Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

φιλε accipio πως στο καλο γινεται;Με alt+0190 εμφανίζεται το ¾ κανονικά (το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, όχι στα ελληνικά).

Δοκίμασε να γράψεις τους αριθμούς με το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους. Εχω τον mozilla 3.6 και ορισμενες φορες οταν ανοιγω το facebook και το travian.gr τα ανοιγει χωρις τα γραφικα τους και τα βγαζει ολα καθετα!! Το zoo.gr για παραδειγμα δεν το ανοιγει καθολου. Αλλα site δεν εχει προβλημα.Κατεβασα τον mozilla 12 το εκανα εγκατασταση αλλα το προβλημα παραμενει. Οταν εκανα restart το pc εφτιαχνε αλλα πια δεν γινεται τπτ. Μηπως ξερει καποιος τι φταιει να με πει? Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους. Εχω τον mozilla 3.6 και ορισμενες φορες οταν ανοιγω το facebook και το travian.gr τα ανοιγει χωρις τα γραφικα τους και τα βγαζει ολα καθετα!! Το zoo.gr για παραδειγμα δεν το ανοιγει καθολου. Αλλα site δεν εχει προβλημα.Κατεβασα τον mozilla 12 το εκανα εγκατασταση αλλα το προβλημα παραμενει. Οταν εκανα restart το pc εφτιαχνε αλλα πια δεν γινεται τπτ. Μηπως ξερει καποιος τι φταιει να με πει? Ευχαριστω.

τι υπολογιστη εχεις?

Εγώ αυτό το πρόβλημα το είχα με τον chrome και με το που έβαλα firefox 12 έφτιαξε.

Σου λειπει το css που δινει σχημα στη σελιδα. Καθαρισε την cache του για να τον αναγκασεις να τα ξανακατεβασει ολα απο την αρχη, και το css.

Αν και ειναι παλιο για ειδηση, καλιο αργα* παρα ποτε

Mozilla may make Flash click-to-play by default in future Firefox

http://arstechnica.com/open-source/news/2012/04/mozilla-may-make-flash-click-to-play-by-default-in-future-firefox.ars

Πριν πεταχτει καποιος και πει για το ποσο ουαου ειναι το flashblock, να πω πως δεν ειναι το ιδιο με το παραπανω, μιας και πλεον μιλαμε για native λειτουργια.

* Στην περιπτωση του ff δεν ειναι απλα "αργα", ειναι απλα ο τελευταιος που αποκτα το συγκεκριμενο feature, μιας και η opera το εχει εδω και 2 χρονια σχεδον, ο chrome το εχει αλλα θελει να το ενεργοποιησεις απο το about:flags και ο ie το εχει με workaround

Πριν πεταχτει καποιος και πει για το ποσο ουαου ειναι το flashblock, να πω πως δεν ειναι το ιδιο με το παραπανω, μιας και πλεον μιλαμε για native λειτουργια.

Το Flashblock έχει το πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό του whitelisting. Ελπίζω να το έχει και η native υλοποίηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...