Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το Greek Spellchecking dictionary. Για ορθογραφικό έλεγχο σε περίπτωση λάθους. Έχετε μήπως κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα να προτείνεται; Ίσως πιο ελαφρύ κλπ; Ευχαριστώ.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζητειται extension που να μετατρεπει τα βιντεο του youtube σε mp3.

Απαραιτητες προϋποθεσεις

- να δουλευει με το νεο στησιμο του youtube

- να μην θελει κατι "δικο του" ακομα, πχ το downloadhelper που σε λινουξ κανει τη μετατροπη με το ffmpeg, σε windows θελει δικη του σαβουροεφαρμογη με registration κλπ

- να μην κανει redirect σε σελιδα με αλλα 354871867 λινκ και popups, απλα να ειναι straight forward πχ με ενα κουμπι στη σελιδα του youtube

- να παιζει σε windows

Δημοσ.

με το foxyProxy ως λύση στα μπλοκαρισμένα βίντεο έχει ασχοληθεί κανείς; που βρίσκουμε proxy;

ναι μεσω tor network μπαινω εγω.

googlare για "tor network foxyproxy" η "vidalia foxyproxy" και θα βρεις μερικα tutorials για το πως θα το στησεις.

μην περιμενεις ομως να streamareis hd video,η μοναδικη λυση σε αυτο ειναι να αγορασεις καποιο καλο vpn service.

χαιρετω

μιας και το φορητο μου παρεδωσε πνευμα,δεν ειχα κανει τωρα τελευταια backup τα passwords(ισως κανενα μηνα πιο πριν)και δεν θυμαμαι αν τα εχω ολα

υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα passwords απο τον δισκο του φορητου;

τους σελιδοδεικτες τους συγχρονιζω με το xmarks αλλα οχι και τα passewords για ευνοητους λογους.

εδω εισαι:

http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox#Files

Στο downloadhelper πρεπει να ορισεις και την εφαρμογη με την οποια θα κανει τη μετατροπη, πχ με το ffmpeg.

Κατεβασε απο εδω ενα static build του ffmpeg, αποσυμπιεσε το καπου και βαλε το σχετικο path στις ρυθμισεις του downloadhelper.

http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/

που βρισκεται αυτη η επιλογη για να βαλω τον δικο μου encoder? στα settings μονο μια επιλογη να κανω register τον native encoder του addon βλεπω.

η μηπως αυτο ισχυει μονο για την linux εκδοση;

Δημοσ.

που βρισκεται αυτη η επιλογη για να βαλω τον δικο μου encoder? στα settings μονο μια επιλογη να κανω register τον native encoder του addon βλεπω.

η μηπως αυτο ισχυει μονο για την linux εκδοση;

Οταν ειπα παραπανω

- να μην θελει κατι "δικο του" ακομα, πχ το downloadhelper που σε λινουξ κανει τη μετατροπη με το ffmpeg, σε windows θελει δικη του σαβουροεφαρμογη με registration κλπ

αυτο εννοουσα.

Βεβαια, στο about:config μου υπαρχουν τα dwhelper.preferred-converter, dwhelper.converter-path-mencoder, dwhelper.converter-path-ffmpeg που κανουν το αυτονοητο.

Αναρωτιεμαι τωρα. Εστω οτι πηγαινα το προφιλ μου(με ολα τα προσθετα και τις καστομιες) μου σε εναν παραθυροff, θα δουλευε οπως στο λινουξ??

Μπα, @@

Cross platform και ευκολιες προφιλ σου λεει μετα

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και 3 μέρες έχω πρόβλημα με τον Firefox,σε όλες τις σελίδες που προσπαθώ να μπω κολλάνε γιά 5 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγουν,γενικά κάθε περιήγηση σε οποιαδήποτε σελίδα κολλάει γιά 5 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάει,όποια εντολή και να δώσω κολλάει και μετά ξεκινάει,δοκίμασα τις ίδιες σελίδες με Internet Explorer και δεν είχα κανένα κόλλημα ή πρόβλημα,απεγκατέστησα τον Firefox και τον εγκατέστησα πάλι αλλά τίποτα τα ίδια προβλήματα,τι νομίζετε ότι φταίει?

Δημοσ.

Παρακαλώ.

Αν όμως σου είναι σημαντικά, μπορείς να γράψεις ποια πρόσθετα χρειάζεται για να τα ρυθμίσεις κατάλληλα;

Δημοσ.

1)options->privacy->tracking->tell web sites i do not want to be tracked. (να λειτουργει αραγε?ειναι κυριως για να σου εμφανιζει διαφημισεις σχετικες με το search sou)

2)δεξι κλικ πανω σε μια λεξη-προταση κτλ και "search google for ..... Πως θα το βαλω να ψαχνει μεσω google.gr και οχι com που ναι τωρα?απ οτι κοιταω τωρα παιρνει τις ρυθμισεις μεσα απο το search tab.δεν μπορω να βρω πως θα βαλω το google.gr http://support.mozilla.com/en-US/kb/Search%20bar#w_adding-search-engines

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...