Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κι εγώ το ίδιο παθαίνω, μπαίνω όμως στο καθένα ξεχωριστά και πατάω οποιοδήποτε λινκ μέσα στη σελίδα, απλά κλίκαρε κάποιο λινκ, και μετά βγαίνει η σελίδα στα 9 αρχικά. αν πάλι γίνουν γκρι, νομίζω είναι λόγω του Private Browsing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιοςςςςςςςςςς βοηθειααααααααααααααααααααα παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :(

δωσε περισσοτερες πληροφοριες.

τι ακριβως δεν σου δουλευει στο greasemonkey?

δωσε περισσοτερες πληροφοριες.

τι ακριβως δεν σου δουλευει στο greasemonkey?

Ας πουμε μπαινω σε καπιο site μουσικης και δε βλεπω ανα τα link δουλευουν :( δν εχει το τικ διπλα η το χ :(

καταλαβα.

βγαλε τελειως το greasemonkey και βαλε το scriptish:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/scriptish/

και μετα βαλε για script το WAR link checker:

http://userscripts.org/scripts/show/101707

λογικα θα σου δουλευει κανονικα μετα.

καταλαβα.

βγαλε τελειως το greasemonkey και βαλε το scriptish:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/scriptish/

και μετα βαλε για script το WAR link checker:

http://userscripts.org/scripts/show/101707

λογικα θα σου δουλευει κανονικα μετα.

δε βλεπω αλλαγη παλι τα ιδια ειναι..

Θα μας τρελανει ο Firefox. Ανοιγω το PC σημερα και χωρις να εχω κανει κατι περιεργο, καμια εγκατασταση, κανενος ειδους πειραματισμο, τιποτα απολυτως σε σχεση με χθες που λειτουργουσε κανονικα, μου εχει εξαφανισει(οχι απλως disabled αλλά ουτε καν εμφανιζονταν στα addons) καμια 10ρια addons και το βασικο theme εμφανισης!! :fear: :eek:

Ενω 4 addons ηταν κανονικα ενεργα και εμφανιζονταν.

Τα βαζω παλι ενα ενα και το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οι ρυθμισεις τους(αυτο το προσεξα στο 1ο addon που εβαλα για αυτο και τα ξαναεβαλα ενα-ενα χειροκινητα) ηταν ηδη αποθηκευμενες και δεν χρειαστηκε να τις ξαναβαλω(αυτο ελειπε :mad: Εαν πρεπει να ξαναβαλω την ignore list στο NoScript, προτιμω να πεσω απο γκρεμο).

So? What was all that???? :whistle:

Τελικα φοβηθηκα και εβαλα το FEBE να τα κανει ολα μια αντιγραφη για παν ενδεχομενο. BTW υπαρχει κατι καλυτερο απο το FEBE για αυτο? Οχι οτι το FEBE δεν μου αρεσει, απλως ρωταω μηπως και υπαρχει κατι ακομα καλυτερο? Παλια χρησιμοποιουσα το Mozbackup αλλά το FEBE μοιαζει πιο "επαγγελματικο".

εγω δεν χρησιμοποιω τιποτα,ενα αντιγραφο του profile folder κραταω μονο.

Αυτό! (και μάλιστα σε rar) ;)

Ο φιλος με το πρόβλημα στο greasemonkey έχει χαλασμένο profile, ας ξεκινήσει με ενα καθαρό profile (Start --> Run--> firefox -p) ή ας κάνει reset (about:support --> reset firefox)

Θα μας τρελανει ο Firefox. Ανοιγω το PC σημερα και χωρις να εχω κανει κατι περιεργο, καμια εγκατασταση, κανενος ειδους πειραματισμο, τιποτα απολυτως σε σχεση με χθες που λειτουργουσε κανονικα, μου εχει εξαφανισει(οχι απλως disabled αλλά ουτε καν εμφανιζονταν στα addons) καμια 10ρια addons και το βασικο theme εμφανισης!! :fear: :eek:

Ενω 4 addons ηταν κανονικα ενεργα και εμφανιζονταν.

Τα βαζω παλι ενα ενα και το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι οι ρυθμισεις τους(αυτο το προσεξα στο 1ο addon που εβαλα για αυτο και τα ξαναεβαλα ενα-ενα χειροκινητα) ηταν ηδη αποθηκευμενες και δεν χρειαστηκε να τις ξαναβαλω(αυτο ελειπε :mad: Εαν πρεπει να ξαναβαλω την ignore list στο NoScript, προτιμω να πεσω απο γκρεμο).

So? What was all that???? :whistle:

Τελικα φοβηθηκα και εβαλα το FEBE να τα κανει ολα μια αντιγραφη για παν ενδεχομενο. BTW υπαρχει κατι καλυτερο απο το FEBE για αυτο? Οχι οτι το FEBE δεν μου αρεσει, απλως ρωταω μηπως και υπαρχει κατι ακομα καλυτερο? Παλια χρησιμοποιουσα το Mozbackup αλλά το FEBE μοιαζει πιο "επαγγελματικο".

Το ίδιο είχα πάθει και λίγο καιρό πριν σε aurora. Τα addons εξαφανίστηκαν μετά από επανακίνησει που έκανα επιδή εγκατέστησα το foyproxy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...