Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες έχω ένα θέμα με τον mozzila 13 kai to flash. Καταρχήν να πω ότι έχω την τελευταία έκδοση του flash. Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν βάζω ένα βίντεο στο youtube, βλέπω στην γραμμή εργασιών των win το εικονίδιο του flash και δεν μπορώ να μπω σε fullscreen. Δλδ μπάινω αλλά η γραμμή εργασιών παραμένει ορατή και δεν φέυγει. Να τονίσω ότι δεν είναι κλειδωμένη.

Το μηχάνημα τρέχει win 7 ultimate 64 bit πλήρως ενημερωμένα και φοράει έναν celeron g530. Xρησιμοποιώ τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Μητρική gigabyte h61n-usb3, 4gb ddr3 ram.

Δαεν βρήκα καμιά ρύθμιση ούτε στον mozzila, ούτε στο flash σχετική. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ τι να κάνω. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου για να δει κάνα τούρκικο σε πραγματικό full screen :P (και για να προστατέψω και την τηλεόραση από πιθανό burn in)

Το πρόβλημα είναι στον flash player κάνε τον downgrade σε 11.2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω ένα πρόβλημα με τον firefox.κολλάει όλη την ώρα.στα καλά καθούμενα παγώνει και δεν κάνει τίποτα για μερικά δευτερόλεπτα.Αυτό το πρόβλημα το έχω από παλιότερες εκδόσεις αλλά τώρα με την 14 δεν υποφέρεται.Κάθε 3 και λίγο παγώνει και δεν κάνει τίποτα.

δοκίμασα ένα σωρό.μέχρι φορμάτ έκανα αλλά τίποτα.

έχω win 7 x64.

τρεξε τον με καινουργιο,καθαρο προφιλ και απενεργοποιησε το Hardware Acceleration απο τις επιλογες του.

επισης αν εχεις αρκετη μνημνη,φορτωσε την cache του σε ενα ramdrive,200mb αρκουν.

έσβησα το παλιό προφίλ και έκανα καινούριο καθαρό.Μόνο 3 addons είχα.lastpass xmarks και λεξικό.

μια από τα ίδια.χωρίς αυτά τα addon δεν έχει νόημα να έχω ff.που δεν φταίνε αυτά σε καμία περίπτωση.

όλοι οι άλλοι browser παίζουν μια χαρά.τους δοκίμασα όλους.opera chrome safari ie.Επίσης ο ff στο linux παίζει μια χαρά.

αν είχα προβληματικό hardware θα μου έκανε και αλλού χαζά και όχι μόνο στο ff.

απο τη στιγμη που εχεις κανει φορματ το σκληρο και συνεχιζει ο ff να εχει προβλημα,τοτε η μονη η λυση ειναι να βαλεις chrome η opera αφου οπως

λες δεν εχεις προβλημα με αυτους.

όσες φορές και να τους έβαλα πάνω από μήνα δεν τους άντεξα.

hardware δεν είναι γιατί έχω αλλάξει 3 pc από τότε.είχε στρώσει λίγο με την 12 αλλά με την 13 και με την 14 έχει ξεφύγει το θέμα.

Πως γινεται ο comodo να ειναι καλυτερος απο τον original firefox; Σκεφτομαι αυριο να βαλω την καινουρια εκδοση, μιας και εχω να τον χρησιμοποιησω αρκετο καιρο. Αλλα λογικα θα εχει χρονο ζωης, σαν αυτον του Opera, δλδ ουτε 5 λεπτα! Chrome, σταθερη αξια απο την αλλη!

Πως γινεται ο comodo να ειναι καλυτερος απο τον original firefox; Σκεφτομαι αυριο να βαλω την καινουρια εκδοση, μιας και εχω να τον χρησιμοποιησω αρκετο καιρο. Αλλα λογικα θα εχει χρονο ζωης, σαν αυτον του Opera, δλδ ουτε 5 λεπτα! Chrome, σταθερη αξια απο την αλλη!

O Dragon δεν είναι rebrand του firefox αλλά του chromium. Ο Opera και εμένα ποτέ δεν με βόλεψε, ενώ είναι αρκετά γρήγορος.

δεν φταίει ο ff.το κάνει και ο chrome αυτό αλλά δεν κολλάει όπως ο ff.ο chrome δεν ανοίγει σελίδες για λίγο και μετά επανέρχεται.

κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος driver πιθανόν το προκαλούν αυτό αλλά είναι σχεδόν απίθανο να το βρω.

όσες φορές και να τους έβαλα πάνω από μήνα δεν τους άντεξα.

hardware δεν είναι γιατί έχω αλλάξει 3 pc από τότε.είχε στρώσει λίγο με την 12 αλλά με την 13 και με την 14 έχει ξεφύγει το θέμα.

περιεργο.

δοκιμασε και τον nightly x32:

http://nightly.mozilla.org/

η τον nightly x64:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/

δεν φταίει ο ff.το κάνει και ο chrome αυτό αλλά δεν κολλάει όπως ο ff.ο chrome δεν ανοίγει σελίδες για λίγο και μετά επανέρχεται.

κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος driver πιθανόν το προκαλούν αυτό αλλά είναι σχεδόν απίθανο να το βρω.

μηπως τρεχεις καποιος Antivirus/firewall?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...