KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο addon για να βρω τα διπλά και όσα δεν ανοίγουν bookmarks; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 CheckPlaces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 παιδια εχω βαλει ενα plugin για ορθογραφικο ελεγχο το greek spelling dictionary εχω το εξης θεμα πρεπει να παταω εγω κλικ σε καθε λεξη για την διορθωνω δεν υπαρχει καποιος τροπος για μαζικη διορθωση οπως στο office που πατουσες F7 και σου εμφανιζει τα λαθη και πατουσες αυτοματη διορθωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthoulaki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 αληθεια ξερει κανεις γιατι τωρα τελευταια ο μοτζιλα καταναλωνει τοση πολλη μνημη? παω στις διεργασιες (ctlr + alt + del) και μου δειχνει οτι πιανει γυρω στα 300.000Kb σχεδον με το καλημερα σας!! ειναι φυσιολογικο ή μονο σε μενα συμβαινει..? και μετα απο ωρες ανοιχτο ειχε φτασει τα 900 !!!!!!!!! με restart δε λεω, σβηνονται αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 φυσιολογικο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Το web banking της Εθνικής Τράπεζας δουλεύει καλά σε εσάς με Firefox; Σε εμένα συνήθως δεν ανοίγουν οι σελίδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ε σε αυτό δεν φταίει ο FF, όλες αυτές οι υπηρεσίες το φτιάχνουν με βάση τον IE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω να κάνω καθαρή εγκατάσταση του firefox κάτι χρονάκια (από update σε update πάω) και τελευταία τον βλέπω να σέρνεται ανελέητα. Λέω λοιπόν επιτέλους να κάνω μία πλήρη απεγκατάσταση και να εγκαταστήσω τον 11. Φυσικά αυτό θέλω να γίνει με τον μικρότερο δυνατό κόπο. Τί πρέπει λοιπόν να κάνω backup και με ποιόν τρόπο; Εντάξει τα bookmarks, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κρατήσω; Ρυθμίσεις,θέμα, οτιδήποτε; Ή θα ήταν καλύτερα να περάσω όλη την ταλαιπωρία, να απεγκαταστήσω τα πάντα και να τα ξαναπεράσω, ώστε να είμαι σίγουρος ότι όλα είναι όσο πιο καθαρά γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κανε export τα αγαπημενα σου και κρατα μονο αυτα, μιας και οτιδηποτε αλλο εινια υποπτο για την αργοπορια του ff και καλυτερα να το αφησεις να σβησετει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ! Ρε πού φτάσαμε, ένας παλιοbrowser να απαιτεί κόπο σχεδόν αντίστοιχο ενός λειτουργικού για να ξαναστηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποίησε το MozBackup : http://mozbackup.jasnapaka.com/ και διάλεξε εσύ τι θές να κρατήσεις. Μπορείς επίσης να κρατήσεις όλα τα δεδομένα αλλά να επιλέξεις ποιά θές να κάνεις restore μετά. Τα πάντα όλα το πρόγραμμα λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 mozbackup και από μένα. Κράτα ότι θέλεις (favs, passwords) ή μπορείς με το xmarks addon να έχεις τα αγαπημένα σου και τους κωδικούς (αν θέλεις) online και όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και μετά από καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Πάντως δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα το clean install του ff. Καλύτερα να απεγκαταστήσεις όλα τα πρόσθετα και να κρατήσεις μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 mozbackup και από μένα. Κράτα ότι θέλεις (favs, passwords) ή μπορείς με το xmarks addon να έχεις τα αγαπημένα σου και τους κωδικούς (αν θέλεις) online και όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και μετά από καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού. Πάντως δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα το clean install του ff. Καλύτερα να απεγκαταστήσεις όλα τα πρόσθετα και να κρατήσεις μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Το Χmarks δεν χρειαζεται πλεον. Ο ιδιος ο FF υποστηριζει την οnline αποθηκευση και τον συγχρονισμο των ρυθμισεων και των προσωπικων σου δεδομενων μεσω της Sync λειτουργιας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα