assasins Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν έχω σεταρισμένο το sync! Παρόλα αυτά "τρέχει" η ρουτίνα του κατά την εκκίνηση; Αν ναι, πως τον απεγκαθιστώ; οχι, δεν νομιζω να τρεχει αν δεν το εχεις σεταρισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 βαλε τον FF12 και ενεργοποιησε το αυτοματο update. δεν θες κατι αλλο. μην το σκεφτεσαι καν να βαλεις τον 3.6. F3.6 >> F9 or F8 etc. F10 > F3.6 F12 >> F10 F12 >> F3.6 Καμια σκεψη πλεον. Η 3.6 ειναι παρελθον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχω τον waterfox 13 αλλά όταν πατάω new tab μου βγάζει μόνο ένα bookmark και όλα τα άλλα παραθυράκια κενά. Ξέρει κανείς πώς το ρυθμίζω για να βάλω ότι θέλω? EDIT: OK, το βρήκα. Ένα απλό drag an drop ήθελε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ξερουμε πως μπορουμε να βλεπουμε στηναρχικη σελιδα οτι βλεπουμε και στο new tab? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Απλα θα ορισεις σαν αρχικη σελιδα την about:newtab απο about:blank ή οτι αλλο εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 στα win 8 μετά την ενημέρωση πάνε πιο αργά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 δεν εχω Adobe Flash απο σημερα στο FF13... τι παιζει? εκανα και reinstall Flash αλλα τιποτα... εχει κανα θεμα η Adobe με το τελευταιο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 δεν εχω Adobe Flash απο σημερα στο FF13... τι παιζει? εκανα και reinstall Flash αλλα τιποτα... εχει κανα θεμα η Adobe με το τελευταιο update? ναι υπαρχει προβλημα με την τελευταια εκδοση του flash 11.3 επειδη διαθετει πλεον sandbox protected mode για τον FF. ειτε δεν παιζει το flash,ειτε προκαλει πολλα crashes.μεχρι να διορθωθει,η adobe εχει προσφερει μερικες προσωρινες λυσεις: http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0 στα win 8 μετά την ενημέρωση πάνε πιο αργά ειναι γνωστο το προβλημα και εχει ανοιχθει σχετικο bug. υπομονη μεχρι να διορθωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 υπαρχει ρυθμιση στο new tab να δειχνει περισσοτερα απο 9 παραθυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 υπαρχει ρυθμιση στο new tab να δειχνει περισσοτερα απο 9 παραθυρα? για την ωρα οχι. εχει ανοιχθει ομως σχετικο bug,που σημαινει οτι ο FF16 ισως να διαθετει αυτη την λειτουργια,αν εχει γινει η διορθωση μεχρι τοτε. αν θες να βαλεις πολλα τετοια links στο newtab,προτεινω το addon Speed Dial το οποιο περα απο αυτη την λειτουργια,υποστηριζει και tabbed grouping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά έχω ένα θέμα με τους καινούργιους mozilla... καταρχήν από τότε που βγήκε ο 10 και μετά έχω παρατηρήσει ότι αν ακούω μουσική από το mpc-hc και σερφαρω στο mozilla τότε μερικές φορές κολλάει το εργαλείο και θέλει hard restart... εκτός αυτού μικροεφαρμογές και βίντεο κολλάνε καθώς τα παρακολουθώ...τι φταίει; έχω βάλει drivers και flashplayer, τι άλλο να κάνω; δεν στέκει να κολάει στο μηχάνημα, έχει core2duo στα 2,2 , 4gb ddr3 μνήμη, radeon hd4650 σε windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Υπαρχει περιπτωση να μπορω να δω μια ιστοσελιδα σε διαφορετικες στιγμες της ημερας και οχι την τελευταια αλλαγη της? το history δεν βοηθαει παιδια οποτε αν εχετε καποια ιδεα θα ημουν ευγνωμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ξερει καποιος πως ενεργοποιω το ha στον ff? ΔΕΝ εννοω τις επιλογες webgl.* στο about:config, που ετσι και αλλιως δεν εχουν διαφορα σε μενα. Εννοω το να χρησιμοποιει ha για να ζωγραφισει το ui του ff. Εκτος αν κατι τετοιο δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά έχω ένα θέμα με τους καινούργιους mozilla... καταρχήν από τότε που βγήκε ο 10 και μετά έχω παρατηρήσει ότι αν ακούω μουσική από το mpc-hc και σερφαρω στο mozilla τότε μερικές φορές κολλάει το εργαλείο και θέλει hard restart... εκτός αυτού μικροεφαρμογές και βίντεο κολλάνε καθώς τα παρακολουθώ...τι φταίει; έχω βάλει drivers και flashplayer, τι άλλο να κάνω; δεν στέκει να κολάει στο μηχάνημα, έχει core2duo στα 2,2 , 4gb ddr3 μνήμη, radeon hd4650 σε windows 7 παιδιά σέρνετε πολύ το μηχάνημα με τον γαμωμοζίλα, μου λέτε ποια έκδοση να βάλω παλαιότερη, από εδώ ή κάπου αλλού; http://www.oldapps.com/firefox.php Παίζω ποκερ στο φμπ, ακούω και μουσική στο mpchc και βαράει 90άρια ο επεξεργαστής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εδω εισαι: παιδιά σέρνετε πολύ το μηχάνημα με τον γαμωμοζίλα, μου λέτε ποια έκδοση να βάλω παλαιότερη, από εδώ ή κάπου αλλού; http://www.oldapps.com/firefox.php Παίζω ποκερ στο φμπ, ακούω και μουσική στο mpchc και βαράει 90άρια ο επεξεργαστής... τον σταθερο 13 βαλε αλλα με καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα