Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλέον δεν μπορούμε να επαναφέρουμε το παράθυρο-ερώτηση για το αν και που κάνουμε λήψη αρχείων με κάνα κολπάκι, ε; Μέχρι πρότινος ήταν μια χαρά αλλά βλέπω πλέον τα κατεβάζει σε ένα σημείο, δίχως να ρωτά (όπως είχε ειπωθεί ότι θα γίνει εδώ και μήνες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2022 στις 9:22 ΜΜ, whosethere είπε

Πλέον δεν μπορούμε να επαναφέρουμε το παράθυρο-ερώτηση για το αν και που κάνουμε λήψη αρχείων με κάνα κολπάκι, ε; Μέχρι πρότινος ήταν μια χαρά αλλά βλέπω πλέον τα κατεβάζει σε ένα σημείο, δίχως να ρωτά (όπως είχε ειπωθεί ότι θα γίνει εδώ και μήνες).

Αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις του firefox όπως πάντα υπήρχε.

Ρυθμίσεις -> γενικά -> Και απλά τικαρης αυτήν την επιλογή "Να γίνεται πάντα ερώτηση για την τοποθεσία αποθήκευσης αρχείων"

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις του firefox όπως πάντα υπήρχε.

Ρυθμίσεις -> γενικά -> Και απλά τικαρης αυτήν την επιλογή "Να γίνεται πάντα ερώτηση για την τοποθεσία αποθήκευσης αρχείων"

είναι ήδη επιλεγμένο, το είχαν ήδη πει πως θα το κάνουν έτσι (χωρίς ερώτηση) και πρέπει να εμφανίστηκε και σε έμενα με την 103.0.1 έκδοση. αναρωτιόμουν εάν υπήρχε κάτι στο github ή κάποιο άλλο κολπάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως που έχω  εγκατεστημένη την ίδια 64bit έκδοση μια χαρά δουλεύει και με ρωτάει κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο που να το σώσει.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Εμένα πάντως που έχω  εγκατεστημένη την ίδια 64bit έκδοση μια χαρά δουλεύει και με ρωτάει κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο που να το σώσει.

την ίδια έκδοση έχουμε, είχε ανεβάσει ο @jim_p ένα άρθρο που το περιέγραφε ότι θα συνέβαινε από προηγούμενη έκδοση, πάω να τσεκάρω για κάποιο extension/ άλλη λύση μέσω about:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε

Εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να κάνω κλήση από το messenger στον Firefox. Δοκίμασε και ένας φίλος μου από το δικό του λάπτοπ κι ούτε αυτός μπορεί.

Καλά δε μιλάτε εσείς;

Unable to make calls on messenger

https://github.com/webcompat/web-bugs/issues/109006

Και σε μένα το ίδιο!! Ούτε σε μακ που έχω, ούτε στης αδελφής μου το λάπτοπ (win 11)!! Βέβαια λύνεται κάπως το πρόβλημα, κατεβάζοντας την εφαρμογή από το app store (για desktop, η το αντίστοιχο για windows)...

Δημοσ.
Στις 14/8/2022 στις 7:12 ΜΜ, petran66 είπε

Και σε μένα το ίδιο!! Ούτε σε μακ που έχω, ούτε στης αδελφής μου το λάπτοπ (win 11)!! Βέβαια λύνεται κάπως το πρόβλημα, κατεβάζοντας την εφαρμογή από το app store (για desktop, η το αντίστοιχο για windows)...

Δοκίμασα σήμερα και το φτιάξανε απο τι βλέπω το πρόβλημα με το facebook messanger call

Δημοσ.

Αλλάζει τίποτα ουσιώδες ή μπα?

Φτιάξανε το ότι το firefox μονίμως έκανε throtling και ήθελε πολύ μνήμη για να δουλέψει?

Εν ολιγης ήταν πολύ βαρύς browser ή μπα?

Δημοσ.

Στη σελιδα της ηλεκτρονικης συνταγογραφησης (e-prescription.gr) βγαζει αυτο το σφαλμα οταν κανω οποιαδηποτε αναζητηση.

EJPJN0001E: A problem occurred during the search. If the problem persists please contact your System Administrator.

Το κανει και σε εσας? Τσεκαρισμενο σε ff 104 σε windows και λινουξ (2 διαφορετικα συστηματα σε 2 διαφορετικα δικτυα).
Σε chrome και chromium based browsers επιστρεφει κανονικα αποτελεσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...