Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά ,

Υπάρχει η δυνατότητα στον ffox να μη λείπουν κάποιες λειτουργιες του φόρουμ ; πχ σήμερα ανακάλυψα ότι κάποια λίνκ βιντεο δεν εμφανίζονται καν , μπήκα με ΙΕ και όλα ξαφνικά εμφανιστήκαν στην οθόνη :confused: :confused: :confused:

Μάγκες θα σαλτάρω ! ! ! στον FFOX μου δείχνει τα πόστ μία ώρα πίσω :confused: :confused: απο ότι στον IE :whistle:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

Για να μην ανοίγω καιρνούριο θέμα, γνωρίζει κανείς τρόπο για να αλλάξω το μέγεθος και το font της bookmarks toolbar στο firefox??

Δοκίμασα το theme changer addon, αλλά αλλάζει ταυτόχρονα και της γραμμής τίτλου και της address bar,

χωρίς να έχει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση...

Ναι φίλε μου κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά γιατί έχει μόνο 3 μεγέθη και 4 γραμματοσειρές?? Δοκιμασα να πειράξω την παράμετρο font-size στον κώδικα αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.. σε σένα λειτουργεί?

Προσωπικά δεν βολεύομαι με το μέγεθος 10 (min από τα 3) γιατί είναι ήδη πιο πεπλατυσμένο από το default ενώ θέλω να το μικρύνω για οικονομία χώρου στο toolbar.

Καλησπέρα παιδιά ,

Υπάρχει η δυνατότητα στον ffox να μη λείπουν κάποιες λειτουργιες του φόρουμ ; πχ σήμερα ανακάλυψα ότι κάποια λίνκ βιντεο δεν εμφανίζονται καν , μπήκα με ΙΕ και όλα ξαφνικά εμφανιστήκαν στην οθόνη :confused: :confused: :confused:

Μάγκες θα σαλτάρω ! ! ! στον FFOX μου δείχνει τα πόστ μία ώρα πίσω :confused: :confused: απο ότι στον IE :whistle:

Υπαρχει καμιά λύση ;

[/url]

Καλημέρα,

Για να μην ανοίγω καιρνούριο θέμα, γνωρίζει κανείς τρόπο για να αλλάξω το μέγεθος και το font της bookmarks toolbar στο firefox??

Δοκίμασα το theme changer addon, αλλά αλλάζει ταυτόχρονα και της γραμμής τίτλου και της address bar,

χωρίς να έχει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση...

Δοκιμασε αυτο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/font-size/?src=search πιστευω οτι κανει

Ζητειται addon ή αλλη λυση.

Ενας φιλος μου θελει να μην μπορουν οι κορες του (10-12 ετων) να εχουν προσφαση στο ιστορικο του ff, αλλα αυτος να μπορει για να ξερει που εχουν μπει. Γινεται κατι τετοιο?

Το να κανει 2 προφιλ δεν εχει αξια...

[/url]

Δοκιμασε αυτο https://addons.mozil...ize/?src=search πιστευω οτι κανει

Το είχα πετύχει και το συγκεκριμένο, δεν έχει ρύθμιση για resize της toolbar αλλά των γραμματοσειρών των περιεχομένων της σελίδας.

Εχω προβλημα με το flashblock. Ενω σε ολες τις σελιδες δουλευει κανονικα, στο dailymotion ειναι σαν να μην υπαρχει και καθε σε νεα καρτελα που ανοιγω το βιντεο ξεκιναει απο μονο του.

Σε ff 10.0.4 esr, flash 11.2.202.235 και flashblock 1.5.15.1.

Σε opera, με το load plugin on demand (= native flashblock), η σελιδα δουλευει κανονικα.

Εχω προβλημα με το flashblock. Ενω σε ολες τις σελιδες δουλευει κανονικα, στο dailymotion ειναι σαν να μην υπαρχει και καθε σε νεα καρτελα που ανοιγω το βιντεο ξεκιναει απο μονο του.

Σε ff 10.0.4 esr, flash 11.2.202.235 και flashblock 1.5.15.1.

Σε opera, με το load plugin on demand (= native flashblock), η σελιδα δουλευει κανονικα.

Σε εμένα με ff 12 και ίδιες με εσένα εκδόσεις flash και flashblock δουλέυει σωστά στο dailymotion

Λοιπον εκανα μια μλκια κ την εχω ξανακανει αλλα δεν θυμαμαι πως το ελυσα.. Πειραξα κατι και αυτην τη στιγμη η εμφανιση των σελιδων ειναι τραγικη.. Εδω πχ στου insomnia εχουν παει ολα τα γραμματα αριστερα, δεν υπαρχει φοντο, σαν κειμενο word ειναι.. Και youtube τα ιδια.. IE που δεν μπαινω μου τα βγαζει ολα οκ. Πως διορθωνεται?

Παιδιά καλησπέρα

έχω τον τελευταίο FF και όταν τον ανοίγω (μόλις ανοίγω το λαπτοπ) αργεί ΠΑΡΑ πολύ να ανταποκριθεί. Κατ'αρχήν από την ώρα που πατάω τη συντόμευση κάνει σχεδόν 1' να ανοίξει το παράθυρο, και από εκεί και πέρα παγώνει (βγάζει not responding στη μπάρα) πριν μπει στην αρχική σελίδα, κάτι που μπορεί να κρατήσει και 3-4'. Πολλές φορές δε, ακόμη και μετά από όλη αυτή την ώρα, ξαναπαγώνει για μερικά δευτερόλεπτα μόλις πάω να ανοίξω ένα δεύτερο tab. Από τη στιγμή που συνέρχεται, πάει σφαίρα, ακόμη κι αν τον κλείσω και τον ανοίξω πολλές φορές όσο το λαπτοπ είναι ανοιχτό. Όλη η φάση δηλαδή είναι στην εκκίνηση, μετά είναι απροβλημάτιστος. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...