panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 τον εκανες restart και στα ανοιγει ετσι; σε safe mode δοκίμασες; όχι τον εκανες restart και στα ανοιγει ετσι; ναι, και το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 τρεξε το σε καθαρο προφιλ. πηγαινε help -> restart with addons disabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τελικά λύθηκε με επανεγκατάσταση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μετά από τα σοβαρότατα προβλήματα που είχα (απότομα) με τον Chrome και τα κολλήματα του σε σελίδες με flash περιεχόμενο, άλλαξα αρχικά σε Opera. Όλα καλά, αλλά δυστυχώς είχε 2 θεματάκια (σχετικά αδιάφορα, αλλά για μένα μετράνε). 1.Δε δημιουργεί preview στα video που κάνω post στο facebook (και γενικά δεν εμφανίζει βίντεο στο προφίλ, αλλά σκέτα links) & 2.Δεν υποστηρίζεται από το Norton (Safeweb is missing). Δοκίμασα αμέσως μετά τον Safari... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!! Δε ξέρω σε Apple Mac πως τρέχει, πάντως ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ δε το περίμενα!! ΜΑΠΑ!!! Μετά έδωσα μια ευκαιρία στον IE9. Καλός, πολύ καλός (ως προς έκπληξη μου), αλλά έχει προβλήματα συγχρονισμού βίντεο και ήχου σε σελίδες με flash περιεχόμενο. Εξαρχής είχε. Όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές. Οπότε τώρα η σειρά του firefox που λειτουργούν όλα άψογα (για την ώρα), αν & δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την ευκρίνεια. Οι άλλοι 2 (με πρώτο τον chrome) έχουν πιο "καθαρή" εικόνα. Παρόλα αυτά προτιμώ μια σχετική θολούρα, παρά να λάμπουν όλα και να υπολειτουργούν τα πάντα! Ερωτήσεις λοιπόν. 1.Υπάρχει speed dial ανάλογο του chrome? Να βάζω δηλαδή τις σελίδες σε κουτάκια και να ορίζω background πίσω από αυτές? Αν ναι, ποιο είναι? Διότι ο firefox έχει ΠΟΛΛΑ extensions και δε βγάζω άκρη! 2.Στα πρόσθετα είναι απενεργοποιημένο το net.framework assistant. Να μείνει απενεργοποιημένο ή να το ενεργοποιήσω? 3.Πως μπορώ να έχω ενεργοποιημένη την ιδιωτική περιήγηση σε ένα παράθυρο (όχι καρτέλα, παράθυρο) και συγχρόνως και τη κανονική? Μου ζητάει κάθε φορά που πατάω "έναρξη ιδιωτικής περιήγησης" να κλείσω τη κανονική, ενώ στους Chrome & IE9 απλά μου άνοιγε δεύτερο παράθυρο χωρίς να επηρεάζεται το ενεργό (αυτό δηλαδή που θέλω) 4.Από που μπορώ να ρυθμίσω να υπάρχει γραμματικός έλεγχος ala chrome όταν δίνω απαντήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 3.Πως μπορώ να έχω ενεργοποιημένη την ιδιωτική περιήγηση σε ένα παράθυρο (όχι καρτέλα, παράθυρο) και συγχρόνως και τη κανονική? Μου ζητάει κάθε φορά που πατάω "έναρξη ιδιωτικής περιήγησης" να κλείσω τη κανονική, ενώ στους Chrome & IE9 απλά μου άνοιγε δεύτερο παράθυρο χωρίς να επηρεάζεται το ενεργό (αυτό δηλαδή που θέλω) Αυτο δεν γινεται στον ff, ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ok... (Αν είναι δυνατόν)!! Θα χρησιμοποιώ IE9 για ιδιωτική περιήγηση. Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει και στα άλλα. Ως τώρα η εμπειρία μου θετικότατη! Βέβαια... συνεχίζω να θεωρώ τον chrome πιο γρήγορο (μη πω και τον IE9... όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται για τον δεύτερο), αλλά είναι σταθερότατος και δε μου'χει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα. Ιδιαίτερα με τα flash videos! Πολύ καλός γενικά. Και μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τα personas όπως επίσης η διαχείριση συνθηματικών! Για να δούμε η συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Aυτο που ζητας δεν ειναι δυνατο να γινει γιατι ο FF τρεχει σε ενα process. O IE και ο Chrome τρεχουν σε πολλαπλα επομενως το καθε παραθυρο μπορει να ειναι στο δικο του process και να τρεχει σε private mode. Γιατι δεν δημιουργεις ενα εξτρα προφιλ που να τρεχει σε private mode και να το τρεχεις παραλληλα με τον default προφιλ σου, αντι να τρεχεις τον ΙΕ; Για το θεμα με την θολουρα δοκιμασε να τρεξεις τoν FF με disabled το hardware acceleration. να ξερεις οτι το rendering που κανει ο FF ειναι καλυτερο απο αυτο των αλλων browsers επομενως και η εικονα που δινει ειναι πιο ποιοτικη. Ο FF υποστηριζει πλεον speed dials απο μονος του,επομενως δεν χρειαζεσαι καποιο addon εκτος και αν θελεις extra features. Aν ανοιξεις ενα καινουργιο tab, θα σου εχει 9 dials στα οποια μπορεις να βαλεις τα δικα σου λινκς,συροντας τα bookmarks σου πανω σε αυτα. το background μπορεις να το αλλαξεις μεσω css κωδικα,στο userstyles.org υπαρχουν καποια ετοιμα userstyles που το κανουν αυτο. το net.framework assistant δεν το χρειαζεσαι οποτε αστο κλειστο. για τον γραματικο ελεγχο,πας options options - advanced - general - check my spelling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μόλις έσβησα την επιτάχυνση hardware και λάμπουν όλα! Γιατί τόση μεγάλη διαφορά? Τα γράμματα φαίνονται ξανά όπως πρέπει, κι όχι σαν να ψηλοξεχειλίζουν τα χρώματα ή θολά. Θυμάμαι ότι το έκανα και παλιά αυτό, αλλά δεν είδα διαφορά! Φαίνεται διορθώθηκε τώρα. Οπότε το θέμα της ευκρίνειας λύθηκε! Thanx για τη συμβουλή. Για το speed dial θα ήθελα ένα άλλο! Όχι το δικό του. Αυτό είναι περισσότερο σαν "ιστορικό"! "Επείσης" (επίτηδες έγραψα το επίσης έτσι) τον γραμματικό έλεγχο τον έχω ενεργοποιημένο... αλλά δε βλέπω να λειτουργεί. Στον chrome μου υπογράμμιζε τη λέξη με κόκκινη γραμμή και με δεξί κλικ πάνω στη λέξη, μου εμφάνιζε τη διόρθωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια τι γινεται με τον 14 ...απο τοτε που τον εβαλα ξεκινησαν τα προβληματα ...spikes και χαλια scrolling...και κολλουσε απιστευτα ...με τις ωρες του ομως οχι παντα . Αναγκαστηκα εκανα recovery τον ssd και ενω ολα ηταν καλα μολις τον εγκατεστησα παλι τα ιδια. Δουλευω με explorer 9 τωρα.... αντε να δουμε ποτε θα βγει βραχος καποια εκδοση ..... me tis kinhseis pou tha sou po tha sou lithoun ola ta problems eidika gia win7 64 bit. 1) bale driver (ipotheto exis nvidia) ton beta 304.79 an yposthrizetai apo thn karta grafikon sou - linei ena shmantiko thema me kolimata, ena kolima tou kersora ktl. 2) bgale telios thn flash 11.3 seira opoia kai na exis. (exei unistall software h adobe flash) xoris epanekinhsh bale thn 11.2 seira. (apokleistika) 3) bgale gia sigouria ton hardware accelator tou firefox giati ine shmeio pou dhmiourghse polla problimata mexri tora 4) Ksexna to protectedmode=0 gia na kaneis enable sthn flash, apo oti eida DEN lynei ta problimata! Pisteyo ise etoimos. gia akoma megalyterh sigouria bgale kai ksanabale to firefox mipos kapoio ad-on kanei kamia blakeia h kane reset to firefox apo to "help" elpizo na boithisa. Ego se ypologistes me analoga problimata ta elysa OLA ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μόλις έσβησα την επιτάχυνση hardware και λάμπουν όλα! Γιατί τόση μεγάλη διαφορά? Τα γράμματα φαίνονται ξανά όπως πρέπει, κι όχι σαν να ψηλοξεχειλίζουν τα χρώματα ή θολά. Θυμάμαι ότι το έκανα και παλιά αυτό, αλλά δεν είδα διαφορά! Φαίνεται διορθώθηκε τώρα. Οπότε το θέμα της ευκρίνειας λύθηκε! Thanx για τη συμβουλή. Για το speed dial θα ήθελα ένα άλλο! Όχι το δικό του. Αυτό είναι περισσότερο σαν "ιστορικό"! "Επείσης" (επίτηδες έγραψα το επίσης έτσι) τον γραμματικό έλεγχο τον έχω ενεργοποιημένο... αλλά δε βλέπω να λειτουργεί. Στον chrome μου υπογράμμιζε τη λέξη με κόκκινη γραμμή και με δεξί κλικ πάνω στη λέξη, μου εμφάνιζε τη διόρθωση! Το hardware acceleartion σε ολους τους browsers ειναι ελλειπες. Γιαυτο ειναι σημαντικο να αναβαθμιζουμε τους gpu drivers ωστε να μην υπαρχει θεμα τουλαχιστον απο την πλευρα της gpu. Oσο αφορα το native speed dial του FF, οπως σου εξηγησα ηδη μπορεις να ορισεις ως μονιμα dials τα δικα σου bookmarked sites,αντι να δειχνουν τα sites που επισκεφτεσαι περισσοτερο. Αν τωρα θες addon,προτεινω το Speed Dial με το οποιο μπορεις να αλλαξεις και το background: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/speed-dial/?src=search Oσο αφορα το spelling,oπως εισαι πατα δεξι κλικ στο αδειο text box του forum και δες αν στο context menu που θα εμφανιστει, ειναι ενεργοποιημενο το spell checking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akonakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Guys θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με τον firefox. Για κάποιο λόγο όταν κάνω search είτε από την αρχική οθόνη του (στο google εννοείται) είτε από πάνω δεξιά που έχω το google πάλι σαν default search engine, μου εμφανίζει αποτελέσματα στα κινέζικα. Όταν πατάω να μπω στο google.com με βάζει στο κινέζικο site του google και όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται στα κινέζικα. Τι έχει γίνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Guys θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με τον firefox. Για κάποιο λόγο όταν κάνω search είτε από την αρχική οθόνη του (στο google εννοείται) είτε από πάνω δεξιά που έχω το google πάλι σαν default search engine, μου εμφανίζει αποτελέσματα στα κινέζικα. Όταν πατάω να μπω στο google.com με βάζει στο κινέζικο site του google και όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται στα κινέζικα. Τι έχει γίνει??? Μήπως χρησιμοποιής κάποιον proxy? Κάντου ένα reset να δεις αν φτιάξει http://mzl.la/MnSTZB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akonakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μήπως χρησιμοποιής κάποιον proxy? Κάντου ένα reset να δεις αν φτιάξει http://mzl.la/MnSTZB Όχι δεν χρησιμοποιώ κάποιο proxy και δυστυχώς με reset δεν επανήλθε. Καμιά άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μηπως κολλησες κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akonakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μόνο στον firefox μου το κάνει οπότε μου φαίνεται δύσκολο να κόλλησα κάτι και να το κάνει μόνο σ' αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα