Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1)options->privacy->tracking->tell web sites i do not want to be tracked. (να λειτουργει αραγε?ειναι κυριως για να σου εμφανιζει διαφημισεις σχετικες με το search sou)

[...]

Απ ό,τι θυμάμαι εξαρτάται απ την καλή θέληση του site που επισκέπτεσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εμενα η συμβουλη μου ειναι να ξεκινισετε Google Chrome το ποιο χρηγορο και εμπιστο :)

το "εμπιστο" μου αρεσε. :rolleyes:

επισης ο firefox ειναι εξισου γρηγορος με τον chrome.

Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που κάνω browsing και μεταβαίνω σε έναν ιστότοπο (π.χ. από insomnia.gr -> insomnia.gr/index) κολλάει ο browser για κάποια δεύτερόλεπτα περίπου 15-20 στο "γίνεται σύνδεση" και μετά την εμφανίζει. Εκτός αυτού έχει τύχει να παίζει τραγούδι στο youtube και ενώ μεταβαίνω σε κάποιον ιστότοπο κολλάνε και τα 2 αλλά για περισσότερο χρονικό διάστημα. Αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει πριν 3 μέρες αλλά δεν έδωσα σημασία (πριν όλα δούλευαν ρολόι) , τώρα έχει γίνει κουραστικό, έτσι σκέφτηκα να κλείσω το ιστορικό έκανα και έναν καθαρισμό με ccleaner αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν έχω τίποτα πάνω στον firefox πέραν αυτόν που χρειάζεται , δηλαδή flash, media player plugin , java και κάτι nvidia 3d. Σίγουρα δεν φταίει ο υπολογιστής διότι τα υπόλοιπα προγράμματα συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά και δεν είναι υπερφορτωμένος από application (σε φάση να τρέχει μόνο media player - firefox - skype - explorer -antivirus και ότι driver χρειάζεται). Έχει μήπως κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει. Μήπως να κάνω ένα reinstall; Και αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο μπορεί κάποιος να μου πει πια αρχεία-αρχείο να κρατήσω-σώσω το οποίο περιέχει του κωδικούς αυτόματης συμπλήρωσης φορμών; Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία η οποία μπορεί να βοηθήσει στην διαλεύκανση του προβλήματος ευχαρίστως να την παραχωρήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μου δώσει τα φώτα του.

Καλησπέρα. Το δοκίμασα αυτό που είπες και την ώρα που πήγα να το κάνω απεγκατάσταση βρήκα και ένα πρόγραμμα "pando media booster" το οποίο πρέπει να μπήκε σφήνα μέσω κάποιου άλλου προγράμματος, με λίγο google help βρήκα ότι λογικά μου το έβαλε το "league of legends" το διέγραψα ξανά έβαλα το flash plugin και όλα πάνε μία χαρά μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια, να 'σαι καλά.

Γεια σας, είμαι ο Κώστας.

Έχω έναν Pentium 4 στα 2,4 με 1,5g μνήμη και 128 κάρτα γραφικών Win xp pro sp 3 με την τελευταία του FireFox (8.0.1) + Adobe Flash Player (11.1.102.55).

Το πρόβλημα μου είναι πως όταν βλέπω ένα video στο youtube ή όταν παίζω ένα παιχνίδι στο facebook πχ δεν έχω την ποιότητα που είχα παλιότερα, δλδ το video παίζει καρέ καρέ σαν να κολλάει λίγο, Ακόμα και τα γραφικά από τα διαφημιστικά banner δεν εμφανίζονται καλά. Η ταχύτητα μου είναι 2άρα και σε ένα άλλο pc που έχω παίζει κανονικά.

Κάθε βοήθεια δεκτή.......Ευχαριστώ!

γεια σας παιδια

δεν ξερω τι @!#$@$#@! εγινε και μπηκε μια toolbar εν ονοματι babylon.ναι μεν την εχω απενεργοποιησει απο παντου (προγραμματα κ δυνατοτητες,ετρεξα και nod) αλλα αυτη δεν λεει να φυγει και ειναι στοv firefox μου..τι να κανω?αντομετωπιζει κανενας αλλος παροιμοιο προβλημα?

Από πίνακα ελέγχου έκανες απεγκατάσταση;

Στον firefox από tools -> add ons έχει εκεί τίποτα να το κάνεις uninstall?

Από πίνακα ελέγχου έκανες απεγκατάσταση;

Στον firefox από tools -> add ons έχει εκεί τίποτα να το κάνεις uninstall?

ναι τα εχω κοιταξει και τα δυο....

Τότε πήγαινε about:config κάνε search με τις λέξεις toolbar και babylon να δεις τι θα βγάλει

edit: Ψάξε αν έχεις ένα τέτοιο φάκελο C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\extensions\[email protected]

Τότε πήγαινε about:config κάνε search με τις λέξεις toolbar και babylon να δεις τι θα βγάλει

edit: Ψάξε αν έχεις ένα τέτοιο φάκελο C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\extensions\[email protected]

για το πρωτο ναι κατι βγαζει αλλα παταω δεξι κλικ και δεν εχει επιλογη για διαγραφη....πως τα διαγραφω?

για το δευτερο οχι εψαξα στους φακελους και δεν βρηκα κατι...

Θα σβήσεις το περιεχόμενο της τιμής. Δώσε ένα screenshot όμως πρώτα πριν κάνεις ότι κάνεις και πάρε ένα back up το προφίλ σου

Θα σβήσεις το περιεχόμενο της τιμής. Δώσε ένα screenshot όμως πρώτα πριν κάνεις ότι κάνεις και πάρε ένα back up το προφίλ σου

ανεβασα την εικονα...

post-128182-0-52137500-1324060897_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...