Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως προανέφερε ο jim_p, δεν είναι θέμα browser. Αυτό που ζητάς, γενικά γίνεται. Αρκεί την επόμενη φορά που θα κάνεις login να επιλέξεις τη σχετική επιλογή, όπως στο παρακάτω screenshot:

post-43041-0-38442100-1321562345_thumb.png

Τώρα, αν υπάρχει κάποιο bug, προβληματικό browser profile, προβληματικές ρυθμίσεις browser (π.χ. όρισες να σου μπλοκάρει την αποθήκευση cookies, χειροκίνητα από τα μενού ή με κάποιο σχετικό addon) ή εκτελείς κάποιο πρόγραμμα συντήρησης όπως π.χ. το CCleaner που μεταξύ άλλων ενδέχεται να σβήνει και τα browser cookies, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο το εχω επιλεξει και στο mozzila και στο chrome αλλα και παλι δεν με βαζει...Δεν εχω πειραξει τιποτα χειροκινητα..

Τωρα που λες για ccleaner το εχω και το εχω μονο και μονο στον καδο και για να αδειασω τον καδο παταω εναρξυ ccleaner. Δεν εχω κανει την ολοκληροτικη εγκατασταση του ωστε να διαγραφει cookies κλπ. Τωρα αν και αυτο το αδειασμα του καδου διμηουργει προβλημα δεν ξερω...τι λετε?

Μια ερωτησουλα....Επιλεγω να κατεβασω κατι μεσω firefox αλλα δεν βλεπω δευτερο παραθυρο με την προοδο και ταχυτητα ληψης...Απλα το εικονιδιο στην γραμμη εργασιων σιγα σιγα αλλαζει χρωμα (πρασινιζει) οσο προχωραει η προοδος.Καποια λυση ? Ευχαριστω.

Μια ερωτησουλα....Επιλεγω να κατεβασω κατι μεσω firefox αλλα δεν βλεπω δευτερο παραθυρο με την προοδο και ταχυτητα ληψης...Απλα το εικονιδιο στην γραμμη εργασιων σιγα σιγα αλλαζει χρωμα (πρασινιζει) οσο προχωραει η προοδος.Καποια λυση ? Ευχαριστω.

Γιάννη έχεις τικ εδώ;

post-204649-0-55461900-1321807296_thumb.png

Παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με τους τόνους στο Firefox εδώ και καμιά βδομάδα. Για να βάλω τόνο πρέπει να έχω πατημένο το control, δηλαδή πρέπει να πατήσω CTRL+; και μετά το φωνήεν.

Στα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου (wordpad, σημειωματάριο, κλπ), καθώς και στο IE και Chrome ο τόνος μπαίνει κανονικά.

Χρησιμοποιώ την ελληνική έκδοση του Firefox 8.

Πηγα να Logaro σημερα στο facebook, Και πατησα διπλο κλικ στο πεδιο του username για να μου εμφανισει το entry για να μην πληκτρολογω, και μου εβγαλε 2 εγγραφες που συνηθως πληκτρολογο και αλλες 2 που πρωτη φορα τις εβλεπα και εμιαζαν σαν SPAM διευθυνσεις e-mail. Τι σημαινει αυτο, επειδη πονηρευτηκα? Το PC αυτο δεν το εχει αγγιξει κανεις περα απο μενα..

Μου βγαινουν οι εικονες ετσι:

8IXvB.jpg

με chrome ειναι κανονικα

Επισης το εχω παρατηρισει οτι οταν ειναι καποια μεγαλη φωτο δεν την δειχνει καν

Και το αλλο προβλημα ειναι οτι το μεσαιο κουμπι του mouse δεν βγαζει το κλασσικο icon για scroll.

Και τα 3 προβληματα ειναι ok στον chrome.

Δεν πιστευω να εχεις ξετσεκαρει το load images automatically μεσα απο options καρτελα content?

Η απο την στιγμη που ειναι σκριπτακι μηπως εχεις κανα Noscript και στο μπλοκαρει? Μονο στις αναδυωμενες εικονες των φορουμ στο κανει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο forum το κανει συχνα, και οχι δεν εχω αλλαξει κατι σε αλλα sites μου τις βγαζει κανονικα

Στο 4chan γινεται το αλλο με τις εικονες μεγαλης αναλυσης (3000+ pixels)

Το μεσαιο κουμπι το φτιαξα.

Επεξ/σία από Toufas

Μου βγαινουν οι εικονες ετσι:

8IXvB.jpg

με chrome ειναι κανονικα

Επισης το εχω παρατηρισει οτι οταν ειναι καποια μεγαλη φωτο δεν την δειχνει καν

Και το αλλο προβλημα ειναι οτι το μεσαιο κουμπι του mouse δεν βγαζει το κλασσικο icon για scroll.

Και τα 3 προβληματα ειναι ok στον chrome.

εμενα αυτο μου το βγαζει και με τον chrome και με τον firefox.αν κανω refresh τις δειχνει μετα κανονικα τις εικονες.

νομιζω το προβλημα ειναι απο την μερια του ινσομνια διοτι δεν μου εχει παρουσιαστει κατι αναλογο πουθενα αλλου.

επισης μερικες φορες οταν παταω το +1,μου βγαζει μια καρτελα με error την οποια κλεινω αλλα περναει κανονικα ο βαθμος.

αυτο συμβαινει παλι και με τους δυο browsers.

τωρα το μονο κοινο που εχουν οι δυο browsers ειναι τα adblock και ghostery addons,αλλα δεν νομιζω να δημιουργουν αυτα το προβλημα.

Μήπως είναι φρέσκο profile στο οποίο έκανες import τα bookmarks (από backup ή μέσω Firefox Sync/FoxMarks κλπ.); Αυτό το εικονίδιπ εμφανίζεται όταν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμη το link και ο Firefox δεν έχει cache-άρει τοπικά το αντίστοιχο favicon...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...