα updates. Τι να το κανω να εχω την νεοτερη εκδοση κ να "τρωει" τοση RAM με το παραμικρο... η 15.0.1 ειναι η πιο ελαφρια εκδοση απο αποψη καταναλωσης πορων. αν εννοεις ελαφρια χωρις τα εξτρα features που εχει ο Firefox απο την 4 και μετα, τοτε ο 3.6 ειναι μονοδρομος αλλα δεν ενδεικνυται επειδη εχει σταματησει επισημα η υποστηριξη του εδω και καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά και τα βλέπω όλα όπως στην εικόνα με τον waterfox 15? Mε άλλους browsers δεν το κάνει: Κλασσικη περιπτωση ελλειψης css (το αρχειο που δινει "σχημα" στη σελιδα). Για να αναγκασεις τον browser να το ξανακατεβασει απο τη σελιδα, ειτε κανεις hard refresh (ctrl+f5 ή shift+f5, καποιο απο τα 2) ειτε καθαριζεις την cache του browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeilias86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω πως να το πω αλλά θέλω να φαίνεται το logo του site δίπλα από το www...... η εικόνα ίσως βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο πλεον γινεται μονο μεσω addon. το favicon αφαιρεθηκε απο την urlbar για λογους ασφαλειας. υπαρχουν μερικα addons που το επαναφερουν, εγω χρησιμοποιω αυτο: Site Favicon in Urlbar https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/site-favicon-in-urlbar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeilias86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο πλεον γινεται μονο μεσω addon. το favicon αφαιρεθηκε απο την urlbar για λογους ασφαλειας. υπαρχουν μερικα addons που το επαναφερουν, εγω χρησιμοποιω αυτο: Site Favicon in Urlbar https://addons.mozil...icon-in-urlbar/ Ευχαριστώ! Είναι καλύτερα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σας παιδια.εχω ενα προβλημα στο mozilla,στο youtube δεν παιζει κανενα βιντεο βγαζει στο βιντεο χιονια οπως ειχαν οι παλιες τηλεορασεις και λεει κατi λεει οτι εχει προβλημα το βιντεο και δοκιμαστε αργοτερα,αυτο στα αγγλικα.εκανα αναβαθμιση το mozilla kai to flash player αλλα αυτο συνεχιζεται.τι φταιει και τι πρεπει να κανω για να το διορθωσω.ειπα μηπως ηταν απο το youtube αλλα σε ολα τα υπολοιπα browser παιζει κανονικα.σας ευχαριστω προκαταβολικα γιατι ξερω πως θα μου δωσετε την λυση.περιμενω την απαντηση σας.και μια μικρη παρενθεση που ξεχασα,μερικες φορες παλιοτερα οταν εβαζα το real player δεν εμφανιζε το κουμπι του download ενω απο της ρυθμισεις ελεγε οτι ηταν εγκατεστημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σας παιδια.εχω ενα προβλημα στο mozilla,στο youtube δεν παιζει κανενα βιντεο βγαζει στο βιντεο χιονια οπως ειχαν οι παλιες τηλεορασεις και λεει κατi λεει οτι εχει προβλημα το βιντεο και δοκιμαστε αργοτερα,αυτο στα αγγλικα.εκανα αναβαθμιση το mozilla kai to flash player αλλα αυτο συνεχιζεται.τι φταιει και τι πρεπει να κανω για να το διορθωσω.ειπα μηπως ηταν απο το youtube αλλα σε ολα τα υπολοιπα browser παιζει κανονικα.σας ευχαριστω προκαταβολικα γιατι ξερω πως θα μου δωσετε την λυση.περιμενω την απαντηση σας.και μια μικρη παρενθεση που ξεχασα,μερικες φορες παλιοτερα οταν εβαζα το real player δεν εμφανιζε το κουμπι του download ενω απο της ρυθμισεις ελεγε οτι ηταν εγκατεστημενο. Κάνε disable το plugin του real player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jokllos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ας τα παρουμε απο την αρχη. Κατεβασα το firefox 15. Περασαν δυο με τρεις μερες και μετα πατησα στην αρχικη σελιδα του φιρε και μου βγηκε η σελιδα. Μετα πατησα δυο φορες κλικ στην αναζητηση αλλα βγαινουν αυτα που πατουσα τις προηγουμενες μερες.Εχω σβησει ιστορικα για ιστορικα αλλα παντα οταν παταω διπλο κλικ στην αναζητηση βγαινουν οι σελιδες που πηγαινα τις προηγουμενες μερες. Δεν τις θελω να τις βλεπω καθε μερα. Πως τις βγαζω?? Υπαρχει λυση?? :wacko: :unsure: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αν εννοεις το search box πανω δεξια, κανεις δεξι κλικ μεσα σε αυτο και αποεπιλεγεις το "show suggestions". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 έχω ένα κουλό πρόβλημα τις τελευταίες 2 μέρες με τον Mozila και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. μπορεί να είναι κουλό αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα... όταν κάνω κλικ μέσα στο πλαίσιο του broswer (σε οποιοδήποτε σημείο) αν πάω να πατήσω ελαχιστοποίηση ή κλείσιμο ή παράθεση δεν λειιτουργούν τα κουμπιά.... πρέπει να κάνω κλικ στην μπάρα της έναρξης των windows και τότε μπορώ να πατήσω τα παραπάνω κουμπιά... έκανα και Unistall me revo uninstaller Και ξανά εγκατάσταση και το πρόβλημα παραμένει.... καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 τρεξε τον με ενα καθαρο προφιλ https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα