mixalis@ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά πείτε καμιά ιδέα. Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση. Δοκίμασα και το flash 11.3.300.268 που ειπε ο Xristaras12, δοκίμασα και το flash 11.3.300.270, αλλά τίποτα... Τα βίντεο τα βλέπω έτσι πείτε καμιά ιδέα πλοξ. δοκίμασε τον flash 11.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 δοκίμασε τον flash 11.2 Το δοκίμασα κι αυτό. Αυτά που έκανα τα'χω γράψει στην προηγούμενη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 1.χρησιμοποιησε ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ 2.απενεργοποιησε το hardware acceleration του firefox 3.βγαλε τελειως το flash και βαλε την εκδοση 11.2 4.απενεργοποιησε το hardware acceleration του flash 5.φτιαξε ενα ramdrive και βαλε σε αυτο την cache του firefox 6.απενεργοποιησε τελειως την cache του firefox 7.κανε update ολους τους drivers του συστηματος σου καθως και στα windows 8.απο τα plugins του firefox,αφησε ενεργα μονο τα flash,shockwave,silgerlight και java. 9.εφαρμοσε ολα τα σχετικα tweaks για τον ssd σκληρο σου. 10.χρησιμοποιησε την x32/x64 nightly εκδοση του firefox 11.χρησιμοποιησε την tete009 build του firefox 12.αν χρησιμοποiεις την nightly,εφαρμοσε τα παρακατω tweaks: 13.χρησιμοποιησε τα εξης addons για να ελαφρυνεις τις βαριες σελιδες του ιντερνετ: adblock plus,ghostery,flashblock,load tabs progressively,fasterfox και noscript. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Οκ ευχαριστώ Κίλικ. Με το 4ο βήμα έλυσα το πρόβλημα αυτό που φάινονται τα τετραγωνάκια, αλλά τώρα τα βίντεο παίζουν πιο "κοφτά". Δεν παίζει δηλαδή με συνεχή ροή το βίντεο. Και μάλιστα αν έχω δύο ή παραπάνω καρέλες youtube ανοιχτές και παίζει μόνο η μια (για δύο δεν το συζητάμε), μέσα στο λεπτό, αρχίζει και παίζει όλο και πιο διακεκομμένα και κολλάει όλο και περισσότερο. Αλλιώς με τη μια καρτέλα τρέχει απλά κοφτά. Αύριο θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα που λες. Μα τι αίσχος είναι αυτό; Γιατί να χρειάζονται όλα αυτά; Παλιότερα βλέπαμε μια χαρά. Και 15 καρτέλες youtube να είχαμε ανοιχτές δεν το νιωθε. Τώρα τι έγινε; Αντί να τα καλυτερεύουν τα χειροτερεύουν; Τι απαιτήσεις δηλαδή να έχει και το youtube (παραπάνω απ'αυτές που είχε); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyhmhm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Να πω κι εγω ένα θέμα που έχω με τον mozzila? Από ένα παλιοπρόγραμμα που εγκατέστησα και μετά αμέσως έσβησα, έμεινε κουσούρι στον firefox όταν ανοίγω νέα καρτέλα να εμγανίζει ένα ταμπ babylon search. Έχω φάει όλο το νετ να δω πως μπορώ ανα απαλλαγώ από αυτό, αλλά τίποτα. Και δεν μιλάω για λύσεις του να βάλλω ένα addon πχ new tab king ή κάτι συναφές, μιλάω απά οταν ανοίγω νέα καρτέλα, να εμφανίζεται όπως προηγουμένως μια κενή σελίδα. Καμία ιδεά κανείς? Να πω κι εγω ένα θέμα που έχω με τον mozzila? Από ένα παλιοπρόγραμμα που εγκατέστησα και μετά αμέσως έσβησα, έμεινε κουσούρι στον firefox όταν ανοίγω νέα καρτέλα να εμγανίζει ένα ταμπ babylon search. Έχω φάει όλο το νετ να δω πως μπορώ ανα απαλλαγώ από αυτό, αλλά τίποτα. Και δεν μιλάω για λύσεις του να βάλλω ένα addon πχ new tab king ή κάτι συναφές, μιλάω απά οταν ανοίγω νέα καρτέλα, να εμφανίζεται όπως προηγουμένως μια κενή σελίδα. Καμία ιδεά κανείς? Διαβάζοντας λίγο πιο πίσω..., πήγα about:config, έκανα αναζήτηση babylon, σε ό,τι σχετικό έβγαλε ή έσβηση την τιμή του ή την όρισα false. Απαλλάχτηκα από το άνοιγμα των νέων καρτέλων με την αηδία αυτή αλλά να ανησυχώ που δεν έχει διαγραφτεί 100% το babylon search? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Να πω κι εγω ένα θέμα που έχω με τον mozzila? Από ένα παλιοπρόγραμμα που εγκατέστησα και μετά αμέσως έσβησα, έμεινε κουσούρι στον firefox όταν ανοίγω νέα καρτέλα να εμγανίζει ένα ταμπ babylon search. Έχω φάει όλο το νετ να δω πως μπορώ ανα απαλλαγώ από αυτό, αλλά τίποτα. Και δεν μιλάω για λύσεις του να βάλλω ένα addon πχ new tab king ή κάτι συναφές, μιλάω απά οταν ανοίγω νέα καρτέλα, να εμφανίζεται όπως προηγουμένως μια κενή σελίδα. Καμία ιδεά κανείς? Διαβάζοντας λίγο πιο πίσω..., πήγα about:config, έκανα αναζήτηση babylon, σε ό,τι σχετικό έβγαλε ή έσβηση την τιμή του ή την όρισα false. Απαλλάχτηκα από το άνοιγμα των νέων καρτέλων με την αηδία αυτή αλλά να ανησυχώ που δεν έχει διαγραφτεί 100% το babylon search? reset firefox και καθάρισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ποιό extension έχετε για να αυξάνετε το μέγεθος του βίντεου του youtube? (έκδοση 14) Όπως επίσης ποιό cleaner έχετε για firefox; (για να μην φαίνονται άχρηστα πράγματα) Που είναι οι ρυθμίσεις για αλλαγή του scrolling speed? Είναι τα μοναδικά που με κρατάνε στον opera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 1.greasemonkey + youtube enhancer script 2.adblock plus + easylist/easyprivacy subscriptions 3. First, here's how to change the default scroll speed: 1. Open Firefox, then type about:config in the address bar and hit Enter. 2. In the Filter box, type mousewheel.withnokey. 3. Right-click mousewheel.withnokey.sysnumlines and then click Toggle. This should set the value to False. 4. Right-click mousewheel.withnokey.numlines and then click Modify. Bump the value to 6 or so, click OK, and then switch to another tab to see if you like the scroll speed. (Thankfully, you don't have to restart Firefox every time you make a change.) If not, experiment a bit until you find a number you like. εγω το εχω βαλει στο 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Η αλήθεια είναι πως το ήθελα πιο απλό.Να χει ένα standard μέγεθος 1280x720 πχ αλλά θα βολευτώ. Αν είναι δυνατόν το opera να χει τουλάχιστον 1 extension που να λειτουργεί και το ff να θέλει χίλιες 2 πατέντες. Όπως και να χει,σ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 oτι ναναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ενώ δεν έχω μαρκαρισμένο το "διατήρηση ιστορικού λήψεων", αυτό τα κρατάει. Το είχα ξαναπάθει και υπήρχε λύση το about:config, αλλά δεν την θυμάμαι. Το έχει κανείς?? Edit,το βρήκα, αλλά τώρα θα δοκιμαστεί το μεσημέρι που θα πάω σπίτι. Αυτό είναι... Και ξανα edit, δουλεύει... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2012 από Tzimmys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εδώ και λίγες μέρες στον firefox δεν μπορω να δω βιντεο. Απ΄το youtube παιζει ελάχιστα και στα περισσότερα μου βγάζει ''an error occurred please try again later''. Απο άλλες σελίδες δεν ανοίγει τίποτα... Στον opera παιζουν όλα κανονικά. Που μπορεί να οφείλεται; Ενημερωτικα, το flash το έβγαλα και το ξαναεγκατέστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 τρεξε τον Firefox με καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποιω μια Portable εκδοση firefox απο portableapps.com. Καποτε μου χε ερθει ειδοποιηση να εγκαταστησω το τελευταιο update του flash και δεχτηκα, το κατεβαζει και μολις παει να το τρεξει και να το εγκαταστησει, μου βγαινει το uac prompt και καταλαθος πατησα οχι. Απο τοτε η εκδοση που χρησιμοποιω δεν τρεχει flash περιεχομενο (κυριως βιντεακια στις σελιδες που με απασχολουν). Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του flash plugin, αλλα ακομα δεν μπορω να κανω κατι. Υπαρχει καποια ευκολη και γρηγορη λυση για να μην μπλεκω με νεα προφιλ, μεταφορες bookmark, κτλ κτλ και καθομαι να κανω ολοκληρo Migration? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 o mozilla αυτοκαταστρεφεται. το flash bug αποτελει απλα τη ταφοπλακα του. ηδη αν δειτε τα stats ειναι τριτος με φθινουσα πορεια. κριμα ... κανεις απο τους πολλους users δεν θα μπει στη διαδικασια να αναζητα tweaks για το αργο φορτωμα εκκινησης , τη μεγαλη δεσμευση μνημης , το flash bug , απλα θα πατησει το uninstall και τελος. απλο , λιτο , γρηγορο θελει ο πολυς ο κοσμος , να μην ψαχνεται για το καθετι . υστερα απο πολλα χρονια χρησης βλεπω να το εγκαταλειπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα