Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 κάνε μια επανεγκατάσταση, σε 'μένα δουλεύει κανόνικα αλλά γενικά αυτό το @@ ευθύνεται για το 80% των προβλημάτων πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frangisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Όταν λες επανεγκατάσταση να μην κάνω αναβάθμιση (που μου προτείνει) αλλά να πετάξω τελείως τον παλιό και να το ξαναβάλω από το μηδέν; (γιατί αναβάθμιση έκανα αλλά έχω πάλι πρόβλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ναι κάνε, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά καμιά φορά παθαίνουν κολούμπρα αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Firefox μαλλον τελος για εμενα. Για ποιον? Για εναν απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες και χρηστες του!!!! Αλλά ε δεν παει αλλο. Απο την εκδοση 3.51κατι και μετα, απο την εκδοση 4 βασικα αρχισαν τα προβληματα και ακομα παραμενουν αλυτα(βελτιωμενα μεν αλλά οχι λυμενα). Το γνωστο αυτο με την μνημη, ακομα μου τρωει πολλη μνημη πολυ παραπανω απο την εκδοση 3.50x. Επισης "λαγκαρει" πολυ συχνα για 1-2 δευτερολεπτα μόνο βεβαια, αλλά ειναι σπαστικο και αμα τον αφησεις για 1-2-3 ωρες ανοικτο ειναι βασανιστηριο το browsing και θελει επανεκκινηση για να λειτουργησει καλα. Ασε που κολλαει αρκετα συχνα δειχνοντας >80% CPU activity χωρις λογο και ή περιμενεις 2-3 λεπτα να κανει ο,τι κανει, ειτε CTRL+ALT+DEL και κλεισιμο. Ε δεν ειναι δουλεια πλεον αυτη.... Που να παω Opera ή Chrome? Η μεταβαση με ολα τα bookmarks, κλπ που γινεται πιο ευκολα? Κανενα προγραμμα για να κανει ακριβως αυτο? Την μεταβαση με τα bookmarks, τις ρυθμισεις αν γινεται, και ειδικα προσθετα κλπ απο Firefox σε Opera ή Chrome? Αντιο Firefox πραγματικα λυπαμαι αλλά οι σχεδιαστες σου σε εχουν καταστρεψει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Για εναν απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες και χρηστες του!!!! ώστε εσύ ήσουν αυτός; πέρα απ' την πλάκα μήπως έμεινες στον 7.0; γιατί όλα αυτά που περιγράφεις δεν υπάρχουν πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Firefox μαλλον τελος για εμενα. Για ποιον? Για εναν απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες και χρηστες του!!!! Αλλά ε δεν παει αλλο. Απο την εκδοση 3.51κατι και μετα, απο την εκδοση 4 βασικα αρχισαν τα προβληματα και ακομα παραμενουν αλυτα(βελτιωμενα μεν αλλά οχι λυμενα). Το γνωστο αυτο με την μνημη, ακομα μου τρωει πολλη μνημη πολυ παραπανω απο την εκδοση 3.50x. Επισης "λαγκαρει" πολυ συχνα για 1-2 δευτερολεπτα μόνο βεβαια, αλλά ειναι σπαστικο και αμα τον αφησεις για 1-2-3 ωρες ανοικτο ειναι βασανιστηριο το browsing και θελει επανεκκινηση για να λειτουργησει καλα. Ασε που κολλαει αρκετα συχνα δειχνοντας >80% CPU activity χωρις λογο και ή περιμενεις 2-3 λεπτα να κανει ο,τι κανει, ειτε CTRL+ALT+DEL και κλεισιμο. Ε δεν ειναι δουλεια πλεον αυτη.... ναι για βαλε τον 9,γιατι αυτα που περιγραφεις δεν γινονται. επισης δοκιμασε ενα καθαρο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ναι για βαλε τον 9,γιατι αυτα που περιγραφεις δεν γινονται. επισης δοκιμασε ενα καθαρο προφιλ. Τι βαλε το 9 ρε? τοσο ασχετος λες να ειμαι και να νομιζω οτι εχω τον 9 και να εχω το 7? Το 9.01 εχω κανονικοτατα. Ο 8 ηταν χειροτερος, ο 9 παρουσιασε βελτιωση αλλα μικρη. Τα ιδια και με καθαρο προφιλ. μολις ανοιξω κανα 9+ tabs μαζι και μετα, ακομα και αν τα κλεισω αρχιζουν σιγα σιγα ολα τα προαναφερθεντα προβληματα. Σιγα σιγα μεν, αλλά αρχιζουν. ειδικα οταν ψαχνω με το google. πολυ συχνα απο εκει αρχιζουν τα κολληματα. βρε λες η google να εχει βαλει το χερακι της και να μ@μ@αει τον Firefox με καποιον τροπο? δεν παιζει λογικα αλλά ποτέ δεν ξερεις. ισως φταιει κανα προσθετο ή συνδιασμος προσθετων. ειτε ετσι ειτε αλλιως παντως ο Firefox πλεον ειναι εκνευριστικος στο browsing μετα απο λιγη ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Περα απο το προβλημα μου που -συνεχιζει- να υπαρχει μηπως εχουμε καποια εκδοση key scrambler που να λειτουργει με την τελευταια εκδοση του Firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τι βαλε το 9 ρε? τοσο ασχετος λες να ειμαι και να νομιζω οτι εχω τον 9 και να εχω το 7? Το 9.01 εχω κανονικοτατα. Ο 8 ηταν χειροτερος, ο 9 παρουσιασε βελτιωση αλλα μικρη. Τα ιδια και με καθαρο προφιλ. μολις ανοιξω κανα 9+ tabs μαζι και μετα, ακομα και αν τα κλεισω αρχιζουν σιγα σιγα ολα τα προαναφερθεντα προβληματα. Σιγα σιγα μεν, αλλά αρχιζουν. ειδικα οταν ψαχνω με το google. πολυ συχνα απο εκει αρχιζουν τα κολληματα. βρε λες η google να εχει βαλει το χερακι της και να μ@μ@αει τον Firefox με καποιον τροπο? δεν παιζει λογικα αλλά ποτέ δεν ξερεις. ισως φταιει κανα προσθετο ή συνδιασμος προσθετων. ειτε ετσι ειτε αλλιως παντως ο Firefox πλεον ειναι εκνευριστικος στο browsing μετα απο λιγη ωρα. κανενα προβλημα με τον Firefox εδω.To προβλημα με το lag-αρισμα υπηρχε μεχρι την εκδοση 7,μετα αρχισε να μειωνεται και με τον 9 ειναι σχεδον ανυρπακτο. Για βαλε τον Nightly 12 να δεις μηπως βελτιωθει η κατασταση σου: http://nightly.mozilla.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Που να παω Opera ή Chrome? Η μεταβαση με ολα τα bookmarks, κλπ που γινεται πιο ευκολα? Κανενα προγραμμα για να κανει ακριβως αυτο? Την μεταβαση με τα bookmarks, τις ρυθμισεις αν γινεται, και ειδικα προσθετα κλπ απο Firefox σε Opera ή Chrome? Τα κάνεις export απ'το FF ως html αρχείο και μετά τα κάνεις εισαγωγή σε όποιον θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Mozilla Firefox Extended Support Release http://blog.mozilla.com/blog/2012/01/10/delivering-a-mozilla-firefox-extended-support-release/ Τα σχολια δικα σας... (επειδη δεν ειμαι καλος στο να γραφω προλογους κλπ, αφηνοντας το φανατισμο μου απεξω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εχω ενα τοσο δα προβλημα με το adblock. Εχω την κλασσικη λιστα του fanboy και την antisocial. Σε μια συγκεκριμενη σελιδα, που δεν μπορει να αναφερθει εδω γιατι ειναι αντιθετη με τους κανονες του φορουμ, εδω και 1 εβδομαδα εχω χασει την αριθμηση που σε παει στην 2η/3η/4η/Νη σελιδα των αποτελεσματων μιας αναζητησης. Ετσι μενω κολλημενος στην 1η σελιδα! Βγαζοντας τη λιστα του fanboy και βαζοντας την easylist εχω αριθμηση κανονικα, αλλα σε αλλες διαφημησεις αφηνει ενα περιγραμμα (σε ορισμενες λεει απο κατω πχ "ad by google"), παρολο που τις κοβει κανονικα. Οποτε εχω 2 λυσεις. Η βρισκω μια σοβαρη λιστα ή υπομενω το χαλι αυτο. Για πειτε καμια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θέλεις εσύ σε κάθε συγκεκριμένη σελίδα κράτα την καλύτερη λίστα και πάνε «άνοιγμα φιλτραρισμένων στοιχείων» και ξεκίνα να κάνεις δοκιμές για να βρεις ποιο στοιχείο μπλοκάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει και η λύση whitelist μόνο για τη συγκεκριμένη σελίδα: Κλικ στο εικονίδιο ABP-->Disable on this page only. και καθάρισες. Για το περίγραμμα στις διαφημίσεις: Κλικ στο εικονίδιο ABP --> Options --> Hide placeholders of blocked elements. Γενικά το ABP + κάποια ετοιμη λίστα δεν είναι πανάκεια, χρειάζεται παραμετροποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός, γι'αυτο όταν τελειώσεις έχει backup/restore για να κρατήσεις τη λίστα όπως την έφερες στα μέτρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εγω εχω το εξης προβλημα ξαφνικα χωρις να μου εχει ξανασυμβει ποτε..Ξαφνικα εκει που περιηγουμαι σε σελιδες ξαφνικα κολλαει ο mozilla και πρεπει να κανω τελος διεργασιας απο την διαχειριση εργασιων.Γιατι το κανει αυτο? Τι μπορει να φταιει? εχω την εκδοση 9.0.1 Το κανει πιο πολυ οταν υπαρχουν βιντεακια οποτε μαλλον κατι με το flash player συμβαινει ετσι? (ειναι ενημερωμενος στην τελευταια εκδοση ο flash player) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα