Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ο ορθογραφικός έλεγχος λειτουργεί μόνο για ελληνικά. Τις αγγλικές λέξεις τις υπογραμμίζει όλες ανεξαιρέτως.

Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί ορθογραφικός έλεγχος και για τις δύο γλώσσες ταυτόχρονα?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ και χρόνια (αν και πλέον τον παράτησα τον firefox)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

• Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο;

Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο;

σε κάθε ιστοσελίδα που πρέπει να γράψεις κείμενο, πρέπει να ενεργοποιείς και το αντίστοιχο λεξικό, αυτό έχω καταλάβει. Μπορεί και να κάνω λάθος και να μην θυμάμαι σωστά αλλά ΝΟΜΙΖΩ οτι εγραφα αγγλικά κάπου και δεν επιανε καμία λέξη οπότε με δεξι κλικ στο μέρος που εχω παραθέσει έπρεπε να επιλέξω και πάλι τα αγγλικά.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ποστάρω ως πρόβλημα, αλλά ως παραξενιά / περίεργο. Μπορεί να συμβαίνει και με chrome, δεν το έχω κοιτάξει.
Επίσης μπορεί να είναι θέμα σελίδας και όχι brower.
Όταν είμαι youtube βλέπω προτάσεις από βίντεο, στις οποίες έχουν κλασικά screenshot, άλλα μέρος από το βίντεο κι άλλα κλικμπέιτ.....
Όταν ανοίγω λοιπόν κάποιο βίντεο, στο 100% της μεγέθυνσης δεν βλέπω όλη την εικόνα.
 Άν κάνω το zoom στο 30% την βλέπω.
Αντίστοιχα όμως δεν αλλάζει κάτι με το βίντεο σε αναπαραγωγή.....

Εμφάνιση του ταμπ με το άνοιγμα της σελίδας βίντεο, ενώ έχει προβολή μόνο το screenshot και δεν έχει ξεκινήσει αναπαραγωγή, με 30% και 100% 

30.jpg

100.jpg

Και 
Εμφάνιση του ταμπ με το άνοιγμα αναπαραγωγή βίντεο με 30% και 100% 

30 playing.jpg

100 playing.jpg

Επεξ/σία από SoullessRider
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε παλι τα ιδια....

Update σε εκδοση 141. 'Εσπασε' παλι το multi row tabs, με το πειραγμα του css. Βασικα, παιζει, αλλα με προβλημα. Εμφανιζει μεν την πρωτη γραμμη, αλλα εμπεριεχει ενα ασχετο κενο tab που δεν μπορεις να διωξεις, ενω στριμωχνει ολα δεξια και κατω.

Εννοειται επικαιροποιησα στο τελευταιο πακετο customcss.

Δειτε πως τα εμφανιζει:

tabs.jpg

Επεξ/σία από mountains1
Δημοσ.

Εχω κανει απειρους πειραματισμους, 

να διωξω την αθλια γκριζα κενη γραμμη στις γραμμες των tabs,

που παραμενει εκει κενη και γκριζα, διχως να αναπτυσσονται tabs, υπαρχοντα και νεα, 

στον χωρο που καταλαβανει.

Εκανα disable/false το νεο feature για tab grouping, ετσι κι αλλιως φαινεται οτι γινεται μανταρα και δεν δουλευει με το multirow tabs, 

αλλα και παλι το προβλημα δεν λυθηκε.

c.jpg

Δημοσ.

Ανεξιχνιαστα μυστηρια. Με multirow tabs - userchrome.css, μετα την τελευταια αναβαθμιση σε εκδοση 141.

Κοιταξτε χαλι με την κενη γκριζα μπαρα κατω απο την 1η γραμμη.

c.jpg

Απο που προερχεται αυτο; Μπορει να διορθωθει;

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει επιτέλους πως ακριβώς δουλεύει και πως παραμετροποιείται η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης πεδίων?

Εδώ και καιρό λειτουργούσε μια χαρά αλλά τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί μάλλον καθόλου. Και προηγουμένως βέβαια ήταν με τις μέρες του.

Επειδή παραγγέλνω συχνά και από διαφορετικά site μου είχε λύσει τα χέρια όταν δούλευε σωστά και όταν δεν λειτουργεί αισθάνομαι πλέον σαν άνθρωπος των σπηλαίων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...