Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λαμβανει ολες τις παραλλαγες του flash για ολες τις πλατφορμες, πχ για windows, linux, mac, σαν plugin και σαν stanalone player/debugger κλπ, γιαυτο απο τα 150ΜΒ πχ θα χρειαστεις κατι που ειναι 5.

Απο την αλλη, οι διαφημησεις μεσα στα βιντεο ειναι προβλημα του youtube, οχι του flash, οποτε καλυτερα να βαλεις ενα adblock. Ποσταρε ενα λινκ για ενα τετοιο βιντεο, γιατι δεν εχω δει κατι ακομα...

Aυτό έγραψα πιο πάνω πως μετά την ανανέωση του flash το adblock δεν μου δουλεύει σωστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mozilla's B2G to be called Firefox OS, will ship in 2013

http://arstechnica.com/gadgets/2012/07/mozillas-b2g-to-be-called-firefox-os-will-ship-in-2013/

Οχι αλλη πρωτοτυπια, δεν θα την αντεξω!

@kosmasgr

Δωσε αυτο

>http://www.google.gr/search?q=

Καλημέρα παιδιά. Εχω ένα προβληματάκι. Οταν πατάω στην μπάρα κάτι για να ψάξω μου ανοίγει αποτελέσματα απο google αλλά στα Ιταλικά. (...)

Θα σου έλεγα να διαγράψεις το google από τις μηχανές αναζήτησης και να το επανεγκαταστήσεις από εδώ: Search Engine Plugins.

Αν πάντως θέλεις να το πειράξεις με το χέρι, το αρχείο google.xml βρίσκεται στον κατάλογο "C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins". Ανοίγει με απλό notepad. ;)

φιλε προ καιρο δουλευε και με τν μπαρα μαζι οποτε μν μιλας....

Ναι μωρε... εγέρθητο! <_<

Καλύτερα βάλε φίνα chrome, θα λυθεί αυτόματα και το pebkac. :X

Γίνεται να κάνεις embed (όχι link) ένα βίντεο του youtube, σε ένα φόρουμ όπως το ινσόμνια, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο;

Όπως το κάνει αυτός εδώ στο σάιτ του;

Ξέρω πώς να κάνω λινκ ένα βίντεο σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αλλά φαίνεται σαν λινκ. Απλά έλεγα άμα γίνεται και να φαίνεται το βίντεο στο φόρουμ, και να ξεκινάει από συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

• Moderators

Δεν είναι αφορά ειδικά τον Firefox, γιατί όπως λέει ο parsifal δεν είναι θέμα browser, αλλά του forum

Γίνεται να κάνεις embed (όχι link) ένα βίντεο του youtube, σε ένα φόρουμ όπως το ινσόμνια, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο;

Εδώ έχω δώσει μια απάντηση. Νομίζω ότι σου κάνει:

Πχ ξεκίνημα από το 3 λεπτό (180 δευτερόλεπτα)

>
[yt]nQ_3Ngaw4yc&start=180[/yt]

http://www.insomnia.gr/topic/449319-πως-ποστάρω-βίντεο-από-το-youtube/page__view__findpost__p__4811008

Το κατά πόσο δίνει ένα forum ή site/blog τέτοια δυνατότητα δεν έχει να κάνει με τον browser που χρησιμοποιείς.

Α οκ νόμιζα ότι το embeding είχε να κάνει και με τον browser.

Εδώ έχω δώσει μια απάντηση. Νομίζω ότι σου κάνει:

http://www.insomnia.gr/topic/449319-πως-ποστάρω-βίντεο-από-το-youtube/page__view__findpost__p__4811008

yDyTQ.jpg

Εννοείται μου κάνει! Αυτό ήθελα. Μα πώς; Αφού είχα ψάξει όλο το ίντερνετ. Δεν έπρεπε να υπάρχει. :-D

Ευχαριστώ πάντως!

καλησπερα ;-)

δεν γνωριζω αν εχει τεθει αλλο παρομοιο θεμα, αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με την αναπαραγωγη ορισμενων βιντεο απο το διαδικτυο.

χαρακτηριστικα(αν και δεν πρεπει απαραιτητα να ειναι αυτο το "χαρακτηριστικο") στα βιντεο ενηλικου περιεχομενου αναπαραγεται ηχος αλλα οχι εικονα.παρολαυτα, για οποιοδηποτε βιντεο απο το youtube ολα καλα, δεν μπορω να πω το ιδιο βεβαια και για το vimeo και καποια αλλα!

δοκιμασα επανεγκατασταση και απεγκατασταση/επανεγκατασταση adobe flash player plugin και αλλων βυσματων αλλα τιποτα.

προχειρη λυση ο ΙΕ, ο οποιος τα παει μια χαρα.

Mozilla Firefox 11.3

Adobe Flash Player 11.3.300.262 plugin

Adobe Flash Player ActiveX 11.3.300.257

καμια προταση;

1.βαλε τον firefox 13.0.1 και τρεξε τον με καθαρο προφιλ

2.απεγκατεστησε τα flash που εχεις και μετα βαλε τον flash 11.3.μην τον κανεις install πανω σε υπαρχουσα εκδοση.

3.αν συνεχιστει το προβλημα,κανε disable το Hardware Acceleration στα Firefox και Flash

4.κανε update στoν gpu/sound driver σου και στα windows.

επισης αυριο βγαινει ο FF14 ο οποιος διορθωνει καποια προβληματα με τον flash,οποτε φροντισε να κανεις upgrade τον 13 στον 14 μολις βγει.

Οταν μια ιδεα φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα απο οτι θα επρεπε

Ironically, by doing rapid releases poorly, we just made Firefox look like an inferior version of Chrome. And by pushing a never-ending stream of updates on people who didn’t want them, we drove a lot of those people to Chrome; exactly what we were trying to prevent.

Firefox Developer: ‘Everybody Hates Firefox Updates’

http://www.webmonkey.com/2012/07/firefox-developer-everybody-hates-firefox-updates/

Εχω προβλημα με τον firefox κ τις σελιδες της google (απο google search μεχρι gmail, google play κλπ)..

Εχει προβλημα στο encoding κ μου εμφανιζει 'κινεζικα' (βλ εικονα)..

Δλδ γραφω κατι στο search box του firefox κ το αποτελεσμα π παιρνω οταν πατησω εντερ ειναι αυτο της εικονας..

Οτι encoding κ να εβαλα το ιδιο.

Οι ιδιες σελιδες με αλλον browser εμφανιζονται κανονικα, απο αλλο υπολογιστη o firefox δεν εμφανιζει προβλημα..

Εκανα reinstall τον firefox δεν αλλαξε τπτ..

Καμια βοηθεια??

post-130229-0-14808800-1341914221_thumb.jpg

Οταν μια ιδεα φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα απο οτι θα επρεπε

Firefox Developer: ‘Everybody Hates Firefox Updates’

http://www.webmonkey.com/2012/07/firefox-developer-everybody-hates-firefox-updates/

η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...