fsbmaniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ο 14 ειναι βραχος.το προβλημα ειναι απο την δικια σου πλευρα. Δεν ειναι δυνατον αυτο δες και πισω μυνηματα και αλλοι εχουν προβληματα ....πως ειναι δυνατον να εχω εγω προβλημα οταν ολοι οι αλλοι Browsers παιζουν καλα ? corei5 2500k 8gb ram onboard gpu hd3000 gigabyte H67 mainboard windows 7 ultimate x64 original πανω σε samsung ssd 64gb που ποτε εδω και 6 μηνες δεν εκανε κιχ ? Τα ιδια εκανε και σε laptop που τον εγκατεστησα...παγωνει χωρις λογο και αιτια . Δοκιμασα να υποβαθμισω το flash αλλα παλι τα ιδια.... jim_p Σε ευχαριστω η Esr παιζει σωστα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι δυνατον αυτο δες και πισω μυνηματα και αλλοι εχουν προβληματα ....πως ειναι δυνατον να εχω εγω προβλημα οταν ολοι οι αλλοι Browsers παιζουν καλα ? corei5 2500k 8gb ram onboard gpu hd3000 gigabyte H67 mainboard windows 7 ultimate x64 original πανω σε samsung ssd 64gb που ποτε εδω και 6 μηνες δεν εκανε κιχ ? Τα ιδια εκανε και σε laptop που τον εγκατεστησα...παγωνει χωρις λογο και αιτια . Δοκιμασα να υποβαθμισω το flash αλλα παλι τα ιδια.... jim_p Σε ευχαριστω η Esr παιζει σωστα ! χρησιμοποιω τον 14 με addons,userscripts και userstyles σε 3 συστηματα,πολυ πιο παλια απο τα δικα σου,χωρις κανενα απολυτως προβλημα. το ιδιο ισχυει και με τον Chrome. επομενως το προβλημα ειναι απο την δικια σου πλευρα και μονο. αμα εχεις χρονο και διαθεση,κανε τα παρακατω να δεις μηπως λυθει το προβλημα: 1.χρησιμοποιησε ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ 2.απενεργοποιησε το hardware acceleration του firefox 3.βγαλε τελειως το flash και βαλε την εκδοση 11.2 4.απενεργοποιησε το hardware acceleration του flash 5.φτιαξε ενα ramdrive και βαλε σε αυτο την cache του firefox 6.απενεργοποιησε τελειως την cache του firefox 7.κανε update ολους τους drivers του συστηματος σου καθως και στα windows 8.απο τα plugins του firefox,αφησε ενεργα μονο τα flash,shockwave,silgerlight και java. 9.εφαρμοσε ολα τα σχετικα tweaks για τον ssd σκληρο σου. 10.χρησιμοποιησε την x32/x64 nightly εκδοση του firefox 11.χρησιμοποιησε την tete009 build του firefox 12.αν χρησιμοποiεις την nightly,εφαρμοσε τα παρακατω tweaks: 13.χρησιμοποιησε τα εξης addons για να ελαφρυνεις τις βαριες σελιδες του ιντερνετ: adblock plus,ghostery,flashblock,load tabs progressively,fasterfox και noscript. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2012 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλυτερα αλλαξε browser παρα να κανεις ολα αυτα....εγκατασταση - τρεξιμο 2 βηματακια πρεπει να ειναι το software ...αμα εφτασαν στην 14 και ακομα δεν το εχουν πετυχει αυτο , ελπιζω στην 100 να το εχουν πετυχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) καλυτερα αλλαξε browser παρα να κανεις ολα αυτα....εγκατασταση - τρεξιμο 2 βηματακια πρεπει να ειναι το software ...αμα εφτασαν στην 14 και ακομα δεν το εχουν πετυχει αυτο , ελπιζω στην 100 να το εχουν πετυχει... αλλη μια: δεν ειναι υπευθυνος ο Firefox για το προβλημα που εχει στον υπολογιστη του,ειδικα οταν προκειται για την 14. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2012 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 firefox εχει να μου κρασαρει/κολλησει κλπ απο εποχης 3.6 τωρα τι λετε εσεις... αναβαθμιση του flash ακομα δεν βαζουμε ετσι; ξερουμε ποτε θα βγει καμια ενημερωση του μπας και λειτουργησει σωστα και το msn(μου σπαει τα νευρα να κατεβασω την νεα εκδοση flash) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλυτερα αλλαξε browser παρα να κανεις ολα αυτα....εγκατασταση - τρεξιμο 2 βηματακια πρεπει να ειναι το software ...αμα εφτασαν στην 14 και ακομα δεν το εχουν πετυχει αυτο , ελπιζω στην 100 να το εχουν πετυχει... Απο την άλλη ξέρεις πόσοι έχουν προσβληθεί από pebkac και χρειάζονται δραστική απεντόμωση; FF 14 και 15 beta, τρέχουν εξαιρετικά σε καλοστημένα συστήματα 10ετίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γιατί ενώ έχω τικαρισμένη την επιλογη ορθογραφικού ελέγχου στο μενού του FF θέλει το plugin για να λειτουργήσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Απο που οριζω το μεγεθος της cache που θα χρησιμοποιει ο ff? Σκεφτηκα σημερα να την βαλω στη ram (με ram drive κλπ) για να δω αν βελτιωθει τιποτα, αλλα δεν βλεπω να εχει αποθηκευσει κατι στο φακελο που του ορισα (σε λινουξ, εχω το /tmp/ffcache για αυτο το σκοπο και ολο το /tmp ειναι στη ram). Εννοειται πως εχω δικαιωματα εγγραφης εκει μεσα... Με καθε αναβαθμηση του φορουμ, ο rte γινεται ολοενα και πιο καθυστερημενος... ---edit Nvm, got it. Ειχα το browser.cache.disk.enable σε false, γιαυτο δεν εγραφε στο "δισκο" Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά κι εγώ έχω πρόβλημα με τον Firefox (έχω τον 14). Πριν από καμιά βδομάδα άρχισε να κολλάει πάρα πολύ. Δεν ξέρω με τι φταίει, ίσως να έχουν να κάνουν και τα updates που κάνω. Ο υπολογιστής μου έχει Vista. Τέλοσπάντων, το πρόβλημα είναι ότι γενικά κολλάει στο άσχετο ο firefox και αρχίζει και σέρνεται ή κολλάει και εντελώς. Και ειδικά όταν τρέχει flash videos, από το yoututbe ή και από άλλα sites. Μπορεί π.χ. να έχω ένα βίντεο του youtube σε λούπα να παίζει και μετά από 20 λεπτά να κολλήσει ο firefox και να λέει στο τασκ μανατζερ ότι ο firefox τρώει περίπου 100 mb. RAM και λέει και ένα άλλο "flash video" ή κάπως έτσι και να τρώει 250 mb και βάλε! Να το κλείνω και να περιμένω κανένα 10άλεπτο μέχρι να αρχίσει να σέρνεται... Επίσης τις πιο πολλές φορές, τα βίντεο τα παίζει μαυρίζουν κι έχουν τετραγωνάκια, όπως εδώ.........: Κι αυτό σε διάφορα σάιτ. Και στο youtube και στο dailymotion και γενικά σε όσα σάιτς έχουν flash video. Σημειωτέον ότι ο υπολογιστής έχει 1 gb. RAM που ναι μεν δεν είναι πολύ και ειδικά για vista, αλλά 3 χρόνια ποτέ δεν είχε τέτοιο πρόβλημα μέχρι πριν περίπου 2 βδομάδες που έβαλα τα updates... Ε όχι όμως να κολλάει και στο youtube.. Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα χωρίς αποτέλεσμα: Ενώ έχω τον Firefox 14 (τον τελευταιο): Κάνω upgrade στο τελευταίο flash player (αν και μάλλον το είχα ήδη). Το πρόβλημα παραμένει. Κάνω downgrade στο flash player 10.3.183.7 (Released 8/24/2011), επειδή τότε δεν είχα πρόβλημα. Το πρόβλημα παραμένει. Ακολουθώ αυτό που είπε ο Κιλικ εδώ και βάζω το flash player 11.2 (πιο πριν τον έκανα και uninstall έτσι που περιγράφει). Το πρόβλημα παραμένει. Κάνω downgrade από τον "Firefox 14", σε "Firefox 10.0.6esr", όπως προτείνει ο jim_p εδώ. Το πρόβλημα παραμένει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;; EDIT: στο youtube δε συμβαίνει τόσο συχνά αυτό με τα τετραγωνάκια, αλλά είναι πολύ πιο έντονο το κόλλημα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από ennoeitai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μετα απο καποια προσφατη αναβαθμιση (ειμαι στην 14.0.1) συμβαινει το εξης και ψαχνω πως να το σταματησω: με καθε new tab, ειτε το ανοιξω εγω, ειτε απο λινκ ειτε με το δεξι κλικ και search Google, οχι μονο το ανοιγει αλλα και μου το δειχνει αφηνοντας το tab που ημουν. Yπαρχει τροπος απο το config να σταματησω να με "πηγαινει" στο νεο tab; Τουλαχιστον το search Google; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε να ξετικάρεις την παρακάτω επιλογή αν είναι by default τικαρισμένη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δυστυχως δεν ειναι. Εντιτ επρεπε να το ρωτησω εδω για να ξεστραβωθω να το βρω μονος μου, εδω η απαντηση για οποιον αλλο ενδιαφερεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) λοιπον,δοκιμασα επιτελους τον flash 11.3.300.268 Κ δεν κανει κολληματα/διακοπες κλπ οπως κανανε οι υπολοιποι εχω θεμα με την ενταση ομως το λαπτοπ εχει κουμπι για την αυξομοιωση της εντασης το οποιο οταν ειμαι μεσα στο βιντεο(ειτε δλδ κλικαρω πανω του ειτε ειμαι fullscreen δεν λειτουργει)δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω καθως δεν εχει τετοιες επιλογες. Καμια βοηθεια κατι; επανερχομαι με το συγκεκριμενο θεμα Υστερα απο δοκιμες μονο στον firefox εχω αυτο το προβλημα τελικα(κ απ οτι διαβαζα παρα πολλοι επισης εχουν θεμα με τα multimedia keys) σε IE/chrome δουλευουν κανονικα! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2012 από Xristaras12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δοκιμαζω την Νιghtly 17 και μπορω να πω οτι η αποκριση του browser εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με τον FF14. Oi σελιδες,ειδικα αυτες με πολλα embedded videos και εικονες φορτωνουν και scrollaroun πιο γρηγορα . το παιξιμο των videos και το σερφαρισμα σε ενα ενεργο tab ειναι πιο smooth και χωρις κολληματα,ακομη και αν φορτωνονται παραλληλα αλλα tabs. επισης το ιδιο smooth ειναι το scrolling αναμεσα στα tabs. ολα τα παραπανω συμβαινουν ενω τον τρεχω σε προφιλ με καμια 40αρια addons και συνηθως καμια 100η tabs ανοιχτα. γενικα ο 17 "δειχνει" πιο ελαφρυς και γρηγορος απο οτι ο 14,σχεδον στο επιπεδο του chrome,κατι που οφειλεται στα bug fixes των Snappy/Μemshrink Projects. oποιος θελει να τον δοκιμασει,τον κατεβαζει απο εδω: http://nightly.mozilla.org/ προσοχη,ειναι αρκετα ασταθης σε σχεση με τις παλαιοτερες nightly αν και νομιζω αυτο οφειλεται κυριως στον συνηθη υπαιτιο: το flash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά πείτε καμιά ιδέα. Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση. Δοκίμασα και το flash 11.3.300.268 που ειπε ο Xristaras12, δοκίμασα και το flash 11.3.300.270, αλλά τίποτα... Τα βίντεο τα βλέπω έτσι πείτε καμιά ιδέα πλοξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα