Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια 500αρια pixels πιο κατω απο το ποστ μου :P λεει σε ενα σημειο

Πλήρες μέγεθος forum: On · Off

Αν πατησεις το on, το css του φορουμ απλωνει την διαταξη της σελιδας για να αφησει μικροτερα κενα αριστερα και δεξια.

Δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο...

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βλεπω πουθενα κατι τετοιο...

στο

"Εμφάνιση και Γλώσσα

Εμφάνιση: Πλήρες μέγεθος forum: On · Off"

είναι θείο Γιάννη

Δημοσ.

Ισως δεν το διατυπωσα σωστα...Δεν το κανει μονο στο εδω forum αλλα και σε αλλες σελιδες..Με ie δεν εχω προβλημα

ποιον ιε εχεις; εμενα ο ιε9 το δειχνει το myphone μαζεμενο οπως στην εικονα που εβαλες.

Δημοσ.

Παλι καλα να λετε :P

Εμενα η opera (και η κανονικη και η next) μου δειχνει 1-2 site στην mobile εκδοση τους, πχ του mail του yahoo!

Δημοσ.

Τον...9 εχω κι εγω αλλα που το δειχνει κανονικα.

μηπως δεν στο δειχνει κανονικα;

για καθαρισε cache,history και cookies και ξαναδοκιμασε.

εμενα παντως και στον chrome ετσι τον δειχνει.

Δημοσ.

μηπως δεν στο δειχνει κανονικα;

για καθαρισε cache,history και cookies και ξαναδοκιμασε.

εμενα παντως και στον chrome ετσι τον δειχνει.

Τωρα προσεξα οτι ο ie μου το δειχνει πληρες γιατι εχω zoom 150%....Στον firefox ομως δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.

Δημοσ.

Τωρα προσεξα οτι ο ie μου το δειχνει πληρες γιατι εχω zoom 150%....Στον firefox ομως δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.

πάτα ctrl και το σύμβολο +

ή

ctrl και κάνε την ροδέλα πάνω

Δημοσ.

πάτα ctrl και το σύμβολο +

ή

ctrl και κάνε την ροδέλα πάνω

Θα τρελαθω....

Αυτο μεγαλωνει την γραμματοσειρα και δεν "φαρδαινει" την καλυψη της οθονης.Τωρα γραφω απο το σπιτι (εγραφα απο τη δουλεια πριν) και εχω mozila 8.0.1 .

Μια χαρα ειναι η εμφανιση.Να τολμησω αναβαθμιση σε 9 ή οχι ?

Δημοσ.

George! δοκιμασε να τρεξεις τον Firefox με ενα καθαρο Profile.

Πληροφοριες για το πως να διαχειριστεις τα profiles εδω:

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing-profiles

Επισης αναβαθμισε ολα τα βασικα plugins του Firefox και φροντισε να τρεχουν μονο αυτα,μεσα απο την Addons καρτελα του.

τα βασικα plugins ειναι flash,shockwave,java και silverlight.τα κατεβαζεις απο εδω:

http://www.filehippo.com/

Τώρα είδα την απάντησή σου και σ' ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω.

Απλά να ενημερώσω ότι χθες και ενώ κουβέντιαζα στο facebook(είχα και άλλες 2-3 καρτέλες ανοιχτές) μου κόλλησε ο firefox και κάποια στιγμή αφού δεν μπορούσα να τον κλείσω με τίποτα, μου πέταξε ένα μήνυμα που έλεγε "ανεπαρκής μνήμη συστήματος"! Τότε ξαφνικά μου έριξε πολύ χαμηλά την ανάλυση της οθόνης και εν τέλη του έκανα reset.

Να ξαναπώ ότι έχω ssd δίσκο και έχω εφαρμόσει τις βέλτιστες ρυθμίσεις που προτείνονται εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/

και ότι ο υπολογιστής μου έχει 4gb ram και είναι αυτός της υπογραφής μου.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα τρελαθω....

Αυτο μεγαλωνει την γραμματοσειρα και δεν "φαρδαινει" την καλυψη της οθονης.Τωρα γραφω απο το σπιτι (εγραφα απο τη δουλεια πριν) και εχω mozila 8.0.1 .

Μια χαρα ειναι η εμφανιση.Να τολμησω αναβαθμιση σε 9 ή οχι ?

Εκανα αναβαθμιση και στι σπιτι σε 9 χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Απο την έκδοση 8 με έκανε να αφήσω ξανά τον chrome. Στον αδύναμο pc μου ανταποκρίνεται καλύτερα γενικότερα. Ο chrome έχει λίγο γρηγορότερη εμφάνιση σελίδων, αλλά πλέον βολεύτηκα με τον firefox, και τώρα με την έκδοση 9 ακόμα καλύτερα.

Δε περίμενα να γυρίσω σε ff πάντως, θα δείξει με τον opera 12 τι θα γίνει.

Δημοσ.

πλάκα-πλάκα ο 9 γκαζώνει

οντως.

νομιζα οτι δεν θα ειχε καλυτερη αποκριση απο τον 8,αλλα διαψευτηκα.

επισης μου κανε εντυπωση ποσο γρηγορα δουλευουν τωρα τα userscripts.Πχ χρησιμοποιω 4 userscripts για τα hyperlinks,τα οποια μεχρι τον 8, κανανε γυρω στα 2 λεπτα

για να επεξεργαστουν τις τεραστιες σελιδες (1000+ ποστς)του AICN.Πλεον το κανουν μεσα σε 5 δευτερολεπτα.δεν ξερω αν αυτο οφειλεται μονο στο ΙΤ η και σε κατι αλλο,αλλα ειναι αρκετα εντυπωσιακο.

Το καλο ειναι οτι σε 3 μηνες λογικα που θα βγει η 12,θα μπουν και τα bug fixes απο το Snappy Project οποτε θα ειναι πολυ γρηγοροτερος στην αποκριση απο οτι ειναι τωρα.

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι απο την 11 και μετα,θα αλλαξουν τελειως το interface του Firefox και θα το κανουν τελειως απλοικο.

ηδη μερικοι theme/userstyle developers εχουν απογοητευθει με αυτες τις ατελειωτες αλλαγες του Firefox και εχουν αποσυρθει απο τα projects τους. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...