Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χμμμμ

Λοιπόν ακούστε να δείτε τι έγινε: Καθώς είπα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον chrome και κάνοντας μια αναζήτηση εμφανίζει τα αποτελέσματα και κατ' ευθείαν αλλάζει γλώσσα και εμφανίζονται όλα στα κινέζικα και μου λέει να κάνει μετάφραση. Αυτό με οδηγεί στο ότι μάλλον κάτι έχει κολλήσει το μηχάνημα.

Καμιά ιδέα πως να το τσεκάρω τι στα κομμάτια είναι αυτό που προκαλεί όλα αυτά???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το downthemall υποστηριζει οριο στην ταχυτητα κατεβασματος? Ειμαι με 2αρα συνδεση, aka ~200kb/s max, και θελω οι ληψεις μου να γινονται πχ με 150kb/s για να μην κολλανε οι αλλες εφαρμογες που εχουν προσβαση στο ιντερνετ, πχ ο mplayer που παιζει ενα ραδιοφωνικο σταθμο.

καλημερα παιδια δεν κανω αναβαθμιση στον 14 (εχω 13.0.1) γιατι μου βγαζει ασυμβατοτητα σε ενα μονο προσθετο το Charamel που ομως το χρειαζομαι πολυ! (διαμορφωνει το θεμα,fonts κλπ) ...πως θα γινει να βαλω τον 14.0.1 και να εχω και το Charamel ? δεν θελω να προχωρησω και να το απενεργοποιησει ..μηπως ειναι και false alarm?

thanks!!

Αν ο δημιουργος του charamel δεν το κανει συμβατο με την 14 και τις νεοτερες της, δεν μπορεις να καντις εσυ τιποτε αλλο , χωρις να εχεις παρατραγουδα παντα.

Απανταω και στον εαυτο μου, μιας και το εψαξα. Το downthemall εχει οριο στην ταχυτητα ληψης (good) αλλα πρεπει να το ορισει ο χρηστης με το χερι ανα σελιδα (bad)! Οποτε απορριπτεται.

Αν ο δημιουργος του charamel δεν το κανει συμβατο με την 14 και τις νεοτερες της, δεν μπορεις να καντις εσυ τιποτε αλλο , χωρις να εχεις παρατραγουδα παντα.

σε ευχαριστω ΟΚ ολα ενταξει βγηκε καινουρια εκδοση ..εδω για οποιον ενδιαφερεται..

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?p=11983703#p11983703

Το downthemall υποστηριζει οριο στην ταχυτητα κατεβασματος? Ειμαι με 2αρα συνδεση, aka ~200kb/s max, και θελω οι ληψεις μου να γινονται πχ με 150kb/s για να μην κολλανε οι αλλες εφαρμογες που εχουν προσβαση στο ιντερνετ, πχ ο mplayer που παιζει ενα ραδιοφωνικο σταθμο.

βαλε το Νetlimiter. ειναι πολυ βολικο, απο τον θειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ρύθμιση που να σκανάρονται αυτόματα τα αρχεία που κατεβάζουμε μέσω firefox από το antivirus που χρησιμοποιούμε?

(Στη περίπτωση μου το Norton Internet Security 2012).

- Άκυρο, το ρύθμισα -

Επεξ/σία από ntg1980

εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με τον νεο flash 11.4;

http://helpx.adobe.c...ease_notes.html

δεν ξερω αν κοιταζω το σωστο αλλα δεν βλεπω καμια διορθωση σχετικα με τα video κλπ.

edit:

τον δοκιμασα σε 2-3 βιντεο δεν ειδα καποιο κολλημα αλλα τα multimedia keys εξακολουθουν να ΜΗΝ λειτουργουν στο λαπτοπ.Αρα επιστροφη στον 11.2

Για το θεμα με την θολουρα δοκιμασε να τρεξεις τoν FF με disabled το hardware acceleration. να ξερεις οτι το rendering που κανει ο FF ειναι καλυτερο απο αυτο των αλλων browsers επομενως και η εικονα που δινει ειναι πιο ποιοτικη.

Πώς το κάνω;

Το hardware acceleartion σε ολους τους browsers ειναι ελλειπες. Γιαυτο ειναι σημαντικο να αναβαθμιζουμε τους gpu drivers ωστε να μην υπαρχει θεμα τουλαχιστον απο την πλευρα της gpu.

Oσο αφορα το native speed dial του FF, οπως σου εξηγησα ηδη μπορεις να ορισεις ως μονιμα dials τα δικα σου bookmarked sites,αντι να δειχνουν τα sites που επισκεφτεσαι περισσοτερο.

Αν τωρα θες addon,προτεινω το Speed Dial με το οποιο μπορεις να αλλαξεις και το background: https://addons.mozil...ial/?src=search

Oσο αφορα το spelling,oπως εισαι πατα δεξι κλικ στο αδειο text box του forum και δες αν στο context menu που θα εμφανιστει, ειναι ενεργοποιημενο το spell checking.

https://addons.mozil...tab/?src=search

Έβαλα αυτό. Τα σπάει!! Πολύ γ@μ@το!!!

Δυστυχώς το spell check δε λειτουργεί όπως στον chrome. Εκεί είναι πιο "εξελιγμένο".

Βέβαια από'κει και πέρα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος! Ίσως η ταχύτητα του να'χει ένα θεματάκι (σε σχέση με τους άλλους), αλλά δεν έχει ούτε ΕΝΑ θέμα σταθερότητας και προβλημάτων (επίσης σε σχέση με τους άλλους).

Πιο "ξεκάθαρος" στις ρυθμίσεις. Βέβαια opera like... ας το παραδεχτούμε, τον αντέγραψε σε τραγικό βαθμό.

Και δεν έχει αυτό τον ηλίθιο τρόπο λήψης αρχείων του chrome!! Νέα καρτέλα και βλακείες... Εδώ επανήλθα πάλι στον γνωστό τρόπο.

Μεγάλο μείων βέβαια που δε μπορώ ν'ανοίξω ξεχωριστά την ιδιωτική περιήγηση! Αλλά μου το εξήγησες... Ελπίζω να το αλλάξουν παρόλα αυτά! Προς το παρόν πάντως ακόμη κι αν διορθωθεί ο chrome (που απ'όσο είδα στον ανιψιό μου διορθώθηκε), δε σκοπεύω ν'αλλάξω.

Ερώτηση. Υπάρχει add on που να μπλοκάρει υποσελίδες διαφημιστικές (κλπ) και που να μπορώ να τις ανοίγω μόνο αν επιθυμώ όπως στον IE9?

To spell check ειναι πιο εξελιγμενο στον Chrome? θα τρελαθουμε τωρα;

Ο Chrome δεν υποστηριζει ταυτοχρονα πολλαπλες γλωσσες στο spell checking. Πρεπει να αλλαζεις manually την γλωσσα καθε φορα.

Στον Firefox ομως μπορεις να εχεις ταυτοχρονα πχ greek/english spellchecking,αρκει να προσθεσεις το σχετικο dictionary:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?src=userprofile

Δεν αντεγραψε τιποτα απο Οπερα, μαλλον το αντιθετο συνεβη.

Tα mockups για το νεο layout του FF4+ υπηρχαν πολυ πιο πριν την κυκλοφορια του Opera.

Για τo θεμα με τις διαφημισεις,βαλε το Adblockplus: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/?src=search

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...