Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια παρατηρω στο τελευταιο update οτι τοσο στην περιηγηση οσο και στα video ο firefox "σκαλωνει". Αν εχω παραδειγμα μια σελιδα και κανω scroll με τη ροδελα φενεται σαν να "σκαλωνει" καπου και δεν ειναι smooth η εμπειρια μου. Το ιδιο και τα βιντεο γενικα (ειδικα στο youtube κανει μπαμ) ειναι σαν να τρεχουν στα 12-15 frames αντι για 30.

Το προβλημα αυτο εμφανιστηκε με το τελευταιο Update του flash player.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια παρατηρω στο τελευταιο update οτι τοσο στην περιηγηση οσο και στα video ο firefox "σκαλωνει". Αν εχω παραδειγμα μια σελιδα και κανω scroll με τη ροδελα φενεται σαν να "σκαλωνει" καπου και δεν ειναι smooth η εμπειρια μου. Το ιδιο και τα βιντεο γενικα (ειδικα στο youtube κανει μπαμ) ειναι σαν να τρεχουν στα 12-15 frames αντι για 30.

Το προβλημα αυτο εμφανιστηκε με το τελευταιο Update του flash player.

Δοκίμασες με HTML5;

http://www.youtube.com/html5

Ωραια πραγματα, τωρα μολις περασα τον τελευταιο driver της Nvidia μαζι με την τελευταια τελευταια εκδοση του Flash και...δεν παιζει κανενα βιντεο, πουθενα, σε κανενα site.

Θωμα, ουτε στο HTML παιζει καποιο βιντεο πλεον.

o chrome χρησιμοποιει μια δικια του custom εκδοση του flash,η οποια μερικες φορες δεν περιεχει τα bugs του οfficial flash ενω αλλες φορες εχει τα δικα της bugs.

η τελευταια εκδοση του official flash εχει ενσωματωσει μια νεα λειτουργια ασφαλειας ειδικα για τον Firefox,η οποια ομως προκαλει αυτα τα crashes.

μεχρι η Adobe να διορθωσει το προβλημα,βαλε τον flash 10.3.

Συγκεκριμενα, το προβλημα ειναι στο flash 11.3.κατι και στον ff για windows! Ο ff για λινουξ πχ δεν εχει καποιο προβλημα, ασχετως αν το flash για λινουξ θα πεθανει στην 11.2 και εννοειται και κανενας αλλος συνδιασμος, πχ opera με flash 11.3

O chrome εχει δικο του plugin για το flash, το οποιο συμβαδιζει (χοντρικα) σε εκδοσεις με το κανονικο flash.

Αλλα γιατι να βαλει το 10.3? Το 11.2 μια χαρα δουλευει...

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Εδώ και κάτι βδομάδες και εντελώς ξαφνικά, δεν μπορώ να δω βίντεο στο youtube. Βγάζει αυτό. Μόνο στο yt όμως, όλα τα άλλα(dailymotion, vimeo κ.α.) παίζουν κανονικά. (Και στους άλλους browsers κανονικά όλα)

Έχω ff 3,6 αλλά δεν θέλω να τον αλλάξω.

Έκανα αναβάθμιση του flash player αλλά δεν άλλαξε τίποτα.(Και μετά επέστρεψα στον παλιό γιατί έκανε τα κρασαρίσματα :-( ).

Έκανα και δοκιμή με το κόλπο του HTML5 που αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά πάλι δεν άλλαξε τίποτα.

Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι να κάνω, κανα κόλπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...