hikesl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χμ οκ..δεν το ήξερα αυτό..Το θέμα είναι όμως ότι μετά από κανά μισάωρο χτυπάει κάτι 700ΜΒ και το σύστημα φαίνεται ότι αργεί. Κλείνοντας παράθυρα δεν βλέπω να απελευθερώνεται μνήμη και αναγκάζομαι να τον κλείνω και να τον ξαναφορτώνω. Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά. Έγιναν τόσο απαιτητικές οι σελίδες σε μνήμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο ή κάποια πρόσθετα (extensions ή plugins) που έχεις βάλει στον Firefox να προκαλούν το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδες δεν ξερω αν οφειλεται στην νεα εκδοση του Firefox αλλα απο τοτε που την εβαλα παρατηρω ενα προβλημα που δε θα ελεγα οτι το ειχα παλιοτερα (βεβαια ελειπα διακοπες και ειχα την 14αρα) εκει που ειμαι στον Mozilla ανεξαρτητου χρονου περιηγησης, μπορει να κοιταω σελιδες, να διαβαζω κανενα φορουμ,να βλεπω βιντεο απο youtube και ξαφνικα μπουκωνει δεν ανοιγει καμια σελιδα. το router ειναι ενα Thomson 585v8 και δε φαινεται να τρωει αποσυνδεση, ολα τα φωτακια αναβουν. κλεινω Mozilla ξανα ανοιγω και δε φορτωνει τιποτα, το ιδιο και ο IE 9, το ιδιο και οποιο προγραμμα αν δοκιμασω που εχει προσβαση στο ιντενετ πχ για update.λες και μου μπλοκαρεται το ιντερνετ Κανοντας restart το ρουτερ παρατηρησα οτι το θεμα δεν λυνεται καθως δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ, ενω απο κινητο μπαινει κανονικα παροτι στον υπολογστη καμια ανταποκριση. Κανοντας επανεκκινηση τον υπολογιστη τοτε ξεκολλαει και ολα δουλευουν ρολοι και μπορει μετα απο καποιες ωρες ξανα το ιδιο "μπουκωμα" . Θεωρω οτι οφειλεται για ενα περιεργο λογο στο Mozilla καθως περναω τις περισσοτερες ωρες στον υπολογιστη για σερφαρισμα. Παιζει κατι τετοιο ? να μου σκαλωνει γενικως το δικτυο ο Mozilla ? Δοκιμασα και στις 2 θυρες ethernet της μητρικης και αποτελεσμα το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καπου μεσα στο about:config υπαρχουν μεταβλητες που οριζουν τις συνδεσεις ανα σερβερ που κανει ο ff. Ελλατωσε τες και δες. Εγω τις εχω σε επιπεδα εποχης ff 3. Ειχα παλιοτερα το ιδιο προβλημα με τον chrome, μονο που ετρωγε και το ρουτερ disconnect απο το μπουκωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wujai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 χρησιμοποιω το nosquint addon και εχω αλλαξει ολα τα χρωματα (background, font, visited links, unvisited links). Απο τοτε που εγινε "upgrade" το insomnia αμα ενεργοποιησω να αλλαξει χρωμα το font, ειτε global ειτε μονο στο insomnia, τα χρωματα των visited + unvisited links αλλαζουν στο χρωμα του font και αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι ετσι δε ξερω ποιες ειδησεις εχουν διαβαστει και σε ποια θεματα εχω μπει. Τωρα αναγκαστικα εχω ενεργοποιησει το underline links αλλα δεν ειναι και πολυ ευκρινες για τη δουλεια που το θελω. Αμα ξερει κανεις αν μπορει να γινει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά δεν έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα με το freeze κάθε φορά που ανοίγει popup παράθυρο; Έχει γίνει απίστευτα ενοχλητικό να ανοίγω task manager για να τερματίσω τον firefox κάθε φορά που ένα λινκ που πατάω είναι popup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 τρεξε τον με καθαρο προφιλ να δεις αν θα λυθει το προβλημα. επισης δοκιμασε και κανε disable το Hardware Acceleration. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Problem solved με καθαρό προφίλ. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Epic facepalm, τρεξτε να αναβαθμησετε οσοι κανετε κατι "κρυφο" στον ff σας. Και εγω παω να τρολλαρω τον φιλο μου που κρεμεται απο αυτη τη λειτουργια καθε μερα Website addresses, page images, search queries, passwords and cookies -- known as cached content -- were stored by Firefox 15 when the browser privacy mode was enabled. http://news.cnet.com/8301-1023_3-57509265-93/private-browsing-bug-fixed-in-firefox-15.0.1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Epic facepalm, τρεξτε να αναβαθμησετε οσοι κανετε κατι "κρυφο" στον ff σας. Και εγω παω να τρολλαρω τον φιλο μου που κρεμεται απο αυτη τη λειτουργια καθε μερα http://news.cnet.com...firefox-15.0.1/ τραγικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα το update και τωρα στην προσθαφαιρεση εμφανιζει και την 15 και την 15.0.1 καλα το παει η Mozilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 TAB GROUPING και ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ Άρχισα να χρησιμοποιώ το tab grouping του ff το οποίο βρίσκω πολύ πρακτικό. Επειδή συνήθως ασχολούνται με διάφορες ομάδες θεμάτων ταυτόχρονα κατέληξα να έχω 3-4 groups που το καθένα περιέχει αρκετά tabs. Παλαιότερα πριν να υπάρξει αυτό το χαρακτηριστικό θα έκλεινα τα tabs της κάθε θεματικής ενότητας πρόσκαιρης ενασχόλισης όταν αποφάσιζα να ασχοληθώ με κάτι άλλο και θα τα ξαναάνοιγα (ή θα τα είχα στους σελιδοδείκτες) όταν επέστρεφα στην ίδια θεματολογία. Τώρα με το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχω ανοιχτά τα tabs στα groups τους και αλλάζω group όποτε θέλω να αλλάξω ομάδα θεματικής ενασχόλησης. Η απορία μου είναι αν η υπερφόρτωση των groups με tabs υπερφορτώνει και την μνήμη ή αν η λειτουργία είναι παρόμοια με των σελιδοδεικτών, δηλαδή δεν τρώει χώρο στην μνήμη εκτός κι αν ανοίξω τα tabs. π.χ. τώρα μόλις άνοιξα τον ff και είμαι σε μια από τις ομάδες και στις άλλες δεν μπήκα καν ακόμα. Είναι φορτωμένες στην μνήμη όλες οι ομάδες ή μόνο αυτή που βλέπω?? -Αν είναι όλες υπάρχει τρόπος ρύθμισης να είναι ή όχι? -Αν δεν είναι όλες, θα γίνονται μόλις επισκέπτομαι την κάθε ομάδα ή το κάθε tab. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλάσετε μετά η μνήμη από τα tabs όταν πάω σε άλλη ομάδα? Γενικότερα πως λειτουργεί η διαχείρηση μνήμης του ff ως προς τα tabs? Όταν ανοίγω τον ff απευθείας φορτώνονται όλες οι καρτέλες στην μνήμη ώστε να έχω γρήγορη πρόσβαση ή μια καρτέλα φορτώνονται στην μνήμη μόνο όταν πάω σε αυτήν? Και αν ισχύει το 2ο, μπορώ και πώς να αποδεσμέσω την μνήμη από κάποιες καρτέλες κατ' επιλογήν? (ειδικά π.χ. αν είναι σε group που δεν το δουλεύω τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα το update και τωρα στην προσθαφαιρεση εμφανιζει και την 15 και την 15.0.1 καλα το παει η Mozilla Bug ειναι https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=789743 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί σας. Εχω τα Win XP και τώρα τελευταία όταν συνδέουμε με το youtube μέσω firefox έκδοση 15 δεν ακούω καθόλου ήχο ενώ το βιντεο παίζει κανονικά. Προηγούμενα άκουγα κανονικά ήχο. Στον ΙΕ 9 ακούω και ήχο. 'Εχω κάνει αναβάθμιση στη flash prayer. Την αναβάθμιση την έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες της adobe (απεγκατάσταση της παλιάς και μετά εγκατάσταση της νέας). Έκανα δοκιμή βάζοντας τον Chrome και τον Firefox portable αλλά και σε αυτά δεν άκουω ήχο. Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeilias86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να κάνω το Firefox όταν ανοίγω νέα καρτέλα να ανοίγει την αρχική σελίδα. Πως μπορώ να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα