KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 EΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ: Bαλτε τον Firefox Nightly 13 32bit/64bit Eιναι η μερα με την νυχτα με τις προηγουμενες εκδοσεις.Πολυ πιο γρηγορος στο rendering σελιδων και κυριως στην αποκριση του ενω η νεα javascript engine σπερνει. Υποψιν οτι επειδη ειναι developer εκδοση,ειναι πιο ασταθης και buggy αλλα γενικα λειτουργεια μια χαρα. Tον κατεβαζετε απο δω: Aν θελετε να μεινετε στην σταθερη εκδοση 10,τοτε δοκιμαστε τα εξης: Το πρωτο και πιο σημαντικο βημα οποτε εχετε προβλημα με τον Firefox,ειναι να χρησιμοποιησετε ενα καθαρο profile. Αν δειτε οτι το προβλημα λυνεται τοτε φταιει καποιο addon,plugin,corrupted αρχειο η κακη ρυθμιση στο αρχικο σας profile. Δοκιμαστε και καντε disable to Ηardware Acceleration και enable το Smooth Scrolling στις επιλογες του Firefox. Επισης αφηστε enabled μονο τα εξης plugins: flash,shockwave,java platform,silverlight η και τα quicktime,windows media player αν θελετε και αυτα. Aν εχετε αρκετη μνημη,βαλτε την hdd cache του Firefox σε ενα Ram Drive (300mb φτανουν).Θα δειτε αισθητη διαφορα στην ταχυτητηα του. Επισης πολυ καλο ειναι το addon Load Tabs Progressively: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/file/131192/load_tabs_progressively-1.6.2pre-fx.xpi?src=search Mε αυτο ρυθμιζετε ποσα tabs θελετε να κανει με διαδοχικη σειρα,load η reload οταν ανοιγετε μαζικα tabs (απο bookmarks,session startup,πολλαπλα links) η οταν τα κανετε ολα μαζι reload. Eγω το εχω βαλει να κανει load/reload ανα 1 τab διαδοχικα.Θα δειτε εντυπωσιακη διαφορα στην αποκριση του browser,πολυ καλυτερη ακομη και απο αυτη του Chrome ο οποιος κολλαει προσωρινα οποτε ανοιγετε πολλα tabs μαζι. Τελος αν δεν εχετε προβλημα με τα manual updates,βαλτε την Τete 009 custom εκδοση του Firefox. Ειναι η πιο βελτιστη και ταχυτατη 3rd party εκδοση του Firefox Stable που υπαρχει,μπορειτε να το ελεγξετε και μονοι σας στα browser tests.Eγω την χρησιμοποιω απο την εκδοση 3 του Firefox και ειμαι ικανοποιημενος. Την κατεβαζετε απο δω: http://www1.plala.or.jp/tete009/en-US/software.html ειναι εμπιστη custom αλλα υποψιν οτι το update της γινεται μονο με manual install οποτε βγαινει η νεα της εκδοση. αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μπα παιδιά, πάλι τίποτα.. Έβαλα τον 10.0.2, έβαλα flash, δεν πέρασα το προφίλ μου και πάλι δεν είχε ήχο. Θα μείνω με τον portable να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 John δεν εχει ο Firefox ηχο μονο στα flash videos η και στα html5,quicktime Κτλ? εδω πχ εχεις ηχο; www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=14LRqYj6Q4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο ΥΤ που μπαίνω δεν έχει καθόλου, σε άλλα κλιπάκια/site δεν δοκίμασα. Δεν πειράζει, πολύ ασχολήθηκα και με έφτασε στο αμήν, όταν με το καλό κάνω φορμάτ, θα τα περάσω όλα απο την αρχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 αρα δεν φταιει το flash αφου το βιντεο στο παραπανω λινκ ειναι σε hmtl5 φορμα. αρα κατι αλλο φταιει στο συστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Btw. το παραπανω βιντεο ανοιγει σε flash, εφοσον δεν εχει ενεργοποιησει καποιος την html5 λειτουργια του youtube. Τσεκαρισμενο σε ff, opera και qupzilla , οπου παντου βγαινει το "σηματακι" του flashblock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 αν δεν το βρω γραψτε μου πως θα κανω τον ff να κραταει το zoom in που του εχω επιλεξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) αν δεν το βρω γραψτε μου πως θα κανω τον ff να κραταει το zoom in που του εχω επιλεξει.. Εδω εισαι: NoSquint. Δοκιμασμενο! Κάτι άσχετο, αν θέλετε δοκιμάστε το εξαιρετικό addon: RequestPolicy. Μοιάζει με το NoScript, είναι πολύ ελαφρύ και κόβει όλες τις συνδέσεις (requests) που ξεκινάνε από την τρέχουσα σελίδα και απευθύνονται σε άλλους προορισμούς εκτός του συγκεκριμένου domain. Να προειδοποιήσω όμως οτι είναι αρκετά "επιθετικό" όπως είναι στημένο default δηλ. κόβει ενσωματωμένα youtube βίντεο, google widgets, imageshack κτλ αλλά αντίθετα με το noscript παίρνει σωστότερο καλιμπράρισμα , ανά πηγή, ανά προορισμό και σε συγκεκριμένους συνδυασμούς πηγή-->προορισμός. Εγω τουλάχιστον με το requestPolicy γλιτώνω από το αργό και προβληματικό πλεον ghostery. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2012 από pigeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα 'εβαλα 10,0,2 και δεν μου δουλευει το foxtab ενω ανοιγει οταν παταω πανω στο site που έχω αποθηκευσει για να ανοιξω δεν λειτουργει. Συμβενει και σε αλλου η κατι φταει σε εμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εδω εισαι: NoSquint. Δοκιμασμενο! http://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-use-zoom?s=zoom&r=0&e=sph&as=s ty αλλα οχι και add on!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 http://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-use-zoom?s=zoom&r=0&e=sph&as=s ty αλλα οχι και add on!!! Τι μου δείχνεις; Πως κάνουμε zoom στο mozilla; Αν είναι δυνατόν δηλαδη.. Το ερώτημα ήταν οτι δεν κρατάει το επιλεγμένο zoom για κάθε site μετά το restart, όχι που βρίσκεται το zoom στο μενού και τα shortcuts. Επομένως, αφου θέλεις να κρατάει το zoom για κάθε site που μπαίνεις, βάζεις το addon, άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Αλλιώς ξεκινάς να γκρινιάζεις στη mozilla μήπως και σου ετοιμάσει μια ειδική έκδοση στα μέτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στους παλιους firefox εχω ενα plugin το BarTab Lite οπου φορτωνει μονο την τελευταια ενεργη καρτελα ενος session καθε φορα που τρεχεις τον firefox. Δοκιμασα να το περασω και τον τελευταιο firefox αλλα δεν με αφηνει. Αν κανω force installation θα λειτουργει σωστα αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Στους παλιους firefox εχω ενα plugin το BarTab Lite οπου φορτωνει μονο την τελευταια ενεργη καρτελα ενος session καθε φορα που τρεχεις τον firefox. Δοκιμασα να το περασω και τον τελευταιο firefox αλλα δεν με αφηνει. Αν κανω force installation θα λειτουργει σωστα αραγε? δεν το χρειαζεσαι αυτο το addon.ο ιδιος ο FF την υποστηριζει πλεον αυτη την λειτουργια. Πηγαινε menu > options > general και τικαρε το κουτακι που λεει Dont load tabs until selected. Καλημέρα 'εβαλα 10,0,2 και δεν μου δουλευει το foxtab ενω ανοιγει οταν παταω πανω στο site που έχω αποθηκευσει για να ανοιξω δεν λειτουργει. Συμβενει και σε αλλου η κατι φταει σε εμενα? δες αν δουλευει το foxtab σε ενα καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 δεν το χρειαζεσαι αυτο το addon.ο ιδιος ο FF την υποστηριζει πλεον αυτη την λειτουργια. Πηγαινε menu > options > general και τικαρε το κουτακι που λεει Dont load tabs until selected. Σωστος αδερφε, thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sockod Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να δω αν συμβαίνει και σε άλλον το ίδιο. Κατασκευάζοντας ιστοσελίδα δεν μου λειτουργεί ο κώδικας στο σημείο που βάζω λίνκ σε μία φωτό. Ενώ μέχρι και στην προηγούμενη έκδοση του firefox ήταν εντάξει όπως επίσης είναι εντάξει στον αντίστοιχο browser του internet explorer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα