rozali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 λυθηκε! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πιστευω πως μετα και απο αυτο, η προσπαθεια της mozilla να κανιε τον ff σαν τα μουτρα του chrome, ολοκηρωθηκε http://www.engadget.com/2012/01/28/mozilla-to-overhaul-firefoxs-default-home-and-tab-pages/ Το οτι τρεχει να προφτασει τον chrome, αντι να προσφερει κατι νεο ειναι προφανες εδω και πολλες εκδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μολις ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/10.0/win32-EUballot/el/ I EUballot τι διαφερει απο την αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η eu ballot "edition" δεν εχει καμια διαφορα απο την κανονικη, απλα ειναι direct link για αυτον το διαλογο των windows 10 τελικη, 1-2 μερες νωριτερα στον ftp οπως παντα ftp://63.245.208.138/pub/mozilla.org/firefox/releases/10.0/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 μου βγαζει παλι το εξης μηνυμα δε διορθωσαν τη μνημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 firefox 10 final.είναι έτυμος για κατέβασμα. http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/ Το έβαλα μόνο για να το δείτε είναι Ολλανδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με τον mozilla, συγκεκριμένα όποτε μπαίνω σε σελίδες(σε οποιαδήποτε) ο κέρσορας τρεμοπαίζει ή αναβοσβήνει. Με chrome δεν έχω κανένα πρόβλημα, με i.e το ίδιο και γενικά δεν παρουσιάζεται κάτι παρόμοιο στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με τον mozilla, συγκεκριμένα όποτε μπαίνω σε σελίδες(σε οποιαδήποτε) ο κέρσορας τρεμοπαίζει ή αναβοσβήνει. Με chrome δεν έχω κανένα πρόβλημα, με i.e το ίδιο και γενικά δεν παρουσιάζεται κάτι παρόμοιο στα windows. Χμμμ, δοκίμασε να πατήσεις F7. Αν δεν φτιάξει, άρχισε να απενεργοποιείς τα τυχόν πρόσθετα μέχρι να βρεις ποιό φταίει. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό ήταν σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δε διορθωσαν τη μνημη ΛΟΛ, με απλή αριθμητική 250mb @firefox ισούται με 10 x 25mb @chrome. Για ανοιξε τα ιδια tabs στον chrome και μέτρα τη μνήμη. Μαγικό; Θαύμα; Οφθαλμαπάτη; Μπα, απλό pebkac... Τωρα, πήγαινε και ρύθμισε το AVG να μη βγάζει ηλίθια μηνύματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ο Chrome που κολλάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σωστά, έπρεπε να γράψω οτι ο firefox έχει πρόβλημα με την μνήμη γιατί ο μουσακάς που έφαγα χθες ήταν άνοστος. Fixed? Δυστυχώς έχω μάθει να συγκρίνω όμοια ή ομοειδή πράγματα, λάθος μου, θα το διορθώσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Κι έκανες τρεις μέρες να τη σκεφτείς αυτήν την ατάκα? Η ετοιμολογία δεν πρέπει να'ναι το δυνατό σου σημείο Κοιτάζω το ποστ του umaga που έκανες quote και δε βλέπω να λέει κάτι για chrome, γι αυτό και η απορία μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το δυστυχημα με την Mozilla και τον Firefox ειναι οτι ενω πλεον ο browser εχει φτασει σε ενα εξαιρετικο ποιοτικο επιπεδο,με πολλα προβληματα να εχουν εξαλειφθει και πολλες νεες λειτουργιες να εχουν προστεθει και πολλες τεχνικες αδυναμιες να εχουν βελτιωθει,συνεχιζει να μαστιζεται απο τους ιδιους,πλεον,μυθους: 1.Ξεκιναει αργα 2.Τρωει πολλη μνημη 3.Ειναι αργος στο φορτωμα σελιδων 4.Τα addons γινονται ασυμβατα με καθε νεα εκδοση. 5.Δεν διαθετει sync και auto-updates. @umaga Mπορεις να μας πεις τι ακριβως ετρεχες με τον FF οταν σου βγαλε το μηνυμα οτι τρωει πολυ μνημη; Τι addons,plugins,ποσα και τι tabs? Eπισης πες μας ποση μνημη απαιτεις απο τον browser να καταναλωνει οταν τρεχει ενα session και profile οπως στην παραπανω περιπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αμάν, γύρισε το βαρύ πυροβολικό! Τρέπομαι σε άτακτη υποχώρηση lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα