Mivas (myphone) Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος κανένα ικανοποιητικό δωρεάν VPN/proxy add-on? Λειτουργούσα για χρόνια το Browsec ώσπου έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά. Μετά δοκίμασα το ZenMate, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί ούτε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι κάτι προσωρινό, αλλά αν έχετε καμιά καλή πρόταση, ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 On 01/10/2023 at 14:42, Mivas (myphone) said: Γνωρίζει κάποιος κανένα ικανοποιητικό δωρεάν VPN/proxy add-on? Λειτουργούσα για χρόνια το Browsec ώσπου έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά. Μετά δοκίμασα το ZenMate, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν λειτουργεί ούτε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι κάτι προσωρινό, αλλά αν έχετε καμιά καλή πρόταση, ευπρόσδεκτη Τι όγκο δεδομένων χρειάζεσαι μηνιαίως; Το free πακέτο του Windscribe δίνει 10 GB τα οποία υπό συγκεκριμένες συνθήκες (κωδικοί προσφορών της εταιρείας) μπορεί να φτάσουν και τα 30 GB. Όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να έχεις πρόσβαση στο σύνολο των servers, θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα ποσοστό αυτών (ευτυχώς καλύπτουν Ευρώπη & ΗΠΑ). ΣΗΜ: Εγώ έχω εγκατεστημένο τον client, δεν χρησιμοποιώ το extension, ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, 9-11 είπε Τι όγκο δεδομένων χρειάζεσαι μηνιαίως; Το free πακέτο του Windscribe δίνει 10 GB τα οποία υπό συγκεκριμένες συνθήκες (κωδικοί προσφορών της εταιρείας) μπορεί να φτάσουν και τα 30 GB. Όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να έχεις πρόσβαση στο σύνολο των servers, θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα ποσοστό αυτών (ευτυχώς καλύπτουν Ευρώπη & ΗΠΑ). ΣΗΜ: Εγώ έχω εγκατεστημένο τον client, δεν χρησιμοποιώ το extension, ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Θα το δοκιμάσω σε Waterfox. Γενικά απλό browsing, δεν υπάρχει κατέβασμα κλπ, οπότε λογικά τα 10GB φτάνουν. Μιας και το ανέφερα, σχετικά με κατέβασμα, κυρίως για Youtube γνωρίζει κάποιος κανένα πρόσθετο που να μπορεί να κατεβάσει όλα τα φορμάτ? Αρκετά από τα τελευταία βίντεο έχουν έναν τύπο webp ή κάτι τέτοιο και δεν μπορεί κανένα πρόσθετο μέχρι τώρα (ούτε ανεξάρτητη εφαρμογή) να τα κατεβάσει... Ίσως το έκανε η Google σαν προστασία για να μην κατεβάζουν πια βίντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε Αρκετά από τα τελευταία βίντεο έχουν έναν τύπο webp Εγώ το webp το ξέρω για αρχείο εικόνας και όχι βίντεο. Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα οταν μπαινω απο mozilla στο insomnioa freeάρει ο υπολογιστης. γιατι ομως ; οταν μπαινω απο chrome ολα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δες μήπως έχεις κανένα περίεργο addon. Κι εγώ από firefox μπαίνω και δεν έχω κανένα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ το webp το ξέρω για αρχείο εικόνας και όχι βίντεο. Μήπως εννοείς κάτι άλλο; με συγχωρείς, εννοώ το αντίστοιχο για βίντεο, webm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, micos000 είπε Δες μήπως έχεις κανένα περίεργο addon. Κι εγώ από firefox μπαίνω και δεν έχω κανένα θέμα. δεν εχω τιποτα περιεργο μονο αυτα: internet download manager Flagfox Πάρτε Screenshots Ιστοσελίδων Εντελώς - FireShot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απενεργοποίησε τα προσωρινά και δες αν μετά μπαίνει. Αν μπαίνει, πας με trial and error να δεις ποιο addon φταίει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει κάποιο καλό πρόσθετο είτε για Firefox είτε για Chrome που να εντοπίζει το βίντεο που βλέπεις όσο είσαι σε μια σελίδα και να βγάζει κουμπί για να το κατεβάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό. Και κάνει και για τους 2 browser που είπες. Δεν βγάζει κουμπί αλλά σου εμφανίζει το λινκ για να κατεβάσεις το βίντεο που θες. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγα να το δοκιμάσω αλλά δεν δουλεύει χωρίς να εγκαταστήσεις την "συνοδό εφαρμογή". Anyway, θα το τολμήσω αλλά ελπίζω να μην έχει ιό ή με πιάσει στο σπαμάρισμα _________________________________________ Edit: Δεν δουλεύει. Ή μάλλον, δεν δουλεύει σωστά. Η ταινία κατέβηκε αλλά όταν πάω να την ανοίξω με mpc-hc βγάζει "Δεν ήταν δυνατή η απόδοση του αρχείου". Το αρχείο είναι mp4 και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτός ο player να μην μπορεί να ανοίξει κάποιο αρχείο. Με bs player ανοίγει και η εικόνα παίζει κανονικά αλλά μετά τα 5 πρώτα λεπτά δεν παίζει ο ήχος. Όταν βλέπω το βίντεο on line από το site ο ήχος παίζει κανονικά. Πετώντας το αρχείο στον firefox δείχνει εκ πρώτης όψεως να παίζει κανονικότατα αλλά αυτό δεν είναι λύση Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά δουλεύει. Εγώ δεν έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο εκτός από το πρόσθετο για firefox. Και όσο για player δοκίμασε αυτόν, παίζει τα πάντα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Κατέβασα το ίδιο βίντεο από άλλο site και αυτή την φορά παίζει μεν στον mpc-hc αλλά με συνεχή μικροσπασίματα στον ήχο που το κάνουν unwatchable. Δεν ψήνομαι να αλλάξω player για να αντιμετωπίσω αυτό το φαινόμενο, πιστεύω ότι το πρόσθετο κάτι δεν κάνει καλά. Ίσως αν επιλέξω να το αποθηκεύσει με άλλο φορμά να πάει καλύτερα, αλλά δεν έχω όρεξη για πολλούς πειραματισμούς, ήθελα ένα πρόσθετο που να κάνει την δουλειά αποτελεσματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πρόσθετο μια χαρά δουλεύει το χρησιμοποιώ μήνες τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως φταίει το pc σου? Μήπως δεν έχεις καλή γραμμή ίντερνετ? Δεν ξέρω πάντως το πρόσθετο δουλεύει απλά τέλια. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα