Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικά βλέπω πολλές φορές αυτό το μύνημα ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΤΕ Ο BROWSER ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ IFRAMES

Πως μπορώ να το διορθώσω? :blink:

Για δώσε ένα παράδειγμα site που σου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά βλέπω πολλές φορές αυτό το μύνημα ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΤΕ Ο BROWSER ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ IFRAMES

Πως μπορώ να το διορθώσω? :blink:

Φαντάζομαι πως δεν έχεις το noscript addon ή το έχεις απενεργοποιήσει έστω για δοκιμή. Αρχικά λοιπόν δοκίμασε "about:config" και κάνε το

browser.frames.enabled --> true

Για δώσε ένα παράδειγμα site που σου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα!

Σε μερικές ιστοσελίδες που δείχνουν συνδέσμους από το youtube κυρίως... Βασικά για να πω την αλήθεια δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόβλημα...

Όταν πάω να δώ κάποιο βίντεο στο youtube κολλάει όλος ο broswer .

Και πρέπει να τον κάνω restart για να κάνω κάτι .

Και δεν μπορώ να το δώ , αλλά όταν πατάω Ctr+alt+del και task manager και πατάω να κλείσει ο firexox , πατάω άκυρο και μένει εδώ : http://imageshack.us/photo/my-images/196/86059647.png/ και παίζει μια χαρά έτσι .

Καποιά ιδεά τι παίζει να φταίει;

Κάποια ιδέα ρε παιδιά ;

Είναι αρκετά επείγον . Δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα με Java ..

Εχω δοκιμασει πολλα και τιποτα δεν το φτιαχνει...

εκανες update στις τελευταιες εκδοσεις τους το flash plugin,τον gpu driver της καρτας γραφικων σου και ξεκινησες τον Firefox με καθαρο προφιλ;

επισης απενεργοποιησες το hardware acceleration στο flash plugin και στον Firefox? δοκιμασες το αντιστοφο να τον ενεργοποιησεις και στα δυο;

Αν δεν εχεις δυνατο συστημα,δοκιμασες να μειωσεις τα εξτρα desktop εφε των Windows και τα εξτρα εφε γραφικων της καρτας γραφικων σου;

τελος σε αυτη την σελιδα:

http://www.youtube.com/html5

τι σου βγαζει οτι εισαι; Joined η οχι;

εκανες update στις τελευταιες εκδοσεις τους το flash plugin,τον gpu driver της καρτας γραφικων σου και ξεκινησες τον Firefox με καθαρο προφιλ;

επισης απενεργοποιησες το hardware acceleration στο flash plugin και στον Firefox? δοκιμασες το αντιστοφο να τον ενεργοποιησεις και στα δυο;

Αν δεν εχεις δυνατο συστημα,δοκιμασες να μειωσεις τα εξτρα desktop εφε των Windows και τα εξτρα εφε γραφικων της καρτας γραφικων σου;

τελος σε αυτη την σελιδα:

http://www.youtube.com/html5

τι σου βγαζει οτι εισαι; Joined η οχι;

Εγώ δεν έχω αυτό : h.264

Joined ..

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε στη δοκιμή του HTML5.

Εμένα το πρόβλημα λύθηκε .

@ikaruga24 ξανακατέβασε τον firefox και βάλτον . Και θα είσαι μια χαρά . Ελπίζω .

Εγώ αυτό έκανα ..

ε τοτε δεν τρεχουν τα βιντεο στο youtube με flash αλλα με html5.και αν δεν εχεις καλο συστημα θα ζοριστει.

επομενως αν δεις οτι σερνεται το youtube,βγες απο την Html5 trial ωστε να παιζεις τα βιντεο με το flash.

Φαντάζομαι πως δεν έχεις το noscript addon ή το έχεις απενεργοποιήσει έστω για δοκιμή. Αρχικά λοιπόν δοκίμασε "about:config" και κάνε το

browser.frames.enabled --> true

Έκανα όλα αυτά που είπες και βρήκα στο browser.frames.enabled ότι η τιμή ήταν εξαρχής true! Άρα το πρόβλημα υπάρχει αλλού...

Εκανα λοιπον ενα ξαναπερασμα τον firefox και δουλευει και παλι κανονικα! ΟΛΕ.

Edit: Σκατα, επαιξε 3-4 βιντεο κανονικα και τωρα παλι γυρισαμε στα ιδια. What the fuck is its problem?

ε τοτε δεν τρεχουν τα βιντεο στο youtube με flash αλλα με html5.και αν δεν εχεις καλο συστημα θα ζοριστει.

επομενως αν δεις οτι σερνεται το youtube,βγες απο την Html5 trial ωστε να παιζεις τα βιντεο με το flash.

Εμενα κολλανε ειτε με html ειτε με flash. Περιπου 5 δευτερολεπτα μετα το περας του βιντεο.

Joined ..

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε στη δοκιμή του HTML5.

Εμένα το πρόβλημα λύθηκε .

@ikaruga24 ξανακατέβασε τον firefox και βάλτον . Και θα είσαι μια χαρά . Ελπίζω .

Εγώ αυτό έκανα ..

Σε λυθυκε το προβλημα απλα με νεο περασμα ή καθαρισες και τα παντα απο τον προηγουμενο firefox?

Παιδια στο δικο μου σαν να βρηκα τη λυση. Απεγκατεστησα οτιδηποτε ειχα απο java στο PC και εγκατεστησα παλι αυτο που ειχε προτεινομενο απο τη σελιδα της java γιατι διαβασα οτι κατι παιζει με τη microsoft και το τελευταιο update τους για την υποστηριξη των winXP. Προς το παρον βλεπω τα παντα κανονικα οπως και πριν. Ειδωμεν στην πορεια.

Φ@τσες μπλε...τα ιδια και παλι μετα απο 2-3 βιντεο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...