Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα εδώ και μέρες προσπαθώ να μπω στο onedrive μέσω Firefox  και κολλάει μετά που βάζω το mail σε λευκή σελίδα , πριν βάλω password. Στο chrome μπαίνω κανονικά. Είμαι σε Linux αν παίζει κάποιο ρόλο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενα προβλημα εδω, σε 64αρι debian testing/unstable. Ειμαι με ff 100 βεβαια γιατι δεν τον εχουν ενημερωσει ακομα.

---edit

Firefox 102: Query Parameter Stripping improves privacy
https://www.ghacks.net/2022/06/03/firefox-102-query-parameter-stripping-improves-privacy/

Επιτελους σοβαρο νεο feature στον ff!

Επεξ/σία από jim_p

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μόλις ανανεώθηκε ο Firefox σε 101.0.1 και μου έχασε όλα τα extensions και βασικά την customized toolbar που είχα.

Κατά την ανανέωση, είδα μου δημιούργησε ένα φάκελο "Old Firefox data" στο Desktop. Πως μπορώ να τα επαναφέρω?

Είμαι σε Windows 10 v20H2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας χρηστης μου παραπονεθηκε πριν λιγο πως σημερα ο ff του βγαζει αυτο το μηνυμα σε οτι σελιδα προσπαθει να ανοιξει
[QUOTE]Η σελιδα δεν ανακατευθυνει σωστα
Ο firefox εντοπισε οτι ο διακομιστης ανακατευθυνει το αιτημα για αυτη τη διευθυνση με τετοιο τροπο που δεν θα ολοκληρωθει ποτε.
Αυτο το προβλημα μπορει να οφειλεται στην απενεργοποιηση ή την αρνηση αποδοχης των cookies.[/QUOTE]
Εσβησε cookies και cache οπως προτεινεται απο αρκετες σελιδες για troubleshooting, αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?

---edit

Τελικα ηταν ο isp του (wind). Τους τηλεφωνησε για το συγκεκριμενο και επειδη δεν ειχε και τηλεφωνο και του ειπαν οτι υπαρχει προβλημα και θα φτιαχτει μεσα στη μερα.

Επεξ/σία από jim_p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθω να μπω εδω το οποιο αναφερεται σε ελεύθερα προσβάσιμο ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο και ο firefox δεν το επιτρεπει.Ο Chrome αφηνει.Πως γινεται να αψηφησω την πολιτικη ασφαλειας του firefox;

Το advanced στο τελος της σελιδας ΔΕΝ δουλευει

Επεξ/σία από actorgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξε αυτο το stream σε εναν media player της επιλογης σου και μην κρεμεσαι απο την καθε σελιδα που ο dev της την εχει σε https αλλα δεν ανανεωσε το certificate που εληξε

https://ccradio.ellak.gr/radio/8020/radio.mp3
Επεξ/σία από jim_p

Ζητειται δοκιμασμενο προσθετο τυπου switch για να κλεινει το js, για μια σελιδα μονο. Το noscript απορριπτεται γιατι εινια πολυ πολυπλοκο για τον συγκεκριμενο χρηστη.
Σε αντιθεση με τους chromium based browsers που οι ρυθμισεις ανα σελιδα περιλαμβανουν και το js, οποτε η δουλεια μπορει να γινει χωρις προσθετο, στον ff δεν το περιλαμβανουν.

9 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ξαφνικά σήμερα συγκεκριμένες σελίδες δεν μου φορτώνουν στον firefox.Πχ το insomnia μου βγάζει 500 internal server error.Σε opera δουλεύει κανονικά.Τι κάνω; 

Και σε μενα. Πολλες σελιδες σημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι' αυτό υπάρχει και το adguard dns.  😎

Επί την ευκαιρία αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πολύ καλύτερο dns που να μπλοκάρει διαφημίσεις και να μπορείς να πας σε site που οι ελληνική internet providers δεν σε αφήνουν ας το πει εδώ.

Το ξέρω γιατί το έχω ρωτήσει άπειρες φορές, απλά το αναφέρω ακόμα μια.

Μακάρι να υπήρχε ένας dns server που να μπλοκάρει και τις διαφημίσεις από το youtube ακόμα και σε smart τηλεοράσεις που δεν μπορείς να βάλεις addons τύπου adblock.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

να μπορείς να πας σε site που οι ελληνική internet providers δεν σε αφήνουν

Μα αυτό είναι "αρχαία νέα". Αν βάλεις google dns (8.8.8.8 - 8.8.4.4) ή cloudflare dns (1.1.1.1 - 1.0.0.1) μπαίνεις παντού.

Για το yt, είχα δοκιμάσει κάποια free αλλά δεν μου δούλεψαν. Το καλύτερο είναι πιστεύω ένα pi hole. Το στήνεις μια φορά μετά από το ρούτερ σου και ξενοιάζεις μια για πάντα.

https://privacyinternational.org/guide-step/4341/raspberry-pi-setup-and-run-pi-hole

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω ότι είναι αρχαία νέα αλλά κυρίως το ανάφερα για το 2 μέρος της ερώτησης μου και όχι τόσο για το πρώτο.

Εδώ μη free vpn και δεν δουλεύουν για το YouTube.

Όσο αφορά το pi hole Και αυτό δεν δουλεύει πάντα και για όλες τις δοφημησεις του yt.

Απλά δουλεύει σε αρκετές.

Επεξ/σία από Paragontas-x

26 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όσο αφορά το pi hole Και αυτό δεν δουλεύει πάντα και για όλες τις δοφημησεις του yt.

Απλά δουλεύει σε αρκετές.

Κοινώς...

"Από τ' ολότελα καλή κ' η Παναγιώτενα." 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...