skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο add-on έτσι ώστε όταν πατάς το new tab να σου έχει έτοιμες προτάσεις ανάλογα με τη συχνότητα που τις επισκέπτεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 αυτο που ζητας,θα το υποστηριζει εγγενως ο Firefox 10. αλλα μεχρι τοτε,υπαρχουν μερικα addons που μπορουν να σε καλυψουν: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=dial+most+visited&cat=all&appver=7.0.1&platform=windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό όταν σερφάρω στο ιντερνετ μου βγάζει αρκετά συχνά το παρακάτω παράθυρο. Επίσης από το καλοκαίρι έχω βάλει έναν ssd δίσκο και έχω εφαρμόσει τα "κόλπα" που αναγράφονται εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια σχέση με τον ssd ή είναι κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 O FF 8 βγηκε μονο x86?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ο 8 υπαρχει ως custom build και σε x64, αλλα δεδομενου οτι αυτες οι 3rd party builds δεν εχουν διαφορες απο την "επισημη" nightly x64 σειρα,προτεινω να δοκιμασεις τoν Firefox 11 x64 nightly: http://nightly.mozilla.org/ αρκετα σταθερος και γρηγορος,σχεδον ολα τα addons που εχω βαλει παιζουν οπως και τα x64 plugins (flash,java,etc) αν θες να βαλεις ομως μια 64bit του 8,δοκιμασε τον Waterfox η τον Palemoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θα ηθελα μια βοηθεια. Πως γινεται να συνδεομαι αυτοματα στα site που ειμαι γραμμενος? Ακομα και στο insomnia εδω που εχω βαλει τα στοιχεια μου και παταω και απομνημονευση, ποτε δεν με συνδεει αυτοματα αλλα παω στο συνδεση και παταω συνδεση (εχει κρατησει τα στοιχεια μου....) Ευχαριστω . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ποιο plug in βαζουμε προκειμενου να ανοιγει και αλλες επιλογες το παραθυρο για download?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το about:memory το ξερατε? Εχει και ενα κουμπακι κατω κατω που λεει "minimize memory usage" αλλα... δεν κανει και τιποτα σπουδαιο, αντε να κοψει λιγα MB. Επισης, αρκετες απο τις φορες που το πατησα, η χρηση μνημης ανεβηκε αντι να πεσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από το google η επιλογή "Σύνθετη Αναζήτηση" που είχε πάντα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή μονο σε μένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στον firefox ( ; ) ή γενικά; Στην πάνω δεξιά γωνία όταν είσαι στο google.com πατάς το γρανάζι και επιλέγεις αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Διαπιστωνω ενα σκλαωματακι, οπου δεν θελει να μπλοκαρει εικονες απο σελιδες που βαζω url... Στο Load images automatically βαζω διευθυνση στο exceptions->block και παρολα αυτα μια χαρα τις φορτωνει. Η επιλογη αυτη δουλευει μονο οταν την ξετσεκαρω τελειως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στον firefox ( ; ) ή γενικά; Στην πάνω δεξιά γωνία όταν είσαι στο google.com πατάς το γρανάζι και επιλέγεις αυτό που λες. Ευχαριστώ, δεν το ξερα ότι είχε μεταφερθεί εκεί η επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Θα ηθελα μια βοηθεια. Πως γινεται να συνδεομαι αυτοματα στα site που ειμαι γραμμενος? Ακομα και στο insomnia εδω που εχω βαλει τα στοιχεια μου και παταω και απομνημονευση, ποτε δεν με συνδεει αυτοματα αλλα παω στο συνδεση και παταω συνδεση (εχει κρατησει τα στοιχεια μου....) Ευχαριστω . Kανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ασχετως browser, οι σελιδες που επισκεπτεσαι χρησιμοποιουν cookies για να αποθηκευσουν το ονομα χρηστη και τον κωδικο σου, οποτε... πρεπει να επιτρεπεις τη χρηση cookies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μα ναι, αυτο το ξερω και οταν μπω πχ ινσομνια δν ειμαι συνδεδεμενος αλλα οταν παω να συνδεθω ειναι ηδη εκει το ονομα και ο κωδικος μου. Εγω θελω να ειμαι συνδεδεμενος αυτοματα, χωρις να παω καν να πατησω συνδεση. Γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα