Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

JohnVani18 για πήγαινε FF --> Help --> Restart with addons Disabled..

Αν δουλέψει έτσι σημαίνει οτι κάποιο extension σου κάνει τη ζημιά. Κλείστα όλα (disable) με το χέρι και ενεργοποίησε ένα ένα να βρεις το φταίχτη. ;)

Μπορείς να φτιάξεις καινούργιο καθαρό profile (Start --> Run --> "firefox -p" ) και να δοκιμάσεις κι έτσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IGC landed on Central.

ΥΕΑΗ!

τρεμε V8 :devil:

ωπωπωπωπωπωπω δεν κρατιεται ο firefox στο V8 javascript perfomance:

Im Shocked!! Im using my own build (PGO build, all default settings) compiled about 2 hours ago:

Chrome Canary: 19.0.1046.0

8000/320 19(max = 41) ms 3601 frames

Score 1635

0-10ms => 10

10-20ms => 3068

20-30ms => 516

30-40ms => 5

40-50ms => 2

In some iterations (60 sec each), Chrome reached to 16000, but in the most of them, about 1000-2000 points.

Firefox Without IGC (javascript.options.mem.gc_incremental -> false):

8000/320 16(max = 81) ms 3601 frames

Score 156

0-10ms => 3

10-20ms => 3578

20-30ms => 8

30-40ms => 1

50-60ms => 2

60-70ms => 6

70-80ms => 2

80-90ms => 1

With IGC (javascript.options.mem.gc_incremental -> true):

8000/320 15(max = 28) ms 3701 frames

Score 4018

0-10ms => 6

10-20ms => 3614

20-30ms => 81

Very consistent in all iterations, about 3000-4000 points all the time

Επεξ/σία από KilliK

@pigeon

Το έκανα, και μόλς ενεργοποιώ το flash player, δεν έχω ήχο.

Το έχω βγάλει, το έχω ξαναπεράσει, και πάλι τα ίδια. Ακόμα και τον FF έβγαλα, έσβησα και ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια.

@JohnVani18, πολύ περίεργά πράγματα.. :huh:

Για ψάξε το αρχείο "msacm32.dll" στον κατάλογο \Program Files\Mozilla\Firefox , κι αν υπάρχει κάνε ένα rename σε old-msacm32.dll, restart τον ff και ξαναδοκιμάζεις. Αν παίζει πάντως με καθαρό profile -όπως έγραψες πιο πρίν- δεν φταίει η εγκατάσταση αλλά το profile σου και συγκεκριμένα είτε κάποιο addon είτε τα plugins οπως σου είπε ο killik πιο πάνω. ;)

Τελος πάντων, το συγκεκριμένο αρχείο msacm32.dll το χρησιμοποιεί το flash για να παίξει ήχο, αν έχει χαλάσει ή είναι dummy (κενο) τότε δεν παίζει ο ήχος μέσα στο ff, σε ολα τα flash objects. Το πάω από την ανάποδη, είναι δοκιμασμένη λύση για όσους θέλουν mute των flash ήχων (πηγή).

Το πάω από την ανάποδη, είναι δοκιμασμένη λύση για όσους θέλουν mute των flash ήχων (πηγή).

εχει βγει πλεον addon γιαυτην την δουλεια:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/muter/?src=hp-dl-upandcoming

εχει βγει πλεον addon γιαυτην την δουλεια:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/muter/?src=hp-dl-upandcoming

Τι το καλο εχει αυτο? Και απο τις ιδιοτητες ηχου μπορεις να κοψεις συγκεκριμενα προγραμματα απο το να παραγουν ηχους. Η μαγκια θα ηταν να σου εδειχνε απο ποια καρτελα βγαινει ο ηχος και να μπορεις να μιουταρεις συγκεκριμενες καρτελες. Πολλες φορες μπορει να εχω καμμια κατοστη καρτελες και να παιζει ηχος απο κανα διαφημιστικο και να ψαχνομαι σαν αρρωστος να δω απο που προερχεται!

too much trouble.

ενω με το addon,πατας το εικονιδιο που υπαρχει μεσα στον browser και εισαι ετοιμος.

και το ενα και το αλλο ομως ειναι ημιμετρα. Αν μπορεις να μπλοκαρεις ηχο απο καρτελες θα ηταν η ολοκληρωμενη λυση.

και το ενα και το αλλο ομως ειναι ημιμετρα. Αν μπορεις να μπλοκαρεις ηχο απο καρτελες θα ηταν η ολοκληρωμενη λυση.

και αυτο γινεται με flashblock/noscript.

Μπα, πάλι τίποτα... :-(

Θα σε κουφανω τωρα λιγο. Μιας και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα βρηκα ενα ημι-μετρο. Οταν σταματαει να σου παιζει ηχο το youtube τοτε τρεξε ενα βιντεο flash απο αλλο site (εγω παιζω κατι απο το Eurogamer ισα ισα να ακουσεις ηχο) και μετα αν παιξεις κατι Youtube ΤΣΑΚ, μαγεια και παιζει (για 2-3 αλλα βιντεο οπου εκει θα πρεπει να ξαναπαιξω κατι απο Eurogamer).

Περιεργα πραγματα.

Tον τελευταίο καιρό(τους τελευταίους 2-3 μήνες το παρατήρησα πιο έντονα) ο μοζίλα σέρνεται πάρα πολύ. Ειδικά σε σάιτ του τύπου τρομακτικό ή σε φόρουμ που σε μια σελίδα μπορεί να υπάρχουν 3-4 βίντεο youtube κολλάει και πολλές φορές τρώει freeze για 7-8 sec και μετά ξεκολλάει. Τί μπορεί να φταίει; Γενικά έχω αρκετά bookmarks στην μπάρα απο κάτω τα οποία τα χω χωρίσει και σε φακέλους. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου και ο firefox είναι αναβαθμισμένος στην 10,0,02 . Δεν του έχω βάλει ούτε κάποιο θέμα ούτε τπτ.Τί μπορεί να φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...