Paragontas-x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Έχετε να προτείνετε κάποιο youtube download video που να μπορω να κατεβάσω τα βίντεο στο youtube σε υψηλής ανάλυσης βίντεο και mp3 καλής ποιότητας? Έχω δοκιμάσει τα: Easy youtube Downloader Flash youtube downloader Και κάποια άλλα, αλλά δεν δουλεύουν σωστά ειδικά στα βίντεο υψηλής ανάλυσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 https://github.com/mhogomchungu/media-downloader https://github.com/JaGoLi/ytdl-gui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Έχετε να προτείνετε κάποιο youtube download video που να μπορω να κατεβάσω τα βίντεο στο youtube σε υψηλής ανάλυσης βίντεο και mp3 καλής ποιότητας? Έχω δοκιμάσει τα: Easy youtube Downloader Flash youtube downloader Και κάποια άλλα, αλλά δεν δουλεύουν σωστά ειδικά στα βίντεο υψηλής ανάλυσης. Κοίτα πως έχουν τα πράγματα. Η μέγιστη (σωστή) ανάλυση (mp3/video) που μπορείς να κατεβάσεις από το youtube είναι η μέγιστη ανάλυση που ανέβασε ο uploader και λογικά είναι η μέγιστη που σου δίνει και το youtube. Το να βρεις ένα βίντεο 480p και να θελήσεις να το κατεβάσεις σε 1080 ή 4k είναι ανούσιο γιατί στην ουσία το μόνο που θα γίνει θα είναι να πάρεις πάλι το 480p το οποίο θα γίνει stretch στα 1080/4k και θα έχεις το 480 βίντεο σε 4πλάσιο μέγεθος αποθήκευσης. Σε αυτό να υπολογίζεις και τις απώλειες από το re-encoding που θα κάνει το πρόγραμμα για να στο φέρει στην ανάλυση που του ζήτησες. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Αυτο εννοείτε ότι μιλάω για τη μέγιστη ανάλυση που έχει ανεβάσει ο οποιοσδήποτε στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν στο δίνουν στην μέγιστη τα προγράμματα που αναφέρεις; Δεν ασχολούμαι με downloads από yt και αν θέλω κάτι μου φτάνει σε 480 ή 720 το πολύ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο ρωταω δεν υπάρχει κάποιο Firefox addon που να μπορώ να κατεβάζω τα βίντεο που έχουν ανάλυση 1080p σε 1080p? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Το downloadhelper που ειναι το στανταρακι σε θεματα κατεβασματος βιντεο το δοκιμασες? Δεν ηξερα οτι θες addon μονο, γιαυτο προτεινα σκετες εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχε δουλέψει αρκετά και πραγματικά τον είχε βολέψει τρελά το "Easy youtube downloader" αλλά δυστυχώς πλέον αυτό δεν μπορεί να κατεβάσει τα βίντεο υψηλής ανάλυσης μόνο τα μέχρι 720p. Αν εννοείς αυτό. Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει σωστά πάντα και επειδή το pc το οποίο προορίζεται αυτό το addon δεν είναι για νεαρό άτομο αλλά για άτομο μιας κάποια άλφα ηλικίας θα ήθελα ένα σχετικά εύκολο όπως το "Easy youtube downloader" που πραγματικά είχε βολέψει και το παραπάνω άτομο. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το jdownloader2 και είμαι μια χαρά αλλά δυστυχώς όπως είπα το παραπάνω addon δεν το θέλω για εμένα και αυτό είναι το challenge της υπόθεσης. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Paragontas-x είπε δεν είναι για νεαρό άτομο αλλά για άτομο μιας κάποια άλφα ηλικίας Και αυτό το άτομο που δεν μπορεί να δουλέψει το jd2, μπορεί να εκτιμήσει την διαφορά από τα 720p στα 1080p; Εκτός αν είναι καθαρά ψυχολογικό και θέλει να βλέπει ότι το βίντεο έχει ανάλυση 1080p, άσχετα αν αυτή η ανάλυση έχει κάποια ουσία. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ναι εννοείτε γιατί για να κατεβάζεις yt video από το jd2 είναι πολύ πιο δύσκολο από κάποιο firefox addon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Firefox 91: download behavior when opening files with apps changes https://www.ghacks.net/2021/06/28/firefox-91-download-behavior-when-opening-files-with-apps-changes/ Και ενας browser εχει αυτη την παρακμιακη συμπεριφορα απο τοτε που βγηκε το 2008 και οι χρηστες του παρακαλανε να αλλαχτει και να γινει σαν του ff. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HValenti Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Στις 26/6/2021 στις 5:20 ΜΜ, Paragontas-x είπε Αυτο ρωταω δεν υπάρχει κάποιο Firefox addon που να μπορώ να κατεβάζω τα βίντεο που έχουν ανάλυση 1080p σε 1080p? Δες αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube_downloader_webx/?utm_content=addons-manager-reviews-link&utm_medium=firefox-browser&utm_source=firefox-browser Για μένα χαλαρά ο καλύτερος ΥΤ downloader. Τον δουλεύω με αυτές τις ρυθμίσεις: Κατεβάζω το πιο μεγάλο mp4 "video only", κατεβάζει και τον ήχο σε ξεχωριστό αρχείο και τα ενώνει. Άψογη ποιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Το δοκίμασα φίλε. Πολύ κόπος(Εγκατέστησε το addon, μετά εγκατέστησε το ffmpeg, μετά εγκατέστησε ένα πρόγραμμα για να μετατρέπει τα βίντεο σε mp3.) για το τίποτα. Δεν δουλεύει σωστά ειδικά στα mp3. Πραγματικά πολύ κόπος για το τίποτα. Σε ευχαριστώ πάντως για τη πρόταση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HValenti Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Επειδή δεν το χρησιμοποιώ για mp3 και ήχο, δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει. Ως προς το βίντεο απλά τα σπάει. Δεν ξέρω τι παραπάνω θέλεις για το βίντεο, αλλά καλύτερο δεν θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω βρει πολλά άλλα δυστυχώς όχι ένα που να τα κάνει όλα. Δηλαδη και για ήχο και για βίντεο. Τουλάχιστον όχι σαν firefox addon. Πάντως όπως προείπα αυτο το addon έχει πολύ ταλαιπωρία πραγματικά για το τίποτα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα