KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 δοκιμασε αυτο: At the top of the Firefox window On the menu bar, click the Help menu Firefox button, go over to the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled.... Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog. For Windows XP, click the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled.... Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog. http://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-preferences-fix-problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει το ίδιο χωρίς addons ή/και με κλειστό ό,τι antivirus/firewall/antispyware έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juniorjack Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τα ιδια.. Μονο η αναζητηση δουλευει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 βαλε chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μηπως εχεις κολλησει τιποτα? Κανε ενα σκαναρισμα καλου κακου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 14.0.1 και ακόμα το flash τα ίδια σκ@τα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_tasos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 14.0.1 και ακόμα το flash τα ίδια σκ@τα κάνει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και περίμενα πως η 14.0.1 θα διόρθωνε τα πράγματα. Βέβαια, παρατήρησα πως παρόλο που η τελευταία έκδοση του flash είναι η .265 ο Firefox στη σελίδα των plugins έδειχνε ότι έχει την .262. Έκανα uninstall από το control panel το flash player plugin και μετά από ένα reboot (που έκανα για ψυχολογικούς λόγους... ) έκανα ξανά install το flash plugin μέσα από το link http://get.adobe.com/flashplayer/. Και έτσι λύθηκε το πρόβλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 14.0.1 και ακόμα το flash τα ίδια σκ@τα κάνει. για δοκιμασε τον Flash 11.4 beta http://labs.adobe.com/technologies/flashplatformruntimes/flashplayer11-4/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πηγα μολις στη γνωστη σελιδα να δω αν τα... παμπολα* plugins μου εινια up to date και η σελιδα με προειδοποιησε για το εξης (εικονα) Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω καν την java εγκατεστημενη! Αλλα μου ειναι out of date! Μπραβο mozilla * Το μονο plugin που εχω ειναι το flash και με τις συχνες ανανεωσεις εχω αγχωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 για δοκιμασε τον Flash 11.4 beta http://labs.adobe.com/technologies/flashplatformruntimes/flashplayer11-4/ Το πρόβλημα παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 NEW - Google searches now utilize HTTPS - Full screen support for Mac OS X Lion implemented - Plugins can now be configured to only load on click (requires an about:config change) - The Awesome Bar now auto-completes typed URLs μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως ειναι αυτο που γραφει με bold στο changelog του νεου Mozilla ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εισαι ωραιος !!! πολυ ωραιο και αναλυτικο αυτο που γραφει εδω αξιζει πολυ απο το παραπανω site How To Enable New Download Interface In Firefox 14 Enable Improved Memory Management In Firefox 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το πρόβλημα παραμένει. δοκιμασε με τον flash 11.2 τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παίδες έχω ένα θέμα με τον mozzila 13 kai to flash. Καταρχήν να πω ότι έχω την τελευταία έκδοση του flash. Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν βάζω ένα βίντεο στο youtube, βλέπω στην γραμμή εργασιών των win το εικονίδιο του flash και δεν μπορώ να μπω σε fullscreen. Δλδ μπάινω αλλά η γραμμή εργασιών παραμένει ορατή και δεν φέυγει. Να τονίσω ότι δεν είναι κλειδωμένη. Το μηχάνημα τρέχει win 7 ultimate 64 bit πλήρως ενημερωμένα και φοράει έναν celeron g530. Xρησιμοποιώ τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Μητρική gigabyte h61n-usb3, 4gb ddr3 ram. Δαεν βρήκα καμιά ρύθμιση ούτε στον mozzila, ούτε στο flash σχετική. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ τι να κάνω. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου για να δει κάνα τούρκικο σε πραγματικό full screen (και για να προστατέψω και την τηλεόραση από πιθανό burn in) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα