Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα σε ολους παιδια!

Εχω 2 μικρα προβληματα με τον γνωστο firefox.

Το κυριοτερο ειναι με την αναπαραγωγη video ειτε απο youtube ειτε απο vimeo κλπ...

Χανει καρε και δεν μπορεις να το δεις με τον καλυτερο τροπο.

Φταιει που εχω ανοιχτες πανω απο 10 καρτελες? Και παλι ομως δεν θα επρεπε να το κανει.

Το δευτερο που ειναι μικρης σημασιας ειναι με τα bookmarks.

Εκει που εχω ανοιχτη την βιβλιοθηκη σελιδοδεικτων σε καποιο σημειο, αν την κανω minize και μετα την επαναφερω παλι

εχει χασει το σημειο που βρισκοταν και παει σε καποιο αλλο χωρις να εχω πειραξει κατι.

Θα αναζητουσα βοηθεια μεσω του chatzilla στο επισημο καναλι του firefox αλλα πηγα να το ξαναβαλω και λεει δεν ειναι διαθεσιμο

για την εκδοση 11.

Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το δευτερο που ειναι μικρης σημασιας ειναι με τα bookmarks.

Εκει που εχω ανοιχτη την βιβλιοθηκη σελιδοδεικτων σε καποιο σημειο, αν την κανω minize και μετα την επαναφερω παλι

εχει χασει το σημειο που βρισκοταν και παει σε καποιο αλλο χωρις να εχω πειραξει κατι.

Περίεργο, δεν συναντώ αυτή τη συμπεριφορά από τον 10.01 ως τον nightly 13 x64, τώρα το δοκιμάζω. Μηπως κάποιο addon είναι πιο aggressive απ'οτι πρέπει; Δοκίμασε restart με addons disabled. ;)

@mrpink, συνέχισε να μας trolloγαργαλάς τα κουρκουμπίνια. :-(

Τι θα γίνει λέει? Παλλακίδα μου...όποτε θες να σου ραπίσω το κωλαράκι, εγώ είμαι διαθέσιμος

my-internet-cock-is-this-big_-_navy.jpg

γεια σας, εχω και εγω ενα προβλημα με τ firefox,ενω μεχρι εχτες δουλεβε κανονικα , σημερα οταν ανοιγω κανα 2 παραθυρα και το youtube , μου κολλαει και δεν κανει τιποτα....

μετα για να το κλεισω πρεπει να ανοιξω την διαχειριση εργασιων και οταν πατησω τελος εργασιασ μου βγαζει το παραθυρο "ειστε σιγουροι οτι θελετε να κλεισετε και τις 4 καρτλες", και ξαναπαιζει , αλλα αν πατησω ακυρωση ξανακολλαει...!!!!

καμια βοηθεια.. ?

Εδώ και μερικές ώρες μου παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Για την ακρίβεια το πρόβλημα εμφανίστηκε με το που εγκαταστάθηκε αυτόματα μια τελευταία έκδοση (η 10.0.1). Ήδη μετράω 5-6 κολλήματα σε ελάχιστο χρόνο. Έχει κι άλλος τα ίδια συμπτώματα; Να υποθέσω ότι η λύση είναι να εγκαταστήσω ξανά κάποια προηγούμενη έκδοση;

Αν έχω παρατηρήσει σωστά το κόλλημα το τρώει κυρίως όταν ανοίγω tabs που έχουν βίντεο από το youtube. Υπάρχει θέμα με το flash;

Θεμα με κολληματα απο φλας βιντεο αντιμετωπιζω απ την 9.0 εκδοση παντως...

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

Η μερα με την νυχτα με τις υπολοιπες εκδοσεις.

Πιο γρηγορος στο rendering σελιδων αλλα κυριως πολυ καλυτερη αποκριση.

Ειδικα οι εικονες στις images.google.com σελιδες,φορτωνουν πιο γρηγορα απο τον FF11 με ενεργοποιημενο το πρωτοκολο SPDY,σχεδον οσο γρηγορα τις φορτωνει και ο chrome,

Eπισης,κατι μεγαλες σελιδες που ανοιγα και κολαγανε τον FF11/FF12 για μερικα δευτερολεπτα μεχρι να φορτωσουν,

τωρα φορτωνουν ενω παραλληλα μπορεις πλεον να σερφαρεις σε καποια αλλη σελιδα.

Ομοιως και οταν εκλεινα καμια 50αρια και πανω tabs,ο FF κολαγε για αρκετα δευτερολεπτα μεχρι να αδειασει η μνημη.

Πλεον αυτο δεν υφισταται πλεον,κλεινω και 100 tabs και ο FF δεν κολαει καθολου,σερφαρω αμεσως.

Γενικα η διαφορα στην αποκριση ειναι κατι παραπανω απο αισθητη σε συγκριση με τις προηγουμενες εκδοσεις.

Και μιλαμε για Nightly,την πειραματικη εκδοση.Η σταθερη εκδοση που θα βγει σε 4 μηνες θα ειναι ακομη πιο βελτιωμενη.

Λογικα θα δουμε τοτε και τεραστια βελτιωση στην ταχυτητηα της javascript αν ολα πανε καλα με την νεα javascript engine του Firefox.

Υπομονη.

Υπάρχει build in ρυθμιση για να με ρωτάει αυτόματα για page translation όπως ο chrome?... αν όχι με ποιό addon γίνεται?

για ψαξε εδω:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/language-support/

δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω.. κάθε φορά που με ρωτάει ο chrome αν θέλω μετάφραση, θέλω να σπάσω τον υπολογιστή

ειναι το πρωτο πραμα που κανω disable στον chrome.

εγω θελω να σπασω τον υπολογιστη,οποτε πρεπει να αλλαξω την γλωσσα του spell checker αφου ο chrome δεν υποστηριζει πανω απο δυο γλωσσες ταυτοχρονα.

Καλησπέρα παιδιά.

Εδώ και μερικές ημέρες έχω πρόβλημα με τον Flash Player στον FireFox.

Ενώ οταν απενεργοποιώ το plugin έχω ήχο στα βιντεάκια του youtube, με το που το ενεργοποιήσω, δεν ακούγεται τίποτα.

Αφαίρεσα FF και FP, τα πέρασα απο την αρχή, τίποτα.

Σήμερα τα έβγαλα πάλι, έβαλα τον καινούργιο FF (10.1), έβαλα FP και όλα εντάξει.

Περνάω το προφίλ μου μέσω MozBackup και μετά πάλι δεν είχα ήχο.

Δοκίμασα τη αντίστοιχη διαδικασία σε portable έκδοση του FF και είχα ήχο κανονικά.

Μπορεί να μου πεί κάποιος τι γίνεται? Δεν βλέπω να επιβιώνουν πληκτρολόγιο και ποντίκι για πολύ ακόμα..

μπες στην καρτελα plugins που υπαρχει στον addon-manager του firefox,και ενεργοποιησε ΜΟΝΟ τα παρακατω plugins:

flash

java

silverlight

shockwave

και δες αν λυθηκε το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...