Hawk_K Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου On 29/08/2024 at 23:06, micos000 said: Μάλλον το ad blocker σου στο κόβει. Eν τέλει αυτό ήταν αλλά μετά κάνει άλλο κουλό. Με όλα τα addons απενεργοποιημένα δεν κάνει Log in ουσιαστικά είναι σαν να μην μπορώ να πατήσω το log in button αλλά ούτε με enter μπαίνει. Δεν βγάζει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μετά από 1 μήνα που δεν είχα ανοίξει καθόλου τον σταθερό υπολογιστή, διαπίστωσα ότι ο Firefox με έχει αποσυνδέσει από τα πάντα! Social media, mail, youtube κλπ κλπ. Γιατί ο φυλλομετρητής που τον έχουμε για καλό τον παίζει και με τα δύο χέρια? Προσωπικά βρίσκω τεράστια ενόχληση όταν γίνει log out έστω και από ένα σάιτ, πόσο μάλλον σε όλα. Υπάρχει τρόπος να μην ξαναγίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Νομίζω -δεν είμαι σίγουρος- ότι είναι θέμα cookies, δηλ. τα cookies από τα αντίστοιχα stites έληξαν και επομένως αποσυνδέθηκες απ' αυτά (οπότε αν όντως είναι έτσι, δεν είναι θέμα Firefox αλλά το ίδιο θα συνέβαινε με κάθε browser). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Υπαρχει κανενα δοκιμασμενο addon, να μου επιτρέπει να γραφω μικρες σημειωσεις πανω σε ιστοσελιδες; Σαν μικρα post it ας πουμε, σε ενα Layer πανω απο την κανονικη σελιδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, accipio είπε Νομίζω -δεν είμαι σίγουρος- ότι είναι θέμα cookies, δηλ. τα cookies από τα αντίστοιχα stites έληξαν και επομένως αποσυνδέθηκες απ' αυτά (οπότε αν όντως είναι έτσι, δεν είναι θέμα Firefox αλλά το ίδιο θα συνέβαινε με κάθε browser). Στον ίδιο υπολογιστή έχω και Chrome αλλά αυτός δεν με αποσύνδεσε από πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicewise Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Αν είναι επιλεγμένη η διαγραφή των cookies κάθε φορά που κλείνεις τον browser τότε λογικό είναι να σε βγάζει εκτός από κάθε ιστότοπο που είχες κάνει είσοδο. Δοκίμασέ το κάνοντας είσοδο σε έναν ιστότοπο και κλείσιμο του περιηγητή ή και έξοδο αν ναι σε βγάζει εκτός κάνε αλλαγή από τις ρυθμίσεις του "απόρρητο και ασφάλεια" και "ιστορικό" όταν κλείνει ο browser. Λογικά εσύ είχες κάνει την αλλαγή και δεν θυμάσαι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αν κάθε φορά που έκλεινα τον browser σβηνόντουσαν τα κούκις και με πέταγε έξω από παντού, νομίζω θα το είχα παρατηρήσει από καιρό. Βασικά θα είχα πηδήξει από κανα παράθυρο. Μόνο την μία αυτή φορά έγινε μετά την απουσία ενός μήνα. Έκτοτε, και αφού συνδέθηκα πάλι στα sites κλπ δεν με έχει ξαναπετάξει από πουθενά με καθημερινή χρήση. Αλλαγές στις ρυθμίσεις δεν έχω κάνει καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Update σε εκδοση 131, και το multirow δεν παιζει. Εβαλα νεα εκδοση custom css και παλι δεν παιζει. Τι γινεται, υπαρχει λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εχοντας χασει το Multiple row, ελπιζω τουλαχιστον σε πλοηγηση στα tabs, εστω με τα scroll buttons του firefox, δεξια κι αριστερα. Ομως, παροτι μετονομασε και τον φακελο chrome στο Profile αφου δουλεια με multirow tabs δεν γινεται, κοιταξτε τι πλοηγηση μου δινει Αυτο το πραγματακι σαν γραμμουλα αναμεσα στα arrows, υποτιθεται οτι ειναι tab, το οποιο μετα βιας μπορω να πατησω για να δω! Περιττο να πω, οτι δεν ειναι θεμα των κλασικων ρυθμισεων tab.minwidth κλπ στο about:config, γιατι τα υπολοιπα tabs, πριν παμε δεξια προς τα σκρολαρισματα, τα δειχνει με κανονικο μεγεθος, μπορεις να τα πατησεις. Αλλα εδω, τι να πατησω; Και το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχω χωρο να πατησω, αλλα δεν σκρολαρουν ολα τα tabs δεξια κι αριστερα οπως θα επρεπε, ωστε να ερθει πιο κεντρικα το tab που επελεξα. Δηλαδη, τα πρωτα 25 πες tabs, ειναι σταθερα, και εναλλασονται σε ενα τοσο δα μικρουλι χωρο, τα υπολοιπα tabs. Τι φταιει, ποια ρυθμιση θελει αλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τελικα, με το νεο update του γνωστου custom css, επανηλθε το Multirow tabs. Αλλα μεχρι να βγαλει το update, με το προτελευταιο 4.5.6 εκδοση, δεν επαιζε. Με το 4.5.7 νομιζω ειναι το τελευταιο, επανηλθε. ---- Μου κανει εντυπωση, ενα νημα σαν αυτο 15 ετων, που δεν γραφει πλεον κανεις, έτσι; Και υποτιθεται, υπαρχει κυμα φυγης απο chrome που κοβει το manifest 3 αν θυμαμαι καλα κλπ. Ουδεις, ουδεμια, ουδεν. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Υπάρχει κάποιο addon που να του βάζεις ένα url και να σου κάνει αντιγραφή στο cliboard όλα τα λινκς με τα βίντεο αλλά ακόμα και σε άλλες υποσέλιδες το ίδιου url όχι μόνο αυτή που είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Υπάρχει κάποιο addon που να του βάζεις ένα url και να σου κάνει αντιγραφή στο cliboard όλα τα λινκς με τα βίντεο αλλά ακόμα και σε άλλες υποσέλιδες το ίδιου url όχι μόνο αυτή που είσαι. Παλαιότερα υπήρχαν κάτι εργαλεία που λεγόταν web spiders ή web crawlers. Ψάξτο έτσι. Δες και url sniffers/ url snooper Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Το sniffer & snooper που δοκιμασα δεν κανουν κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Εξαρτάται και από το πως είναι στημένη η σελίδα. ΑΝ τραβάει τα πολυμέσα με σκριπτάκια από κρυμμένους σέρβερ τότε δεν ξέρω αν καταφέρεις να κάνεις κάτι. Οι spiders/crawlers αποθηκεύουν όλη τη σελίδα και μέχρι όποιο επίπεδο τους πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στο userchrome.css, μπορω καπου να ορισω, ποσες γραμμες με tabs θελω; Προς το παρον εχω 3, δεν βρηκα που δηλωνεται/οριζεται αυτο, θα ηθελα 4 γραμμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα