ntg1980 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ε, όχι και δεν αντέγραψε τίποτα από Opera!!! To συγκεκριμένο interface με το Firefox πάνω αριστερά και το μενού μέσα σ'αυτό, είναι του Opera και το είχε τουλάχιστον 2 χρόνια πριν! Ύστερα το έβαλε ο Firefox. Ας είμαστε αντικειμενικοί! Όσο για τον γραμματικό έλεγχο... τώται αιφόσων αφτοί τι στειγμύ κάνο ωρθωγραφυκά λάθι, γυατεί δαιν μαι αινημερόνη? Ο chrome τα υπογραμμίζει με τη μία με κόκκινο. Ο firefox δε κάνει τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πρέπει να το ενεργοποιήσεις... :/ Δεξί κλικ στο κείμενο --> Languages --> Greek (Greece). http://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-use-firefox-spell-checker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμ... δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω εγκατάσταση τη γλώσσα! Όταν εξηγούμε στον άλλον, να εξηγούμε ακριβώς πως γίνεται! Θεωρούσα ότι απλά το ενεργοποιείς απ'το μενού όπως στον chrome και ξεκινάει αυτόματα. Τώρα όλα ok! Thanx pigeon! Άλλη ερώτηση... Αυτό με τις σελίδες? Να "μπλοκάρει" υποσελίδες και να μπορώ να τις ανοίξω εγώ χειροκίνητα όπως στον Internet Explorer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ε, όχι και δεν αντέγραψε τίποτα από Opera!!! To συγκεκριμένο interface με το Firefox πάνω αριστερά και το μενού μέσα σ'αυτό, είναι του Opera και το είχε τουλάχιστον 2 χρόνια πριν! Ύστερα το έβαλε ο Firefox. Ας είμαστε αντικειμενικοί! Όσο για τον γραμματικό έλεγχο... τώται αιφόσων αφτοί τι στειγμύ κάνο ωρθωγραφυκά λάθι, γυατεί δαιν μαι αινημερόνη? Ο chrome τα υπογραμμίζει με τη μία με κόκκινο. Ο firefox δε κάνει τίποτα! διαβασες καθολου τι εγραψα; το UI που εχει ο FF τωρα υπηρχε σε mockups πολυ πιο πριν βγει ο Opera. Αν καποιος αντεγραψε κατι, αυτος ειναι ο Οπερα. Η αναπτυξη του UI του FF παιρνει πολυ χρονο, δεν βγαινει ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη. ΠΧ το νεο UI του FF το Australis ειναι υπο αναπτυξη εδω και 3 χρονια. Στις πειραματικες εκδοσεις του νεου interface, υπαρχουν αρκετα UI στοιχεια τα οποια τα προσθεσε μολις τωρα και ο Chrome.Προφανως και τα εχει αντιγραψει απο το Australis. Aλλα το Australis θα βγει αργοτερα,ισως στην εκδοση 17. Και οταν βγει θα λεει ο αδαης κοσμος οτι ο Firefox αντεγραψε αυτα τα στοιχεια απο τον Chrome. ε δεν ειναι ετσι ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δηλαδή τι προσπαθείς να μου πεις... ότι τι γνωστό interface που έχει εδώ και 4 χρόνια ο Opera, το έκλεψε από τον Firefox που το έχει εδώ κι 1μιση χρόνο? Και πως ακριβώς συνέβη αυτό? Δεν είναι θέμα ανιδεότητας αυτό! Εγώ θυμάμαι τον Opera έτσι εδώ και χρόνια & τον Firefox εδώ και πολύ λίγο καιρό. Πως γίνεται ο Firefox να αναπτύσει μια "ιδέα" UI, που ήδη υπάρχει? Και πως γίνεται να αντέγραψε ο Opera, από τη στιγμή που ήταν χρόνια πριν έτσι όπως είναι σήμερα ο Firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ελληνικα γραφω ntg. αφου δεν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω, αστο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κι εγώ Ελληνικά γράφω! Πως γίνεται να'χει το συγκεκριμένο interface o Opera πχ από το 2008, ο Firefox από το 2011 και να το αντέγραψε ο Opera από τον Firefox? Για ποια mockups μιλάμε? Δηλαδή... τι ακριβώς σχεδίαζε 3 χρόνια ο Firefox και έπρεπε ν'αργήσει τόσο πολύ να βγεί (πρώτον) & ποιος μου λέει ότι στον Opera δεν δίνουν επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη σχεδίαση interface (δεύτερον)? Δε βλέπω καμία λογική πάνω σ'αυτό, ούτε βάσιμες πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ενταξει. οτι πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κι εγώ στη θέση σου αυτό θ'απαντούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σάν νά τρώει ψιλοκολλήματα μερικές φορές ο firefox 15,τό έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα τις τελευταίες 2 εβδομάδες(ο firefox έχει ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση, χωρίς να λυθεί το πρόβλημα όμως). Σε κάθε επανεκκίνησή του όλα τα εικονίδια επανέρχονται στις προεπιλογές. Συγκεκριμένα έχω εδώ και πολύ καιρό αλλάξει τη θέση του κουμπιού refresh, και από την μπάρα διευθύνσεων στην οποία βρίσκεται εξ' ορισμού, το έχω μεταφέρει στ' αριστερά της. Επίσης έχω προσθέσει το κουμπί του πρόσθετου web mail notifier. Πριν από 2 εβδομάδες λοιπόν, ξαφνικά τα κουμπιά επέστρεψαν στις προεπιλογές, και κάθε φορά που τα τοποθετώ σε διαφορετικές θέσεις, ή προσθέτω κάποιο νέο, στην επόμενη εκκίνηση του firefox επιστρέφουν και πάλι στην προπειλεγμένη κατάσταση. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Επίσης, έχουν πάψει να εμφανίζονται κουμπία προσθέτων όπως το youtube2mp3, youtube download και συναφή, στις σελίδες του youtube. Και αυτό άρχισε να συμβαίνει την ίδια περίοδο περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει το εικονίδιο του adblock plus, είχα βρεί οτι είναι bug του firefox που δεν διορθώθηκε ακόμα. Περισσότερα θα δεις εδω: https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?t=10493 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα τις τελευταίες 2 εβδομάδες(ο firefox έχει ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση, χωρίς να λυθεί το πρόβλημα όμως). Σε κάθε επανεκκίνησή του όλα τα εικονίδια επανέρχονται στις προεπιλογές. Συγκεκριμένα έχω εδώ και πολύ καιρό αλλάξει τη θέση του κουμπιού refresh, και από την μπάρα διευθύνσεων στην οποία βρίσκεται εξ' ορισμού, το έχω μεταφέρει στ' αριστερά της. Επίσης έχω προσθέσει το κουμπί του πρόσθετου web mail notifier. Πριν από 2 εβδομάδες λοιπόν, ξαφνικά τα κουμπιά επέστρεψαν στις προεπιλογές, και κάθε φορά που τα τοποθετώ σε διαφορετικές θέσεις, ή προσθέτω κάποιο νέο, στην επόμενη εκκίνηση του firefox επιστρέφουν και πάλι στην προπειλεγμένη κατάσταση. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Επίσης, έχουν πάψει να εμφανίζονται κουμπία προσθέτων όπως το youtube2mp3, youtube download και συναφή, στις σελίδες του youtube. Και αυτό άρχισε να συμβαίνει την ίδια περίοδο περίπου. κανε reset τα toolbars και ξανασεταρε τα απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι, και πάλι επιστρέφει στις προεπιλογές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα