mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ - SPELLING Ρε παιδια, εχω default γλωσσα τα αγγλικα, για μενου κλπ. Και ενεργοποιημενο, το checking spelling as you type. Πως μπορω να το εχω ταυτοχρονα αυτο και για την Ελληνικη γλωσσα; Ή μηπως ειναι μια γλωσσα τη φορα; Την εκανα add, αλλα εκει, δεν ειναι μονο alternative σαν γλωσσα για τα μενου; Δεν δουλευει παντως, κατι μου ξεφευγει ή δεν γινεται. Θελω να εχω και στα αγγλικα (δουλευει ηδη καλα) και στα ελληνικα, αυτοματο ορθογραφικο ελεγχο, οταν γραφω κατι εντος firefox. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Αυτό το έβαλες; https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 12 minutes ago, micos000 said: Αυτό το έβαλες; https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search Οχι, δεν το ειχα. Το εγκατεστησα, εδειξε οτι μπηκε (πλεον η σελιδα του Plugin λεει μονο για 'αφαιρεση'), αλλα στη λιστα με addons του ff μου δεν το εμφανιζει πουθενα! Που ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Τα έβγαλες τα υπόλοιπα; Άσε μόνο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα, οταν ανοιγω το reddit μου πετάει το παράθυρο για τα cookies κτλ όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα αλλά δεν μου εμφανίζει τις επιλογές accept ore reject όπως φαίνοτναι στην δεύτερη εικόνα που είναι από τον librewolf. τι μπορεί να παίζει; έχω τα παρακάτω extensions στον firefox αλλά δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό γιατί δεν έχει πρόβλημα κάποιο άλλο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Μάλλον το ad blocker σου στο κόβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 18 hours ago, micos000 said: Τα έβγαλες τα υπόλοιπα; Άσε μόνο αυτό. Εχεις δικιο. Το εντοπισα. Μονο αυτο υπαρχει εκει. Ομως, οταν γραφω κατι ανορθογραφο στα ελληνικα, δεν κοκκινιζει τιποτε. Πχ ποδδδδηλλλατττοοο Κανονικα το δεχεται, επισυναπτω screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 46 λεπτά πριν, mindreader είπε Εχεις δικιο. Το εντοπισα. Μονο αυτο υπαρχει εκει. Ομως, οταν γραφω κατι ανορθογραφο στα ελληνικα, δεν κοκκινιζει τιποτε. Πχ ποδδδδηλλλατττοοο Κανονικα το δεχεται, επισυναπτω screenshot Αν κάνεις δεξί κλικ σου εμφανίζει αυτό το μενού; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 8 minutes ago, apostolos22 said: Αν κάνεις δεξί κλικ σου εμφανίζει αυτό το μενού; Οχι. Ουτε για τα αγγλικα εμφανιζει τιποτε, αλλα λειτουργει. Μαλλον εγγενως, του firefox; Οριστε τι βλεπω Το λεξικο τσεκαρα, ειναι κανονικα στα dictionaries εγκατεστημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Με δεξί κλικ στο πεδίο όπου γράφεις (και όταν γράφεις) δε σου βγάζει αυτό το μενού;. Όχι μετά που θα στείλεις το μήνυμα. λαθοσ tadey Επεξ/σία 30 Αυγούστου από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, micos000 said: Με δεξί κλικ στο πεδίο όπου γράφεις (και όταν γράφεις) δε σου βγάζει αυτό το μενού;. Όχι μετά που θα στείλεις το μήνυμα. λαθοσ tadey Αναθεμα και καταλαβαινω τι αλλαξε, δεν ειμαι αρχαριος να πω ψαχνω τα πληκτρα και το ποντικι, αλλα πριν με δεξι κλικ δεν εβγαζε languages ενω τωρα, οντως το δειχνει! Αφου το εδειξε, η ακρη βρεθηκε, ηθελε ενα τσεκ και στο Greek. Τωρα λειτουργει! Ευχαριστω! ================ Ξερει κανεις πως λειτουργει, αυτο το (νεο?) χαρακτηριστικο/δυνατοτητα, που βλεπω στα settings Με ενδιαφερει πολυ καθε δυνατοτητα offline translation (πχ το google translate σε υπολογιστη -οχι κινητο, δεν δινει δυνατοτητα μεταφρασης παρα μονο online). Ενω εχω κατεβασει και Greek, οταν κανω selection κειμενου και με δεξι κλικ παω να μεταφρασω, στο 'To' (γλωσσα που θελω να γινει η μεταφραση), δεν δειχνει Greek. Το κειμενο ειναι στα αγγλικα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Ενω εχω κατεβασει και Greek, To "Greek" που το βρήκες; Δε βλέπω να έχει μετάφραση στα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 8 hours ago, micos000 said: To "Greek" που το βρήκες; Δε βλέπω να έχει μετάφραση στα Ελληνικά. Ενω δειχνει Greek για download, για offline translation, ωστοσο, και παροτι το κατεβασα, οντως, δεν λειτουργει. Ειναι beta μαλλον, ακομη το φτιαχνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Πως μπορείς να αναγκάσεις το firefox στο youtube να χρησιμοποιεί το max buffer και όχι απλά μερικά δευτερόλεπτα από την ώρα που παίζει κάποιο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 57 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Πως μπορείς να αναγκάσεις το firefox στο youtube να χρησιμοποιεί το max buffer και όχι απλά μερικά δευτερόλεπτα από την ώρα που παίζει κάποιο βίντεο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα