jim_p Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Για οποιον εχει ff σε λινουξ και δεν του αρεσουν οι καμπυλες, το gradient κλπ στις καρτελες κλπ οπως εγω, εχω να πω: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! βρηκα αυτο για το userChrome.css και εκανα τον ff ανθρωπινο! http://userstyles.org/styles/53441/make-firefox-on-linux-look-like-firefox-on-windows Voila! Το παλιο χαλι ειναι στο ποστ 609 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.στον firefox στα καλα καθουμενα μου κλεινει οταν ακουμπαω σε καποιο thread καποιου forum συνηθως.. δεν γινετε πολυ συχνα.. εχει κανεισ καποια ιδεα.. ? και επισης ο επεξεργαστης δουλεuει 100% πολυ συχνά με απλές εφαρμογες οπως msn/firefox/media player. εχω windows 7 32bit ultimate/4gb ram(2x2 αλλα βλεπει μονο τα 3 gb :s, αν εχετε καποια ιδεα κι εδω μου λετε. ty ;p), cpu intel pentium 4 3ghz dual core, asus hd 4850. ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Για να δει και τα 4GB που εχεις θελεις οπωσδήποτε 64αρι λειτουργικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει αντίστοιχο πρόσθετο για τον Firefox σαν τον Έλεγχο Google Mail, δηλαδή όταν μπαίνω σε διάφορους λογαριασμούς e-mail να μου εμφανίζει τον αριθμό των εισερχομένων μηνυμάτων και να με ειδοποιεί για νέα; Δοκίμασα το E-Mail Notifier αλλά απαιτεί την εισαγωγή και αποθήκευση των στοιχείων των λογαριασμών σε cookies και δεν με βολεύει, γιατί έχω ορίσει, για λόγους ασφάλειας, όταν κλείνω την αλεπού αυτά να διαγράφονται και πριν απενεργοποιήσω το PC τα καθαρίζω και με το CCleaner. Οπότε θα πρέπει εκ νέου να τα εισάγω κάθε φόρα που ανοίγω το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 1) Το gmail manager γιατι δεν δέχεται τον κωδικό μου στο gmail? 2) Radio Player?.. θέλω να βάλω δικούς μου σταθμούς (mrl) 3) url shortener add on? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 1) Το gmail manager γιατι δεν δέχεται τον κωδικό μου στο gmail? τι εννοείς; εμένα δουλεύει άψογα, σε πέντε λογαριασμούς gmail και yahoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 τι εννοείς; εμένα δουλεύει άψογα, σε πέντε λογαριασμούς gmail και yahoo Συνδεση Gmail Manager: Του βαζω το gmail και τον κωδικό μου και δεν δέχεται τον κωδικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 γράψε λάθος, έχω αλλάξει σε άλλο αντ-ον (webmail notifier) και το ξέχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanyu9891 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αλοχα ;-) εδω και καναδυο ημερες ο firefox μου εμφανιζει ορισμενες βασικες(για εμενα) σελιδες περιεργα. συγκεκριμενα, Yahoo mail και Facebook φορτωνουν με μπλα-μπλα αλλα χωρις πολλες εικονες, πλαισια και προγραμματιστικα-διεπαφικα κολπακια.ενω, το live24...καπουτ!δεν εμφανιζεται καν το πλαισιο αναπαραγωγης(παρολαυτα το "player" των σταθμων του κρατικου μια χαρα!). καταλαβαινει κανεις γουατς χαπενινγκ???(συγνωμη για τις(πολλες + μεγαλες?) εικονες.δεκτες συμβουλές για αποτελεσματικοτερο ποστινγκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μήπως το mcAfee που βλέπω στον πάτο έχει πιάσει και έχει απενεγοποιήσει όλα τα scripts των σελίδων; Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanyu9891 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μήπως το mcAfee που βλέπω στον πάτο έχει πιάσει και έχει απενεγοποιήσει όλα τα scripts των σελίδων; Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις δεν νομιζω φιλε μου γτ το εγκατεστησα αφου το προβλεμ με τον περιηγητη εκανε την εμφανιση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rozali Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εχω βαλει και δευτερη εγκατασταση των windows και θελω να μεταφερω τους σελιδοσεικτες μου (firefox) απο win7 64bit σε win7 32 bit.ειναι σε διαφορετικα partitions εγκατεστημενα τα λειτουργικα. δεν ξερω τι να με ταφερω για να μην τους ξαναβαζω 1-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Θες μόνο τους σελιδοδείκτες ή γενικά και το Profile Σου; Αν θες μόνο τους σελιδοδείκτες πας bookmarks-> show all bookmarks -> import and backup -> export bookmarks Μετά πας στο 2ο λειτουργικό ανοίγεις ff και στο τελευταίο βήμα αντί για export κάνεις import Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Θα πας στο firefox που έχεις τις σελίδες σου και θα πατήσεις: Firefox (πάνω-πάνω αριστερά) -> Σελιδοδείκτες (κλικ εκεί, όχι στο μενού που βγαίνει) -> στο παράθυρο που βγαίνει πατάς "εισαγωγή και αντίγραφο" και εκεί "εξαγωγή σελιδοδεικτών σε html". Αποθηκεύεις το αρχείο. Στο "νέο" firefox κάνεις τα ίδια, μόνο που πάς στο "εισαγωγή σελιδοδεικτών από html" και επιλέγεις το αρχείο που έσωσες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μπορώ κάπως να εισάγω συγκεκριμένα bookmarks από το json file του firefox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα