Mivas (myphone) Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Με το stacher επίσης δεν κατεβάζει... Δοκιμάζω διάφορες ποιότητες και μου πετάει διαφορετικό σφάλμα για το καθένα
KilliK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Mivas (myphone) είπε Με το stacher επίσης δεν κατεβάζει... Δοκιμάζω διάφορες ποιότητες και μου πετάει διαφορετικό σφάλμα για το καθένα πρεπει να βαλεις την python. δες με ποια εκδοση τρεχει το stacher, και εγκατεστησε την συγκεκριμενη.
Mivas (myphone) Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, KilliK είπε πρεπει να βαλεις την python. δες με ποια εκδοση τρεχει το stacher, και εγκατεστησε την συγκεκριμενη. ιδανικά έπρεπε να έχουν όλα τα dependencies μαζί σε ένα 2ο φάκελο, δεν ξέρει από τέτοια ο μέσος χρήστης... Αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος κατέβασα το pypy 3.10 και έτρεξα τα αντίστοιχα αρχεία. Μετά ξαναδοκίμασα και μάλιστα 4 διαφορετικές ποιότητες και πήρα 4 διαφορετικά σφάλματα, ναιιιιιιι!!!! 😅
Mivas (myphone) Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Άσχετο με τα προηγούμενα, αλλά αν υπάρχουν χρήστες Windows 7, υπάρχουν backports των τελευταίων εκδόσεων που κανονικά είναι μόνο για 10άρια και άνω. Εδώ, η έκδοση 132. https://github.com/Blaukovitch/Mozilla_Firefox_Windows_7
Paragontas-x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του firefox που κανονικά είναι για win10/11 και σε win7? Αλλά αν κάνεις κάτι τέτοιο είναι αξιόπιστο ή μπορεί να είναι κανένας ιός?
Mivas (myphone) Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του firefox που κανονικά είναι για win10/11 και σε win7? Αλλά αν κάνεις κάτι τέτοιο είναι αξιόπιστο ή μπορεί να είναι κανένας ιός? είναι ανοιχτού κώδικα, στο github, οπότε... Υπάρχει επίσης και ο τελευταίος Chrome για 7άρια https://github.com/Blaukovitch/GOOGLE_CHROME_Windows_7
Paragontas-x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Mivas (myphone) είπε Άσχετο με τα προηγούμενα, αλλά αν υπάρχουν χρήστες Windows 7, υπάρχουν backports των τελευταίων εκδόσεων που κανονικά είναι μόνο για 10άρια και άνω. Εδώ, η έκδοση 132. https://github.com/Blaukovitch/Mozilla_Firefox_Windows_7 Και πως ακριβώς το εγκαθιστάς στα win7? Απλά κάνεις αντικατάσταση των αρχείων που έχει με αυτά που έχει ο firefox 115.17.0esr? Και το waterfox τι ακριβώς είναι?
Mivas (myphone) Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Και πως ακριβώς το εγκαθιστάς στα win7? Απλά κάνεις αντικατάσταση των αρχείων που έχει με αυτά που έχει ο firefox 115.17.0esr? Και το waterfox τι ακριβώς είναι? Κανονική εγκατάσταση, υποθέτω πρέπει να αφαιρεθεί πρώτα η παλαιότερη έκδοση. Υπάρχει κι η τελευταία ESR έκδοση σε port για 7άρια Mozilla Firefox 128.4.0esr. Ο Waterfox είναι το πιο σύγχρονο fork του Firefox (μερικά άλλα είναι ο Palemoon, Basilisk, Icecat κλπ) και ο δημιουργός του είναι ο Αλεξ Κοντος (ελληνικής καταγωγής στην Βρετανία). Τα fork ουσιαστικά στηρίζονται στον Firefox αλλά είναι όλα privacy oriented, τόσο στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε σχέση με τον Firefox, όσο και στην αφαίρεση της τηλεμετρίας. Ουσιαστικά είναι ένας Firefox χωρίς τηλεμετρία. Ο Watefox χωρίστηκε σε 2 κλάδους, τον Classic, ο οποίος στηρίζεται στον τελευταίο Firefox προ-Quantum εποχής (56) και επομένως μπορείς να του βάλεις full-skins και πανίσχυρα legacy πρόσθετα σαν το flashgot και τον κύριο (ή αλλιώς Current μέχρι πρότινος) που στηρίζεται κάθε φορά στην τελευταία ESR έκδοση του Firefox. Χρησιμοποιώ και τους 2 στα 7άρια, ο κύριος έχει μάλιστα βγει και για Android, οπότε μπορείς να συγχρονίζεις σελιδοδείκτες κλπ. Ο Classic πήρε όλες τις μεταγενέστερες του 56 ενημερώσεις αλλά λόγω αυξημένης ασυμβατότητας, σταμάτησε το 2022. Μου αρέσει περισσότερο σαν UI, και με τα legacy add-ons, αλλά άρχισε να μην υποστηρίζει αρκετές σελίδες πλέον. Οπότε στα σκούρα, ανοίγω τον κύριο, που ενημερώθηκε τελευταία πριν ένα μήνα αν δεν κάνω λάθος και ανοίγει όλες τις σελίδες χωρίς πρόβλημα. https://www.waterfox.net/ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από Mivas (myphone)
Paragontas-x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μπορώ στον waterfox να του βάλω τα plugins και γενικότερα τις ρυθμίσεις που έχω για το firefox 115.17.0esr?? Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις απλή εγκατάσταση στο λινκ που ανάφερες ποιο πάνω γιατί δεν έχει .exe αρχείο.
SoullessRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελευταία (κάτι μήνες 😅 )έχω θέμα με τις αγγελίες σε ομάδες του fb σε υπολογιστή με windows 10. Όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο, όταν αγγελία έχει παραπάνω φωτογραφίες, δεν εμφανίζονται τα δυο πλήκτρα / κουμπιά πλοήγησης αριστερά ( < ) και δεξιά ( > ). Όταν δεν εμφανίζονται, δεν λειτουργεί και η πλοήγηση με τα πλήκτρα του φυσικού πληκτρολογίου με τα αντίστοιχα βέλη. (Αυτό γίνεται και στο FF με από προηγούμενες ενημερώσεις αλλά και μέχρι την τελευταία ενημέρωση - αλλά και στο Chrome !!) Ενώ αν ανοίξω τη φωτό της αγγελίας από τη λίστα φωτογραφιών της σελίδας / του γκρουπ, αυτά είναι εκεί και λειτουργικά (όπως δείχνω και στο παρακάτω βίντεο, από το 0:56). Αντίστοιχα εμφανίζονται κανονικά και λειτουργούν αν ανοίξω αγγελία από το marketplace. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου γιατί έχω δοκιμάσει ότι μπορώ να φανταστώ με το μικρό μου μυαλό και δεν λειτουργεί κάτι: - Απενεργοποίηση πρόσθετων, με επανεκκίνηση του προγράμματος. - Απαλοιφή cookies και δεδομένων ιστότοπου και επανεκκίνηση προγράμματος - Εναλλαγή από strict σε typical με επανεκκίνηση του προγράμματος - Έναρξη διαδικασίας απεγκατάστασης προγράμματος και επιλογή / θετική απάντηση στο να κάνει "Ανανέωση του firefox" όπως προέτρεψε στο πλαίσιο διαλόγου (γιατί λέει πως ίσως να εξαλείψει προβλήματα, αντί της απεγκατάστασης) .... - Κανονική απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τελευταίας έκδοσης .exe με επιλογή να μην επαναφέρει τις ρυθμίσεις της προηγούμενης εγκατάστασης..... ΔΕΝ έχω έξτρα πρόγραμμα adblock στον υπολογιστή, ούτε κάποιο antivirus Καμιά ιδέα / λύση ή αν το έχει και κάποιος άλλος να μην νιώθω μόνος μου ? 😅 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από SoullessRider
Mivas (myphone) Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Στις 19/11/2024 στις 2:01 ΜΜ, Paragontas-x είπε Μπορώ στον waterfox να του βάλω τα plugins και γενικότερα τις ρυθμίσεις που έχω για το firefox 115.17.0esr?? Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις απλή εγκατάσταση στο λινκ που ανάφερες ποιο πάνω γιατί δεν έχει .exe αρχείο. επειδή αναφέραμε πολλά, ποιος περιηγητής σε ενδιαφέρει, ο Waterfox ή το πορτ του Firefox στα 7άρια; Όλα πάντως εγκαθίστανται κανονικά και φυσικά μπορείς να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο προφίλ που έχεις στο καινούργιο (αντιγράφεις ουσιαστικά όλες τις ρυθμίσεις, σελιδοδείκτες, κωδικούς, πρόσθετα κλπ)
Paragontas-x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πως θα κάνω το firefox να εγκαθιστά την τελευταία κανονική έκδοση του firefox και όχι την esr που είναι εκδόσεις παλιότερη. Και μετά από αυτό θα κάνει μόνο του update στη πιο νέα κανονική έκδοση; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Paragontas-x
Mivas (myphone) Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Πως θα κάνω το firefox να εγκαθιστά την τελευταία κανονική έκδοση του firefox και όχι την esr που είναι εκδόσεις παλιότερη. Και μετά από αυτό θα κάνει μόνο του update στη πιο νέα κανονική έκδοση; άρα για το πορτ μιλάμε. Αυτόματες ενημερώσεις νομίζω πως δεν μπορεί να κάνει, καθώς είναι ασύμβατο το σύστημα. Οπότε κάθε τόσο θα πρέπει να ελέγχεις αν βγήκε καινούργιο πορτ και να αντικαθιστάς το παλιό, αντιγράφοντας τον φάκελο του προφίλ σου ολόκληρο όπως είναι. Το αντίστοιχο πορτ του Chrome που έχω τουλάχιστον, έτσι είναι... Υπάρχει και πορτ για τον Edge αν σε ενδιαφέρει για να είσαι καλυμμένος με 2 browser engines
Paragontas-x Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Αν μιλήσουμε για το Waterfox;;;; Μπορώ να αντιγράψω το profile του firefox στο Waterfox;
Mivas (myphone) Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Αν μιλήσουμε για το Waterfox;;;; Μπορώ να αντιγράψω το profile του firefox στο Waterfox; ναι, εννοείται. Και το κυριο και το Classic. Και μπορείς να τα έχεις και τα δύο και μαζί και το Firefox (3 περιηγητές παράλληλα). Απλά το Classic σταμάτησε να ενημερώνεται το 2022. Το κύριο συνεχίζει να αναπτύσσεται κανονικά από όσο γνωρίζω και υπάρχει και σε Αντρόιντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα