andreoulios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα εδώ και μέρες προσπαθώ να μπω στο onedrive μέσω Firefox και κολλάει μετά που βάζω το mail σε λευκή σελίδα , πριν βάλω password. Στο chrome μπαίνω κανονικά. Είμαι σε Linux αν παίζει κάποιο ρόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανενα προβλημα εδω, σε 64αρι debian testing/unstable. Ειμαι με ff 100 βεβαια γιατι δεν τον εχουν ενημερωσει ακομα. ---edit Firefox 102: Query Parameter Stripping improves privacy https://www.ghacks.net/2022/06/03/firefox-102-query-parameter-stripping-improves-privacy/ Επιτελους σοβαρο νεο feature στον ff! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μόλις ανανεώθηκε ο Firefox σε 101.0.1 και μου έχασε όλα τα extensions και βασικά την customized toolbar που είχα. Κατά την ανανέωση, είδα μου δημιούργησε ένα φάκελο "Old Firefox data" στο Desktop. Πως μπορώ να τα επαναφέρω? Είμαι σε Windows 10 v20H2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενας χρηστης μου παραπονεθηκε πριν λιγο πως σημερα ο ff του βγαζει αυτο το μηνυμα σε οτι σελιδα προσπαθει να ανοιξει [QUOTE]Η σελιδα δεν ανακατευθυνει σωστα Ο firefox εντοπισε οτι ο διακομιστης ανακατευθυνει το αιτημα για αυτη τη διευθυνση με τετοιο τροπο που δεν θα ολοκληρωθει ποτε. Αυτο το προβλημα μπορει να οφειλεται στην απενεργοποιηση ή την αρνηση αποδοχης των cookies.[/QUOTE] Εσβησε cookies και cache οπως προτεινεται απο αρκετες σελιδες για troubleshooting, αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? ---edit Τελικα ηταν ο isp του (wind). Τους τηλεφωνησε για το συγκεκριμενο και επειδη δεν ειχε και τηλεφωνο και του ειπαν οτι υπαρχει προβλημα και θα φτιαχτει μεσα στη μερα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) προσπαθω να μπω εδω το οποιο αναφερεται σε ελεύθερα προσβάσιμο ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο και ο firefox δεν το επιτρεπει.Ο Chrome αφηνει.Πως γινεται να αψηφησω την πολιτικη ασφαλειας του firefox; Το advanced στο τελος της σελιδας ΔΕΝ δουλευει Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από actorgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανοιξε αυτο το stream σε εναν media player της επιλογης σου και μην κρεμεσαι απο την καθε σελιδα που ο dev της την εχει σε https αλλα δεν ανανεωσε το certificate που εληξε https://ccradio.ellak.gr/radio/8020/radio.mp3 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Ζητειται δοκιμασμενο προσθετο τυπου switch για να κλεινει το js, για μια σελιδα μονο. Το noscript απορριπτεται γιατι εινια πολυ πολυπλοκο για τον συγκεκριμενο χρηστη. Σε αντιθεση με τους chromium based browsers που οι ρυθμισεις ανα σελιδα περιλαμβανουν και το js, οποτε η δουλεια μπορει να γινει χωρις προσθετο, στον ff δεν το περιλαμβανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 ευχαριστώ, jim_p,δούλεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Ξαφνικά σήμερα συγκεκριμένες σελίδες δεν μου φορτώνουν στον firefox.Πχ το insomnia μου βγάζει 500 internal server error.Σε opera δουλεύει κανονικά.Τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, tarantules είπε Ξαφνικά σήμερα συγκεκριμένες σελίδες δεν μου φορτώνουν στον firefox.Πχ το insomnia μου βγάζει 500 internal server error.Σε opera δουλεύει κανονικά.Τι κάνω; Και σε μενα. Πολλες σελιδες σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 https://www.cloudflarestatus.com/incidents/xvs51y9qs9dj 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό υπάρχει και το adguard dns. 😎 Επί την ευκαιρία αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πολύ καλύτερο dns που να μπλοκάρει διαφημίσεις και να μπορείς να πας σε site που οι ελληνική internet providers δεν σε αφήνουν ας το πει εδώ. Το ξέρω γιατί το έχω ρωτήσει άπειρες φορές, απλά το αναφέρω ακόμα μια. Μακάρι να υπήρχε ένας dns server που να μπλοκάρει και τις διαφημίσεις από το youtube ακόμα και σε smart τηλεοράσεις που δεν μπορείς να βάλεις addons τύπου adblock. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε να μπορείς να πας σε site που οι ελληνική internet providers δεν σε αφήνουν Μα αυτό είναι "αρχαία νέα". Αν βάλεις google dns (8.8.8.8 - 8.8.4.4) ή cloudflare dns (1.1.1.1 - 1.0.0.1) μπαίνεις παντού. Για το yt, είχα δοκιμάσει κάποια free αλλά δεν μου δούλεψαν. Το καλύτερο είναι πιστεύω ένα pi hole. Το στήνεις μια φορά μετά από το ρούτερ σου και ξενοιάζεις μια για πάντα. https://privacyinternational.org/guide-step/4341/raspberry-pi-setup-and-run-pi-hole Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ξέρω ότι είναι αρχαία νέα αλλά κυρίως το ανάφερα για το 2 μέρος της ερώτησης μου και όχι τόσο για το πρώτο. Εδώ μη free vpn και δεν δουλεύουν για το YouTube. Όσο αφορά το pi hole Και αυτό δεν δουλεύει πάντα και για όλες τις δοφημησεις του yt. Απλά δουλεύει σε αρκετές. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Όσο αφορά το pi hole Και αυτό δεν δουλεύει πάντα και για όλες τις δοφημησεις του yt. Απλά δουλεύει σε αρκετές. Κοινώς... "Από τ' ολότελα καλή κ' η Παναγιώτενα." 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα