Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεις στην address bar να γραψεις ενα απλο

about:support

Σου λεει την εκδοση και πολλα αλλα.

+1

Ωραιος φιλε σ'ευχαριστω.

Εχω τον firefox 3.6.3.

Τωρα επειδη ειναι στα αγγλικα και θελω να το γυρισω στα ελληνικα πρεπει να κανω απεγκατασταση το συγκεκριμενο και μετα εγκατασταση την ελληνικη εκδοση 3.6.3?

Που θα βρω ομως την συγκεκριμενη εκδοση την 3.6.3?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τελευταια εκδοση της σειρας 3.6.x ειναι η 3.6.28, που εχει ολα τα security updates ως την "κανονικη" 11 του ff. Αν προκειται να βαλεις καποια της σειρας 3.6.x, τουλαχιστον ας ειναι αυτη.

Επισης, βγαζοντας εξω τα security updates, το μονο αξιολογο που ειχε η 3.6.x σειρα ειναι η προσθηκη του plugin container στην 3.6.6.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all-older.html

Γιατί όμως να μη βάλεις την τελευταία έκδοση;

Ευχαριστω για το link.

Ποια ειναι η τελευταια?

Εχω τωρα απο χθες το βραδυ που εβαλα τα windows 7(πριν ειχα τα xp) και βλεπω οτι δεν μπορω ακομα να τα συνηθισω και μου φαινονται ολα καινουργια και δυσκολευομαι.Ο συγκεκριμενος ο firefox 3.6.3 μου φαινεται σχεδον ιδιος με αυτον που ειχα πριν(μην ρωτησεις ποιον ειχα πριν δεν εχω ιδεα) και τωρα αν βαλω την τελευταια εκδοση και ειναι πολυ διαφορετικη θα εχω απο την μια τα windows 7 και ταυτοχρονα τον firefox(που δεν θα εχω ξαναδουλεψει και φοβαμαι μην με δυσκολεψει ακομα περισσοτερο)κι ετσι λεω να ξαναβαλω τον ιδιο.

Μπορει να ειναι σιγουρα καλυτερη η τελευταια εκδοση απλα και μονο απο θεμα συνηθειας το λεω.

Εσυ την τελευταια εκδοση εχεις?Εχει μεγαλες διαφορες?

Η τελευταια εκδοση της σειρας 3.6.x ειναι η 3.6.28, που εχει ολα τα security updates ως την "κανονικη" 11 του ff. Αν προκειται να βαλεις καποια της σειρας 3.6.x, τουλαχιστον ας ειναι αυτη.

Επισης, βγαζοντας εξω τα security updates, το μονο αξιολογο που ειχε η 3.6.x σειρα ειναι η προσθηκη του plugin container στην 3.6.6.

Ειναι αλλη η 3.6.28 και αλλη η 3.6.3 ή ειναι το ιδιο?

Σορυ αν ειναι βλακεια η ερωτηση αλλα δεν γνωριζω πολλα.

Ο ff απο την 4 και μετα απεκτησε αρκετες... "καινοτομιες" (για να ειμια ευγενικος) στο ui του, οπως πχ την εξαλειψη της statusbar, την προαιρετικη εμφανιση της menubar, την εμφανιση του μπροστα μονο οταν αυτο χρειαζεται κλπ.

Εγω συγκεκριμενα εχω την εκδοση esr, που ειναι ο ff 10 με τα οσα updates βγουν ως την επομενη esr το Νοεμβριο, και το παιζω corporate user :P

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να βάλεις την τελευταία έκδοση του Firefox (έκδοση 12), για αρκετούς λόγους· και είμαι σίγουρος ότι δε θα δυσκολέψει καθόλου, συνηθίζεται πολύ εύκολα. Βέβαια εσύ αποφασίζεις. Δοκίμασέ την πάντως κι αν δεν σου κάνει βγάλε την και βάλε την 3.6.x.

Εγινε παιδια ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες και την βοηθεια .

βαλε τον FF12 και ενεργοποιησε το αυτοματο update.

δεν θες κατι αλλο.

μην το σκεφτεσαι καν να βαλεις τον 3.6.

βαλε τον FF12 και ενεργοποιησε το αυτοματο update.

δεν θες κατι αλλο.

μην το σκεφτεσαι καν να βαλεις τον 3.6.

Εβαλα τον 12 τελικα.

Το αυτοματο update επρεπε να το ενεργοποιησω στην αρχη ή μπορω και τωρα?

Ειναι καλο να το εχω αυτοματο ή καλυτερα να τα κανω μονος μου τα update?

Παιδιά καλησπέρα

έχω τον τελευταίο FF και όταν τον ανοίγω (μόλις ανοίγω το λαπτοπ) αργεί ΠΑΡΑ πολύ να ανταποκριθεί. Κατ'αρχήν από την ώρα που πατάω τη συντόμευση κάνει σχεδόν 1' να ανοίξει το παράθυρο, και από εκεί και πέρα παγώνει (βγάζει not responding στη μπάρα) πριν μπει στην αρχική σελίδα, κάτι που μπορεί να κρατήσει και 3-4'. Πολλές φορές δε, ακόμη και μετά από όλη αυτή την ώρα, ξαναπαγώνει για μερικά δευτερόλεπτα μόλις πάω να ανοίξω ένα δεύτερο tab. Από τη στιγμή που συνέρχεται, πάει σφαίρα, ακόμη κι αν τον κλείσω και τον ανοίξω πολλές φορές όσο το λαπτοπ είναι ανοιχτό. Όλη η φάση δηλαδή είναι στην εκκίνηση, μετά είναι απροβλημάτιστος. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Φιλε μου, μου εκανε και εμενα το ιδιο και τελικα ανακαλυψα οτι ειναι ο firefox sync. Γι'αυτο και κολλαει μονο στην πρωτη εκκινηση (μετα ειναι συνχρονισμενος). Τον απεγκατεστησα, εβαλα το xmark και το προβλημα εξαφανιστηκε.

Φιλε μου, μου εκανε και εμενα το ιδιο και τελικα ανακαλυψα οτι ειναι ο firefox sync. Γι'αυτο και κολλαει μονο στην πρωτη εκκινηση (μετα ειναι συνχρονισμενος). Τον απεγκατεστησα, εβαλα το xmark και το προβλημα εξαφανιστηκε.

Δεν έχω σεταρισμένο το sync! Παρόλα αυτά "τρέχει" η ρουτίνα του κατά την εκκίνηση; Αν ναι, πως τον απεγκαθιστώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...