mkekakis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μερικές φορές μετά από κλικ σε αποθηκευμένο σελιδοδείκτη το firefox δεν είναι ενεργό παράθυρο και δεν κάνει απευθείας scroll down, πρέπει να κάνω πρώτα ένα αριστερό κλικ, οπουδήποτε. Αρχίζει και με εκνευρίζει... Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Firefox 13, windows 7 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 δν μπορω να βαλω γιατι δν εχει το my poco.. α καλά πρώτα γεμίζετε toolbars και μετά ψάχνετε γιατι έχετε προβλήματα.. Καθαρό profile, για πάσα νόσο και πάσα μ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 α καλά πρώτα γεμίζετε toolbars και μετά ψάχνετε γιατι έχετε προβλήματα.. Καθαρό profile, για πάσα νόσο και πάσα μ.... Οριστε? ε σε καταλαβα?? και δν εχει κανενα προβλημα η bar ουτε εχει καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μερικές φορές μετά από κλικ σε αποθηκευμένο σελιδοδείκτη το firefox δεν είναι ενεργό παράθυρο και δεν κάνει απευθείας scroll down, πρέπει να κάνω πρώτα ένα αριστερό κλικ, οπουδήποτε. Αρχίζει και με εκνευρίζει... Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Firefox 13, windows 7 64 ναι,συμβαινει και σε μενα και οντως ειναι πολυ εκνευριστικο ,εκτος αυτου οταν δεν κανει scroll down ,πριν κανω κι εγω αριστερο κλικ,η οθονη ειναι σαν θολη,ενω οταν γινεται το κλικ ξαναχρωματιζει και επανερχεται το scroll down.υπαρχει καποια ιδεα προς αντιμετωπιση και αποφυγη ασκοπου χρονου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Οριστε? ε σε καταλαβα?? και δν εχει κανενα προβλημα η bar ουτε εχει καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!! Καλά, αν βάλεις άλλα 200 θαυμαστικά μπορεί να το πιστέψω. Το πρόβλημα που περιγράφεις με το GM παραπέμπει σε "πειραγμένο" profile, επομένως, οποιαδήποτε συζήτηση για εξεύρεση λύσης, προυποθέτει καθαρό profile χωρις toolbars. Αυτό και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia88 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλά, αν βάλεις άλλα 200 θαυμαστικά μπορεί να το πιστέψω. Το πρόβλημα που περιγράφεις με το GM παραπέμπει σε "πειραγμένο" profile, επομένως, οποιαδήποτε συζήτηση για εξεύρεση λύσης, προυποθέτει καθαρό profile χωρις toolbars. Αυτό και μόνο. φιλε προ καιρο δουλευε και με τν μπαρα μαζι οποτε μν μιλας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 To adblock σας λειτουργεί σωστά?? Μόλις έκανα αναβάθμιση τον flash σε κάποια βίντεο στο yt πετάει διαφημίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 To adblock σας λειτουργεί σωστά?? Μόλις έκανα αναβάθμιση τον flash σε κάποια βίντεο στο yt πετάει διαφημίσεις. δεν εχω παρατηρησει κατι αυτες τις μερες ποιον flash εβαλες;;; γνωριζεις οτι ο 11.3 εχει προβλημα με τον firefox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πως βλέπω την έκδοσή του?? Μου έβγαλε το update και το κανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πως βλέπω την έκδοσή του?? Μου έβγαλε το update και το κανα... στον πινακα ελεγχου κ λεει flash σε μια απο τις καρτελες λεει την εκδοση,αν κ πολυ φοβαμαι οτι δυστυχως εβαλες τον 11.3 και θα ΠΡΕΠΕΙ να γυρισεις στον 11.2 υπαρχουν οδηγιες σε αντιστοιχο τοπικ στο φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Nαι τον 11.3 έχω. Που είναι το τόπικ αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Archived Flash Player versions http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Το καθε "πακετο", βεβαια, περιλαμβανει ολες τις παραλλαγες του flash για ολες τις πλατφορμες, πχ για windows, linux, mac, σαν plugin και σαν stanalone player/debugger κλπ, γιαυτο απο τα 150ΜΒ πχ θα χρειαστεις κατι που ειναι 5. Απο την αλλη, οι διαφημησεις μεσα στα βιντεο ειναι προβλημα του youtube, οχι του flash, οποτε καλυτερα να βαλεις ενα adblock. Ποσταρε ενα λινκ για ενα τετοιο βιντεο, γιατι δεν εχω δει κατι ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Εχω ένα προβληματάκι. Οταν πατάω στην μπάρα κάτι για να ψάξω μου ανοίγει αποτελέσματα απο google αλλά στα Ιταλικά. Μέσα απο τό config του ff οταν επιλέξω search machine το yahoo τα αντίστοιχα αποτελέσματα ειναι στα αγγλικα. καμοιά ιδέα πως θα τροποποιήσω τον ff να μου δίνει αγγλικά αποτελέσματα στο google ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στο about:config > keyword.url τι εχεις? Μηπως λεει google.it εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σαν τιμή δεν έχει τίποτα Κενό ειναι Να δώσω κάτι σαν τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα