Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 χαιρετω εχω ενα θεματακι με μερικες τελιτσες.Τι εννοω δειτε παρακατω στις εικονες οποιαδηποτε βοηθεια θα την χρησιμη.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα firefox η windows γιατι μου το εκανε κ μεσα στα windows.Σε παραθυρα του UAC αλλα και στο windows live mail οταν παταω καποιο λινκ. Να αναφερω οτι δοκιμασα με καθαρο προφιλ αλλα και με πληρη διαγραφη του firefox και επανεγκατασταση του χωρις προσθετα κλπ αλλα δεν αλλαξε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 χαιρετω εχω ενα θεματακι με μερικες τελιτσες.Τι εννοω δειτε παρακατω στις εικονες οποιαδηποτε βοηθεια θα την χρησιμη.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα firefox η windows γιατι μου το εκανε κ μεσα στα windows.Σε παραθυρα του UAC αλλα και στο windows live mail οταν παταω καποιο λινκ. Να αναφερω οτι δοκιμασα με καθαρο προφιλ αλλα και με πληρη διαγραφη του firefox και επανεγκατασταση του χωρις προσθετα κλπ αλλα δεν αλλαξε κατι. Ποιο είναι το πρόβλημα με τις τελίτσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Νομιζω ειναι εμφανες με τα screenshots. Αν δεις αυτο που ειναι επιλεγμενο εχει γυρω του τελειες.Το "αποθηκευση αρχειου" ειναι περιτυτριγυρισμενο απο τελειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 o mozilla αυτοκαταστρεφεται. το flash bug αποτελει απλα τη ταφοπλακα του. ηδη αν δειτε τα stats ειναι τριτος με φθινουσα πορεια. κριμα ... κανεις απο τους πολλους users δεν θα μπει στη διαδικασια να αναζητα tweaks για το αργο φορτωμα εκκινησης , τη μεγαλη δεσμευση μνημης , το flash bug , απλα θα πατησει το uninstall και τελος. απλο , λιτο , γρηγορο θελει ο πολυς ο κοσμος , να μην ψαχνεται για το καθετι . υστερα απο πολλα χρονια χρησης βλεπω να το εγκαταλειπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Νομιζω ειναι εμφανες με τα screenshots. Αν δεις αυτο που ειναι επιλεγμενο εχει γυρω του τελειες.Το "αποθηκευση αρχειου" ειναι περιτυτριγυρισμενο απο τελειες. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 το συγκεκριμενο μου το κανει εδω και 2-3 ημερες. Χρησιμοποιω firefox απο την εκδοση 3 κ μετα και δεν το εχω παρατηρησει ποτε το συγκεκριμενο Επειδη ειναι κατι που με ενοχλει αν το ειχα καιρο θα το ειχα παρατηρησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 κανε disable to hardware acceleration του firefox κανε update τον gpu driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 το ειχα απενεργοποιησει εδω και καιρο.Απο παλαιοτερες εκδοσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το παρακάτω ss είναι απ την 3.6.xx. Η επιλογή για αυτόματο update ήταν λίγο διαφορετική, οπότε εκεί δεν εμφανιζόταν τόσο φαρδύ το πλαίσιο με τις διακεκομμένες τελείες. edit: Οκ τώρα κατάλαβα. Σε πειράζει η ύπαρξη του πλαισίου, όχι το μέγεθός του. Επειδή το θεωρούσα δεδομένο, δεν το κατάλαβα εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 απο την στιγμη που στο κανει και εκτος firefox, το προβλημα εχει να κανει με τα windows. μπες σε safe mode και δες αν θα στο κανει παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 απο την στιγμη που στο κανει και εκτος firefox, το προβλημα εχει να κανει με τα windows. μπες σε safe mode και δες αν θα στο κανει παλι. δοκιμασα με νεο χρηστη κ δεν το εκανε.Μετα εκανα εισοδο στον δικο μου χρηστη και διορθωθηκε.Ισως αυτο να με επηρεασε και να το πηρα χαμπαρι στον firefox. ανοιξα και τον σταθερο τωρα που γυρισα και κανει το ιδιο σε xp κ 7 αρα τα ματια μου κανουν πουλακια τελικα κ τσαμα ανησυχησα. Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πρόσφατα βγήκε ο 12.8 catalyst από την υπέρτατη amd. Αναβαθμίζοντας τους drivers ο firefox με ενεργοποιημένο hardware acceleration ξεκινάει μετά από λίγη ώρα να κάνει γλυκό έρωτα στη ram μου με αποτέλεσμα να σέρνεται το σύμπαν όλο. Απενεργοποιώντας το, όλα καλά όλα ανθηρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 O mozila μετά από 5 μέρες απραξίας (έλειπα και το pc ήταν κλειστό) μ@λ@κίζεται με το facebook. Tις φωτογραφίες τις ανοίγει με τον κλασσικό παλιό τρόπο και όχι με το παράθυρο και το μαύρο φόντο. Σχόλια τα οποία δεν εμφανίζονται στο ΄΄Δειτε περισσότερα΄΄ βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και θα το λύσουν ενώ όταν πατάω το βελάκι δίπλα από το όνομα για να μου ανοίξει το μενού επιλογών (ρυθμίσεις λογαριασμού, απόρρητου, αποσύνδεση) με βάζει μόνο του στις ρυθμίσεις απορρήτου. Eπίσης στην μπαρα αναζήτησης δεν μου βγάζει αυτόματες επιλογές. Στον chrome λειτουργεί φυσιολογικά. Cookies και cache τα χω σβήσει. Τι μπορεί να παίζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 O mozila μετά από 5 μέρες απραξίας (έλειπα και το pc ήταν κλειστό) μ@λ@κίζεται με το facebook. Tις φωτογραφίες τις ανοίγει με τον κλασσικό παλιό τρόπο και όχι με το παράθυρο και το μαύρο φόντο. Σχόλια τα οποία δεν εμφανίζονται στο ΄΄Δειτε περισσότερα΄΄ βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και θα το λύσουν ενώ όταν πατάω το βελάκι δίπλα από το όνομα για να μου ανοίξει το μενού επιλογών (ρυθμίσεις λογαριασμού, απόρρητου, αποσύνδεση) με βάζει μόνο του στις ρυθμίσεις απορρήτου. Eπίσης στην μπαρα αναζήτησης δεν μου βγάζει αυτόματες επιλογές. Στον chrome λειτουργεί φυσιολογικά. Cookies και cache τα χω σβήσει. Τι μπορεί να παίζει?? σε safe mode δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 τον εκανες restart και στα ανοιγει ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα