KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δοκιμασε τις nightly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 τις έχω δοκιμάσει και δεν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αλλαξε υπολογιστη τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 lol.ούτε 6 μήνες δεν τον έχω.μόνο η gpu είναι ποιο παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κολλάει σε συγκεκριμένες φάσεις όταν πάει πχ να φορτώσει flash ή στο άσχετο τελείως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 όποτε να ναι κολλάει.σε άκυρες στιγμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 όποτε να ναι κολλάει.σε άκυρες στιγμές. εχω ακριβως το ιδιο πρόβλημα εβαλα chrome στην τελική γιατι μου είχε σπάσει τα νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Προφανώς υπάρχει πρόβλημα αλλά το θέμα είναι τι? Μέχρι το update πήγαινε κανονικά με τα ίδια tabs και addons τα οποία δεν είναι πολλά, τώρα τι μπορεί να παίζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 συνηθως κατι τετοια μου τα εκανε οταν ειχα να κλεισω τον FF κατι μερες ασχετο,ποιο θεμα φορας;Μ αρεσει πολυ! Για τον flash player εχουμε καμια ενημερωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Aπό το πρωί τον έχω ανοικτό. Θα τον κάνω ένα ρεσταρτ και θα δω. ΤΟ θέμα είναι αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/ft-deepdark/?src=cb-dl-users Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Προφανώς υπάρχει πρόβλημα αλλά το θέμα είναι τι? Μέχρι το update πήγαινε κανονικά με τα ίδια tabs και addons τα οποία δεν είναι πολλά, τώρα τι μπορεί να παίζει?? δοκίμασε να καθαρίσεις την cache Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 εγώ μάλλον το έλυσα.2 μέρες τώρα δεν ξανα κόλλησε.Μόλις έβαλα τους drivers από το chipset και έναν ακόμα από amd δεν μου το ξανάκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια τι γινεται με τον 14 ...απο τοτε που τον εβαλα ξεκινησαν τα προβληματα ...spikes και χαλια scrolling...και κολλουσε απιστευτα ...με τις ωρες του ομως οχι παντα . Αναγκαστηκα εκανα recovery τον ssd και ενω ολα ηταν καλα μολις τον εγκατεστησα παλι τα ιδια. Δουλευω με explorer 9 τωρα.... αντε να δουμε ποτε θα βγει βραχος καποια εκδοση ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ο 14 ειναι βραχος.το προβλημα ειναι απο την δικια σου πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια τι γινεται με τον 14 ...απο τοτε που τον εβαλα ξεκινησαν τα προβληματα ...spikes και χαλια scrolling...και κολλουσε απιστευτα ...με τις ωρες του ομως οχι παντα . Αναγκαστηκα εκανα recovery τον ssd και ενω ολα ηταν καλα μολις τον εγκατεστησα παλι τα ιδια. Δουλευω με explorer 9 τωρα.... αντε να δουμε ποτε θα βγει βραχος καποια εκδοση ..... Firefox Extended Support Release http://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/all.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα